Skip to main content

Hindraf Makkal Sakthi dilancarkan Presiden UMNO 10 Oktober ini.

1.





2.




3.



Comments

  1. ReentryCapsule

    hahhaha hang tgk ni apa dah jadi , lain kali klu nk ckp tu guna otak, aku dah kata hindraf dah mula sokong bn melalui makal sakti..


    p/s : jgn baca utusan dan tgk tv3 je

    ReplyDelete
  2. Rock Kapak Burit.Bukan semua ikut masuk BN tongong.Ada lagi serpihan Hindraf yang TEGAR tak masuk BN.Baca paper ke artikel ke jangan terus makan bulat-bulat.Aku tengok terlopong mulut kau masa baca paper Suara Taik.

    Untuk pengetahuan kau.Aku baca semua paper.Bukan macam kau Layan Porn Website sambil garu-garu telor layut kau tu.ChaiiiTT..!!!

    ReplyDelete
  3. hahahhaha yg pasti pemimpin hindraf dah tubuh makkal sakti dan di rasmikan oleh najib.

    nk lihat gambar dan video klik link kat bawah

    http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/09/bongkar-umno-punyai-perkaitan-dengan.html

    ReplyDelete
  4. tak payah kau nk coverlah dan beri mcm mcm alasan hahahha, ramai dah tahu :)

    ReplyDelete
  5. Kapak Taik.Tau apa.Kalau tau pun ini bukan UMMNO punya kerja.Takder kena mengena dengan UMMNO bodoh.Ini Parti PUNDEK punya hal.DAP sahabat karib kau tu tak nak menyalak macam Kaldai ke?.

    Dah korang semua jangan nak memekak.Pergi dekat blog aku sekarang ada SUPRISE untuk korang semua sempena Hari Raya ni.

    Terima KaseY...

    ReplyDelete
  6. hahaha sorylah takde masa aku nk pergi blog kau..

    ReplyDelete
  7. Taik kau lah takder masa rock kapak.IP address kau dah lalu lalang kat blog aku kau jadi silent reader nak membohong plak.Tara guna punya ini budak Pakatan Pundek.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.