Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jul 7, 2010

Luncai punya Belanda!

Celako3… hua3… sekali gua tak maksum rupanya. Ingatkan dah tahap Tuan Guru Rusila tadik dalam hal2 bola. Ngee…

Belanda main macam gampang siot. Memang tak layak berada di final. Cuma maybe laluan dia semua ayam2, dan Uruguay plak kuality tahap player N9 yang kalah depan Topeng Perak kat stadium KB.

Ekceli, sebenarnya (ni nak kaber line nih), hujah Belanda menang tu atas rumusan matematik gua. Kengkonon gua nak jadi Adi Putra la nih. Tu yang tak tulis hujah dulu tuh. Terus teka jer. Kalau betul, atau kebetulan betul, baru gua bentangkan hujah matematik gua, kenapa Uruguay menang. Baru jemaah Rusila kagum dan wala’ dengan gua. Nak2 Tok Siak paling rajin Masjid Rusila. C++.

Sekali tengok…. tu dia… 2-2 team main kuality tahap EPL. Macam bangang. Silap passing la, control ball macam bongok. Tolak gol Bronkos, semua gol game pagi tadik tahap Parpu Kari. Penghasilan gol tahap Persatuan Mamak Malaysia Mengaku Melayu. PMMMM.

Paling meluat tengok Ayen Ruben main. Dia memang terer, tapi maruah dan kredebiliti takda. Berlakon tahap Ketua Putera UMNO masuk ICU kena pukul batiniah. 1 dunia tengok maruah dan kedirian dia beb. Memang takda maruah la.

So, walau gua ramal Spain juara, tapi gua nak sokong German. Sebab gua harap German belasah Belanda. Nak2 lepas 2nd half. Sebab team German kaizen berdasarkan RnD semasa selepas 2nd half. Nak harapkan Spain, gua tak fikir taktikal tipikal Spain dapat belasah Belanda. Setakat menang 1-0 atau penalty, gua tak cukup puas hati.

3 comments:

SysOp said...

Bhat AT...

Mentang-mentang la gua tak amik pot bab bola nih... jadi lu boleh buat lawak aaa... takper... takper...

nanti gua mintak toyol gua kasi perasap stadium ngan kemenyan dan jampi... sure bola takleh masuk gawang masa final...

Alih-alih kira seri jer tanpa jaringan... sebab bola takkan lepas masuk gol.. dah terkunci... hahahahaha

Dari layan bola pagi buta.. baik bunuh setan... hahaha

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

abanghensem said...

dalam berita THR tadi ada cakap ballack kena halau balik sebelum german lawan spain..... sebabnya dia gaduh ngan sapa entah.... tapi kalau ikutkan kajian sains wa .... pihak pengurusan german takut kalah ngan spain..... aduka.... pasni boley la lu tak layan EPL.... baik layan liga malaysia la.... hahahahaha

rakuban said...

jnji hadi la...mn jnji2 nk blanja 2?haha...xkn perpaduang dgn belanda kot?belanda kapir.xboleh...haremmmm