Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 15, 2010

Hindraf Makkal Sakthi dilancarkan Presiden UMNO 10 Oktober ini.

1.





2.




3.



7 comments:

Kapak Besi said...

ReentryCapsule

hahhaha hang tgk ni apa dah jadi , lain kali klu nk ckp tu guna otak, aku dah kata hindraf dah mula sokong bn melalui makal sakti..


p/s : jgn baca utusan dan tgk tv3 je

ReentryCapsule said...

Rock Kapak Burit.Bukan semua ikut masuk BN tongong.Ada lagi serpihan Hindraf yang TEGAR tak masuk BN.Baca paper ke artikel ke jangan terus makan bulat-bulat.Aku tengok terlopong mulut kau masa baca paper Suara Taik.

Untuk pengetahuan kau.Aku baca semua paper.Bukan macam kau Layan Porn Website sambil garu-garu telor layut kau tu.ChaiiiTT..!!!

Kapak Besi said...

hahahhaha yg pasti pemimpin hindraf dah tubuh makkal sakti dan di rasmikan oleh najib.

nk lihat gambar dan video klik link kat bawah

http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/09/bongkar-umno-punyai-perkaitan-dengan.html

Kapak Besi said...

tak payah kau nk coverlah dan beri mcm mcm alasan hahahha, ramai dah tahu :)

ReentryCapsule said...

Kapak Taik.Tau apa.Kalau tau pun ini bukan UMMNO punya kerja.Takder kena mengena dengan UMMNO bodoh.Ini Parti PUNDEK punya hal.DAP sahabat karib kau tu tak nak menyalak macam Kaldai ke?.

Dah korang semua jangan nak memekak.Pergi dekat blog aku sekarang ada SUPRISE untuk korang semua sempena Hari Raya ni.

Terima KaseY...

Kapak Besi said...

hahaha sorylah takde masa aku nk pergi blog kau..

ReentryCapsule said...

Taik kau lah takder masa rock kapak.IP address kau dah lalu lalang kat blog aku kau jadi silent reader nak membohong plak.Tara guna punya ini budak Pakatan Pundek.