Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Aug 27, 2010

Demi cita-cita komunis, Lim Guan Eng sanggup peluk Islam.

Oleh : AdukaTaruna

Gua ingat la.... kalaulah dengan izin Allah, Lim Guan Eng memeluk Islam, itulah hujah puak2 kebangsaan sesat. Agaknya la.

 Ke guane?

9 comments:

BukanCalon said...

hidayah milik Allah bro.. yg dok peluk islam skrg pon, tenggelam timbul lagi ni..

ke guane?? wa speaking=bertutur ganu ni!!!

wakakaka

AdukaTaruna said...

Niamakahai lu.. bagi la sapot sket kat gua.

Gua nak pektis ziarah Hadi raya nanti ma..

Ke guane?

Taliban said...

bro,

gua igt ni lebih kurang dgn teori lu la.de org buat tesis pasal yahudi bijak sbb pemakanan.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=422957345877&id=100000225347399&ref=mf

restless.. said...

ke guane? haha.pandai doh skang spiking german.patut lagi sedap ckp gini (ke guane gu?) wahaha

Katon Tin Ton said...

DUKA... tulang besi dah kat saudi. Apa lagi langgar la hadi, ni peluang nih.
ker guaner ?

BukanCalon said...

penah ka wa xsapot lu bro?? wakaka

wa rasa lu xyah "speaking" ganu la.. lu "ana", "anta", "antuma", "antum" pon dah ok kot...

kalu lu bedal "lu" "wa".. wa agak terkedu sket..lantak lu la bro..

wakaka

anta guane?????

AdukaTaruna said...

Apo kono mongono Tulang Besi kat Saudi dengan Hadi kat Turki? Katon Ton Toriton lu.

Ke guane gu?

AdukaTaruna said...

Yahudi bijak sebab dia makan badam, gandum, etc.

Taliban bijak sebab makan gandum gak. Gua plak bijak sebab makan hati. Makan hati dengan lu nih.

Duit raya gua mana, Taliban woi.

Hanz Newman said...

Jangan ler riso sampai prasangka terhadap mana-mana pemimpin bukan Islam terutama DAP ... Kalau MCA atau MIC boleh tunjuk akhlak atau moral yg sama baik, selari Islam yg kita anuti, kita kena bagi laluan, bertoleransi dalam hal tertentu...tak luak brader, tak luak, lagi kita untung dunia & akhirat...least, ada orang check & balance kita jugak.