Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jun 13, 2010

Projek Langgar Hadi 2010 (Cubaan 1)



Oleh : AdukaTaruna

Alhamdulillah, walau pelbagai rintangan, Allah izinkan kami (Kumpulan Langgar Hadi) bertemu di sini (Pengkalan Chepa) untuk satu cabang kecil gerakan menegakkan Islamic State.

Malam itu, kami berjaya melancarakan 2 cubaan. Dan demi Allah, selagi hati kami tidak dibolaj-balikkan Allah, atau Hadi sudah kaizen, atau yang mana dulu, atau sehingga sesuatu yang didatangkan Allah tanpa diduga, kami tidak akan mengalah.

Kami akan merangkak walau dalam kemiskinan dan kekurangan demi menjatuhkan batu penghalang kepada kemajuan dan kehampiran Islamic State di Malaysia tercinta ini. Insyaallah.

Wallahulam.

8 comments:

Hanz_Azdi said...

cobaannnn....hehe

nice try..tapi TGHA bo layan lu ka? Lu kena mintak Allah bukak pintu hati dia jumpa lu...sama ada dia hati manyak keras tak mau jumpa lu. Lu kena keras kepala la mau jumpa dia kasi selesai ni agenda lu.

MUAZ Nawawi said...

tahniah!!!!
walaupun cobaan pertama tak barjaya, teruskan usaha....

berdebar tak lu punya jantung????

zahidyusof said...

apasal kau panggil tuan guru, kan kau kata dia penghalang negara Islam...patut kau panggil..."Hoi Bhai...pekak ke" tu baru betul...

He he...suara pun ketar..samseng nak langgar orang...kalau aagk besar sangat PAS Reform kau tu...buat parti lain...lantik la TB tu Tim.Presiden, wan G Mursyidul AM..lepas tu kau langgarlah sapa pun yang kau nak langgar...hari-hario pun tak apa

Taliban said...

patut lu stanby surat terus pass kat dia direct bro,so kalau lu tak sempat nak ckp mcm malam tu,bagi terus surat.gua rase laa..

thanks sbb update

asyMok_Aambo said...

bravo.

saye said...

gua setuju buat surat bro, or kowtim ngan p.a dia mintak masa nak jumpa dia personel setengah jam-sejam kat bilik masa dia rehat. ckap la nak bincang pasal nak bgi derma ke he he pastu soal la. takyah bawak video. pakai Spy pen

zargus2702 said...

-tahniah AT n geng2 pas reform ngan cubaan langgar hadi..wlaupun x brjaya tp wa arap korang jgn putus asa..mcm lu prnah ckp, lubang cacing mane die nk lari dr mnjawab prsoalan2 dr rakyat?..

-cume wa cdangkn, lu kena pndai memancing perhatian die jika nk die bg mase kat lu time nk lnggar tu..xyah ckp lu dr pas reform, haram die nk layan!!..lu ckp je , ana dr hamas, dan rakan2 ana ni dtg dr palestin utk mndengar pnjelasan tuan guru brkenaan beberape isu2 senasa..sudila kirenye tuan guru meluangkn maselbih kurang stgh jam utk kami..

-bile die dgr korang dr palestin, wa rase die peluk lu smbil bwak msuk opis die..huhuhu..kan die suke pergimnghadiri seminar2 luarnegara dr tahuhal2 dlm negara ni?..hehehe..

-btw, gudluck n agi idup agi ngelaban..hehe..

-

dusunraja said...

kesian, hadi tak kenal pas reform dan tak kenal mat Nizam..huhuhu