Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 7, 2010

Lupa la plak gua kat Kelantan.

Oleh : AdukaTaruna

Baju yang ditempah dah siap. Gua ingat nak pos hari Jumaat (tadi). Siap email kat buyer lagik yang gua pos hari Jumaat. Skali hari Jumaat pos opis kat Kelantan tak bukak la. Orang rumah gua bagitau.

Gua ingat agensi kerajaan boneka British tak ikut kerajaan Islam Kelantan. Agensi milik kerajaan negeri jer yang cuti Jumaat. So, gua pos hari Ahad la eh. Ni design yang gua mody sket. Idea asal dari Zunar.





Mesej penting bhai.. Parti ciptaan British ni hanya disokong oleh Melayu standard. Melayu IQ rendah. Tahap pendalaman dan Felda. Yang bijak dalam UMNO adalah mereka yang buat duit dan nak senang jer. Bijak tanpa moral la. Yang bodoh ialah Melayu takda maklumat. AF, majalah Mangga, URTV, Harian Metro, Utusan. Tipikal. Dakwaan gua.


Try buat brand sendiri la plak.

Gua ingat nak try buat brand baju gua sendiri la. Gua yakin pembaca PAS Terengganu akan support gua, walau diorang anti gua. Gua tahu la handle IQ macam puak2 diorang ni. Ngeh3...

Memula lancarkan baju brand gua dulu. Pastu bakar gambar Hadi dengan Poji. Pastu mesti ribuan PAS Terengganu beli borong baju gua untuk bakar baju gua. Pergh... kayo gua bhai. Ngeee.... Setakat Melayu ni, lu pegang sentimen diorang, lu dah dapat jajah mereka dah. Cipta sentimen Malayan Union, benarkan mereka berdemo dan merusuh, pastu tubuh UMNO. Pastu bagi merdeka dengan iktiraf pekerja asing Vietnam, Bangla, etc jadi warganegara. Kacang gila lah spesis macam nih.

So, selain dari design kat atas ni, yang gua pakai time mahkamah dan report polis hari tu, gua ingat nak buat satu lagi baju la. Tak lama lagi gua pamerkan design gua. Skang gua letak lakaran awal brand gua dulu. Amacam.


Sembang air liur jer bhai.. kah3.

"Hello. Salam. Bro MSK. Ado gambar terbaik lu tak? Gua nak buat projek sket."

"Huih... nanti gua kena cukur jambang dulu."

4 comments:

Nik Adib said...

salam bro AT. Both design baju kat atas mmg terbaekkk.. tapi masalahnya saiz gua ni jenis yg size doesn't matter (XXL). Kalau lu bule up kan skit size tu jadi siaz gua. confirm gua akan beli 2-3 helai.

Manjungmari said...

Salam...

Itu hari lu cakap gua lu ada bela jin, masa NS lawan kedah, apa sal tak guna jin tu ajar yang tukar hanta.., gua kepingin benar nak bertemu dengan jin lu,
Teko tembaga pun gua dan prepare untuk digosok,, nak minta sesuatu dari jin lu....

Penembak Babi said...

laaaa..

Lu ni memang mat copy owang punya aje!

Gambar owang tengah berak tu kan dari Auguste Rodin punya daaa...

Nanti kalau dedua Zunar ngan Rodin mintak royalti jugak, tak mampos lu!

Novel sampah lu jugaaaak jadi mangsa..huhuu

Bhai..address tuh, tak yah laa letak www. kat depan..slow laa

Wa nak t-shirt pink jugak!...nak kasik derma kat puteri depan umah wa dalam 15 owang..huhuu

Penembak Babi said...

Satu lagi..

Bhai..lu memang tipikal genetik Melayu nogori...English hancor!

Kalau lu nak tulis macam tuh...wa suggest lu eja..

DESIGNED AND MADE BY;

Tapi kalau lu nak promo jugak add blog lahnat lu nih..huuuuh

wa suggest...

PROUDLY BROUGHT TO YOU BY;

Ataupun lu pikirlah sendiri dengan xenan....bagi la dia sikit dalam 0.5% royalti ok laa..huhuuh

whar444