Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 29, 2010

Sori la bro..

Oleh : AdukaTaruna

Salam semua.

Memula sekali gua mohon maaf kepada semua yang terlibat dalam pembelian baju T PAS Reform. Macam yang gua bagitau ari tu, gua dimaklumkan bahawa kualiti baju out. Dan proses minta ganti rugi sangat merugikan.

Skang ni, menatang yang gua panggil 'block' untuk cetak baju PAS Reform dah siap. Alhamdulillah. So, gua dah boleh cetak untuk ganti baju lu orang. Tapi kat gua takda detail pembeli. Nama, alamat n saiz. Data tu ada kat Ebelin n xenan. Tapi ada beberapa masalah. Nanti takut saiz silap, alamat silap, serba serbi silap. Huhu.

So, gua nak minta pembeli email gua semua (mesti ada dalam arkib email lu orang kan) detail dan bukti bayaran. Email kat gua. adukataruna2008@gmail.com. Gua nak beli baju hitam ikut saiz lu orang, dan start print dalam masa terdekat. Insyaallah.

Gua mohon maaf sangat2.

3 comments:

SysOp said...

Bhai AT...

Gua baru jer email kat lu... lu cek dan balas aaa...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

kepunden said...

ok bro..
Dh siap..
lu adjust ler pe yg patut..

restless.. said...

nate keroo!!detail gua pon ilang?hahahaharemm