Sahabat

Iklan
Tabung Guaman

3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Sep 26, 2010

1 Oktober : Lagi himpunan Melayu berdarah ajaib di Kelantan.

Oleh : AdukaTaruna.

Melayu adalah baka special one. Darah dia kaler putih. Buktinya ada Mahsuri. Kena tikam, darah putih bai. Melayu juga adalah satu2nya bangsa hebat yang makan makanan dari langit. 2-3 talam makanan dari langit pernah turun untuk Melayu makan. Melayu juga hebat kerana mempunyai banyak nabi2. Tu belum citer Ayah Pin yang sampai skang UMNO gagal tangkap tuh.

Melayu juga hebat kerana banyak Melayu tercatat dalam penemuan ilmu, teknologi, tamadun. Ibnu Sina sebenarnya Melayu, tapi guna nama Arab. Cheng Ho pun Melayu bai. Tapi ngengada nak guna nama Cina. Newton plak Melayu Pekan. Parlimen Najib. Tapi omputih selewengkan fakta.

Kitab2 agama dari langit juga 3/4 adalah diturunkan dalam bahasa Melayu. Untuk semua ini, demi kehebatan Melayu, gua AdukaTaruna, mewakili PAS Reform mengumumkan satu Himpunan 100 000 Melayu akan diadakan di Kelantan ini.

Gua akan jemput satu pemimpin baka India yang mengaku Melayu sebagai perasmi dan ikon kepada perjuangan Melayu. Tempat plak, gua ingat nak buat kat Wakaf Che Yeh atau Kedai Lalat time hari Jumaat.

Walau PAS Kelantan luluskan permit kat stadium ke apa ke, gile lu. Kena buat kat Wakaf Che Yeh atau mana2 stesen keretapi, atau mana2 stesen bas. Barulah nampak macam ramai orang. Muahahahaha.

"Aduka... baik lu buat kat KB Mall jer."

"Diam la lu. Menyampuk."
10 ribu hangguk dia. Tangkap gambar time keretapi sampai ke apa? Hahaha.

1 comment:

Restless said...

Perkasa = Persatuan katak sasau!!
mahadhir main lompat2 masuk keluar UMNO.Berahim pon sama gak.mmg seswai