Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 5, 2010

Perwakilan PAS Seremban bodoh kalau.....

Oleh : AdukaTaruna

Pertamanya, gua ucapkan terima kasih dan tahniah kepada Stopa Ali kerana berusaha sedikit sebanyak settlekan masalah puak2 PAS Seremban yang bangang nak mampos nih. Sejak tahun 2000 kena gantung sampai la ni tak selesai. Bodoh piang punya genetik. Seb baik gua gen Terengganu sama cam Cikgu Pa.

Gua malas bagi butiran sebab gua malas aibkan orang. Kena plak identiti gua si AdukaTaruna diorang dah tahu, mahu gua bertumbuk ala2 UMNO kang dengan puak2 ustaz veteran tak sedar diri nih. Kena pulak mereka aibkan gua balik. Mampos. Zaman remaja gua out bhai. Jahat seks, rokok n dadah jer gua tak buat. Huhu.

So, sebagai play safe (ngee) gua terus isytihar BODOH PALING TUKIL kepada perwakilan PAS Seremban yang sokong Hasan dan Zul (PJ N9).

Tapi kalau korang sokong gak, gua respek la pilihan demokrasi korang. Cuma lu kena respek pula la anugerah yang gua berikan kat lu orang. 2 ekor mamat tu, si Zul dan Hasan bukan jahat dari segi jenayah. Akhlak diorang kalau himpun2, jauh lebih baik dari gua nih.

Tapi 2 mangkuk ni genetik stupid paling jumud. Tak sedar diri kelemahan diri. Sekor gila pangkat, sekor emosi tak tontu halo. Butiran dalam bentuk fakta ado ni. Sampai nak lempang melempang dalam kabin time PRK Bagan Pinang itu hari. Malas gua. Gua tulis ala2 tak cerdik dulu la. Sesuai dengan tahap mangkuk2 PAS Seremban.

"PJ N9 adalah lantikan terus Presiden, AT."

Memang cantet la tu. 2-2 ekor jenis tak sodar diri. Setakat alim sampai boleh jalan atas air, tapi bodoh dalam perang, kejadah apa lantik as panglima perang? Falsafah tok nyang mano dio hambek ntah. Sosek!

1 comment:

dusunraja said...

duka, lu tengok siapa kencing tu, merata-merata...siapa kencing siapa wo,
http://macamoranggila.blogspot.com