Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 5, 2010

Member gua bunuh orang dalam mimpi.

Oleh : AdukaTaruna

Selain daripada gua selalu dapat tengok objek misteri di langit, gua juga selalu mimpi yang bukan2. Mimpi Nora Danish? Mimpi Nora Danish dah lali bai. Ni mimpi lain punya nih.

Member gua telah bunuh orang. Dia tembak orang tu. Orang tu pekerja abang kandung dia. Then, nak cover line, dia melawat la plak kat spital. Pastu, dia larikan ayah dia ke satu tempat jauh. Tak jelas sebab mimpi gua, gua ingat2 lupa. Sebab ayah dia tahu dan mudah sangat ayah mengalah kepada siasatan pihak polis walau ayah dia menyebelahi dia.

"Ayah gua demam la. Gua nak bawa g tempat special nih. Bomoh terhandal."

Skali ambulans yang nak bawak ayah dia tak boleh datang plak. Polis sekat. Ah.. sudah. Mampos gua. Pusing punya pusing, member gua kena angkut ke balai.

"Aduka.. tolong gua."

"Ah.. mampos sama lu. Lu anak beranak menyusahkan orang. Sejak zaman berzaman. Gua dah lama berbulu."

"Camni lu buat gua. Kita geng sejak kecil."

"Pale otak lu."

"Apa abang cakap ni?" Gua terjaga.

Sekali gua mimpi rupanya. Gua tengok bini gua buat muka berbulu sebab gua tidur sambil bercakap. Ak alaaa... siot jer.

2 comments:

Manjungmari said...

Bro...

Bapa kawan lu tu pun dah tak lama dah,

Bingai @ Bangang said...

macam cerita sema je. rase aku ler hehehehe

(aku yang bingai)
e-Direktori Bloggers Malaysia