Skip to main content

Projek Cari Bakal Pembunuh Nik Aziz Minggu Depan.


Oleh : AdukaTaruna

Gua lancarkan Projek Mencari Bakal Pembunuh Nik Aziz minggu depan. Kita akan dapatkan penjelasan dia secara professional kerana kita tidak boleh mengharapkan tindakan kerajaan Malaysia secara professional.

Gua akan berjumpa dengan beberapa sahabat untuk meninjau identiti Bakal Pembunuh Nik Aziz ini di tempat kerjanya yakni di :

Syarikat Prasarana Negara Berhad (467220-U)            

B-20-1, Level 20,
Menara UOA Bangsar,
No. 5, Jalan Bangsar Utama 1,
59000 Kuala Lumpur.

Tel : 603-2299 1999 / 603-2287 5959
Fax : 603-2299 1919
Email : webmaster@prasarana.com.my

Dan juga seorang sahabat yang bekerja sebagai pensyarah UiTM bagi mendapatkan latar belakang Bakal Pembunuh ini. Insyaallah.

Comments

  1. Kawan,Gua harap projek lu berjaya,kasi ajaq ini bajingan,nasib ko la mamat oooi...mana mau lari... pariadog!

    ReplyDelete
  2. Aku ni bukan nya suka politik sangat... Tapi aku rakyat biasa jadi musykil, kalau tulis "aku nak bunuh Najib" terus jadi kes polis.. Tapi kenapa tulis macam nie siap gambar tak da tindakan apa2 eik? Peninglah.. BN ke? PAS ke? mana satu aku nak sokong?

    ReplyDelete
  3. xenan...

    wa nak t-shirt kaler pink untuk projek kali neh..

    pink maknanya aman....

    -boarshooter-

    ReplyDelete
  4. mamat yg sanggup nak bunuh nik aziz nie dah lebih dari yahudi dah..

    ReplyDelete
  5. yg ni lu kena cari betul2 bro.. biar sampai ke lobang cacing bro...
    kalau perlu cangkul lobang cacing tu ..lu cangkul la sorang2..gua just nak perhati je sbb gua ni pemerhati bebas. hahaha... kalau jumpa nanti gua siku budak ni.. mmg banyak budak2 muda skang ni yg banyak diberi ganjaran kemewahan menjadi gelap mata.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.