Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 13, 2010

Kempen halang Rosmah hadir Semi Final Piala Thomas.

Oleh : AdukaTaruna

Salam semua.

Melalui maklumat tertentu, gua mewakili kem badminton negara yang layak ke separuh akhir Piala Thomas, melancarkan kempen menghalang Rosmah Mansur dari menunjukkan sebarang kelibat, bahasa tubuh, ucapan dan sebagainya di hadapan keseluruhan kem badminton negara menjelang perlawanan separuh akhir ini.

Sebarang bentuk kelibat Rosmah dikatakan amat menggangu semangat para pemain. Gua juga mendesak supaya Dr Siti Hasmah mengantikan sementara peranan yang dimainkan Rosmah terhadap kem badminton negara, khususnya menjelang separuh akhir ini.

Gua juga berharap, rakan2 seperjuangan gua, dapat melebarkan kempen ini dalam medium masing2. Terima kasih. Ini suara terbanyak dari kem badminton negara.

8 comments:

opisboi said...

kalau berpakaian penguin bolih tak?

kepunden said...

wakakaka.......

A-I-B said...

Setujuuuuu.....

sam raspiut said...

HALANG KAK ROS??
APA KATA LU BUAT KEMPEN MOGOK LAPAR SAMBIL DEMO BARING KAT JALAN2 SEKITAR STADIUM..
KITA TENGOK SAMADA LU DAPAT C4 KE C8..
KAK ROS TU BHAI.. BUKAN NEK HAS TUUU..

zahrul said...

Berbulu betul gua tgk kanak2 malaysia main ngan China, psiko out siol. Buat la lagak gungho sket..

abanghensem said...

wa dapat maklumat konfem sahih punya... lu orang tau tak apasal lee chong weii kalah ngan Lin dan?... sebabnya...... korang ingat tak aksi kak ros peluk LCW dulu selepas LCW menang dalam satu perlawanan ( wa tak ingat game mana).... LCW tak nak kisah dulu berulang kembali..... huhuhu

Hanz_Azdi said...

Hmmm patut la si Datuk LCW tak kuat mental dia dlm game tu..semangat pun cepat pudar. Dia mungkin pikir 10x untuk menang...Menang kalu, ouchhh! tak kuasa i.. hehehe..btw, elok jugak LCW kalah baru nampak status no 1 in world is nothing kalau main tak cukup bagus & x kuat mental macam Lin Dan.

Hanz_Azdi said...

Rosmah sedih kita gagal raih gelaran???

ISTERI Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor menyuarakan perasaan sedih gara-gara kegagalan skuad Piala Thomas negara menjulang trofi berkenaan selepas kecundang 3-0 kepada juara bertahan, China dalam peringkat separuh akhir, malam kelmarin....bla bla bla.