Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 29, 2010

Haram jadah. Lagi DAP masuk masjid. Apa dah jadi dengan Melayu?






Ini juga gambar Rosmah Isteri Najib yang dibanggakan oleh
penyokong UMNO/BN.. juga memperlihatkan aurat didalam Masjid.

Ini gambar lama.. err.. bukan gambar Rosmah. Puteri UMNO sedang
membaca Al-Quran sambil mendedahkan aurat

Ini juga gambar puteri-puteri UMNO dalam satu majlis disebuah
surau atau masjid.. ada yang penampilannya sama dengan Nie Ching.


  1. Gua cilok dari Anak Sungai Derhaka.
  2. Walau isu ini mengundang padah kepada UMNO sendiri, tapi UMNO tetap berjaya menipu fix deposit mereka, yakni Melayu hutan dan pinggir hutan.
  3. Generasi baru yang muncul dari Melayu hutan dan pinggir hutan pula semakin lama, semakin ramai yang menyertai dunia internet.
  4. Gua fikir, jika kena caranya, hasil bantuan 'aktivis hujah maya', BR menguasai sejumlah besar dari keseluruhan pengundi baru.

3 comments:

BukanCalon said...

cewah2..

lu layan jugak isu ni noo...

lu wat la artikel panjang skit la bro.. wa nak selami hujah lu dengan lebih mendalam skit...

(wa nak baca secara perlahan-lahan dan dua tiga kali)

macam mana nak cerita kat kedai kopi dengan budak2 umno pasal isu ni bro... wa ni lembab skit..

wa mengaku lembab ni bro...serius ni!!!

ke guane???

Che said...

duke, wa nk tumpang amik gambar 4 dr atas tu bleh x?wakakaka..kalo cmni, aku pon nak join puteri!

al-amin said...
This comment has been removed by the author.