Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 1, 2010

Projek Cari Bakal Pembunuh Nik Aziz Minggu Depan.


Oleh : AdukaTaruna

Gua lancarkan Projek Mencari Bakal Pembunuh Nik Aziz minggu depan. Kita akan dapatkan penjelasan dia secara professional kerana kita tidak boleh mengharapkan tindakan kerajaan Malaysia secara professional.

Gua akan berjumpa dengan beberapa sahabat untuk meninjau identiti Bakal Pembunuh Nik Aziz ini di tempat kerjanya yakni di :

Syarikat Prasarana Negara Berhad (467220-U)            

B-20-1, Level 20,
Menara UOA Bangsar,
No. 5, Jalan Bangsar Utama 1,
59000 Kuala Lumpur.

Tel : 603-2299 1999 / 603-2287 5959
Fax : 603-2299 1919
Email : webmaster@prasarana.com.my

Dan juga seorang sahabat yang bekerja sebagai pensyarah UiTM bagi mendapatkan latar belakang Bakal Pembunuh ini. Insyaallah.

5 comments:

ibnurash said...

Kawan,Gua harap projek lu berjaya,kasi ajaq ini bajingan,nasib ko la mamat oooi...mana mau lari... pariadog!

NUR ARTIKA ABAS said...

Aku ni bukan nya suka politik sangat... Tapi aku rakyat biasa jadi musykil, kalau tulis "aku nak bunuh Najib" terus jadi kes polis.. Tapi kenapa tulis macam nie siap gambar tak da tindakan apa2 eik? Peninglah.. BN ke? PAS ke? mana satu aku nak sokong?

Penembak Babi said...

xenan...

wa nak t-shirt kaler pink untuk projek kali neh..

pink maknanya aman....

-boarshooter-

qiamolai said...

mamat yg sanggup nak bunuh nik aziz nie dah lebih dari yahudi dah..

Nik Adib said...

yg ni lu kena cari betul2 bro.. biar sampai ke lobang cacing bro...
kalau perlu cangkul lobang cacing tu ..lu cangkul la sorang2..gua just nak perhati je sbb gua ni pemerhati bebas. hahaha... kalau jumpa nanti gua siku budak ni.. mmg banyak budak2 muda skang ni yg banyak diberi ganjaran kemewahan menjadi gelap mata.