Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

May 3, 2010

Berapa orang nak beli baju ni?

Oleh : AdukaTaruna

Baju PAS Reform yang di order lu orang, insyaallah akan diuruskan xenan sedikit masa lagi. Then gua akan minta detail siapa yang beli dari xenan dan Evelyn untuk hantar novel gua sebagai ganti rugi kualiti baju tersebut.

Member gua boleh buat menatang yang gua panggil blok untuk cetak baju 'Party IQ Rendah". So, siapa nak baju tu, gua printkan untuk lu orang.

a. T Shirt jenis berkolar. Kain lacoste. Ala macam baju polo tu. Warna merah atau putih.

b. Lu bagi saiz lu, nanti gua usha kalau ada. Saiz yang insyaallah kompom ada ialah M dan L.

c. Harga sama cam T-shirt PAS Reform. RM25 siap hantar.

d. Bank in gua akaun kontroversi gua tuh (Maybank), pastu email kat gua bukti lu bayar serta detail nama, alamat penghantaran, etc.

e. Gua first time buat benda alah nih. So, gua budget dalam 5 hari lepas lu bayar serta bagi butiran lengkap, lu dapatla T-Shirt nih.

f. Kalau T-Shirt tu takdo cetak rompak atau perompak tak berminat nak cetak, maknanya hanya lu orang sahaja yang ada baju tuh. Yang selalu merempit dalam blog gua nih.

g. Model untuk baju takdo la. Lu anggap jer la gua ni model. Jangan kutuk teruk sangat la beb. Kecik hati gua yang romantis nih. Ala.. pengasas kosmetik Melayu pun tak guna model bai. Guna muka sendiri. Takdo pun lu orang kutuk. Tu lu tengok dr Rozmey tuh. Ntah betul Doktor ke ntah. Or kena sebut 'd' dan 'r' Rozmey. Bukan 'Doktor' Rozmey.

Lu anggap jer model baju tuh adalah Beckham.



4 comments:

kepunden said...

ha ha..
Bagus..
Kompem gua tempah, tp biase ler gua, kena tunggu lepaih 5hb..
Pehal bhai nk kecik2 ati plak..
nmpak jer ganas, tapi dalam hati ada taman....
kui2....

kepunden said...

pengumuman...
Konon2nya mamat yg ugut bunuh TGNA dh kena tangkap kat penang..
Tapi x kompem lg la..
Kita tunggu laporan besok pulak..

Penembak Babi said...

bhai..

Gambar kodok tuh hak milik Zunar...Lu kena kontim ngan mamat tu dulu..

Nantikan kena saman...hancuss bhai...

Berape banyak novel pulak lu nak kasi freee..

Xenan said...

huhu..

alhamdulilah..lu send list kat gua.Gua da tak menang tangan bai..

file kasi wa leh buka...office2003.Gua laptop cikai maa