Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Mar 13, 2010

Nasha anak murid Yusof

Oleh : AdukaTaruna

Punya la dasyat keadaan gua bila tiada capaian internet nih. Hahaha. Sampai tahap ni gua terpaksa layan untuk N3 gua.

Kelakarnya gua, bila terbaca hujah pendokong ulama (genetik Melayu ma...) bila dia guna hujah Nasha anak murid Yusof sebagai lawan kepada hujah. Hehehe...

"Nasha anak murid Yusof, Husam dengan Khalid anak murid siapa?" <--- Hujah intelek tahap jemaah Rusila.

Wak lu... anak nabi pun bunuh orang, isteri nabi pun kufur, apa kejadah setakat anak murid Yusof? Dey.... bawak2 la berhenti jadi stupid teramat sangat wahai jemaah Terengganu. Bosan gua wo...

Anak murid Muhammad saw pun ada spy musuh, inikan pulak tahap anak murid Yusof Al-Qadrawi. apa ke fakap punya hujah. Pergi mampos sama Husam atau Khalid. Tapi gua bercakap pasal hujah tahap ulama gen Melayu.

Bikin gua jadi jahat ma....

6 comments:

perunding said...

ADUKA,
aku dapat bayangkan bahawa Nasha akan jadi menteri penuh.
Aku juga bayangkan dia berpakaian segak kot penuh menjadi menteri sumber manusia.

konco dan group dia orang pun dapat sikit sorang (tahap kenyang jugak lah)

dan yang akan bermaharaja lela ialah kapla2 ngo pejuang melayu..

Pas memang akan bungkus lah..jadi tahap PPP dalam BN.
kumpulan yg sukakan dunia dan akhirat (dunia takleh tinggal,mesti sapu..akhirat mmm)pasti akan join sekaki dan sekepala.
kumpulan yg cinta akhirat semata-mata akan tersisih.jika bukak parti baru,akan bungkus dalam masa 2,3 tahun.
Umno akan jadi parti paling kuat dalam dunia mengalahkan parti Zanu-Pf.

so,ADUKA, apa remedy nya???
aku cadangkan DAP masuk BN jugak.
no,no,no..bukan DAP saje, PKR pun masuk BN...

kah kah kah..mari semua masuk BN...
jam tu..Umno takleh rampas Pinang..
cam dulu dulu..gerakan tuh pembangkang..bila menang di Penang tapi ada darurat lalu join BN..

so bila pilihanraya camna??
teruskan cam biasa..tempat umno lawan pas teruskan jugak.
tempat dap lawan mca teruskan jugak..

sapa sapa menang pun...semua BN jugak.
kalau ada kumpulan

dvd said...

setau wa kelantan ada free wifi, try cucuk tengok.

pilihan lain, digi edge rm48 sebulan atau celcom bb rm68 sebulan.

abanghensem said...

Nash anak murid yusof Qardawi/... jangan memain bro... ni mesti ada hikmat terhebat ni.... ala² pedekar laut power dia ni.....tahap merempuh bintang ni.... pergh!!!!!!

zargus2702 said...

-Nasha anak murid yusuf, so bile mamat nie stuju utk brpeluk ngan umno yg najis, tue brmakna same prsetujuan ngan yusuf..bole cmtue?..fakap!!!

The Highlander said...

Bravo Duka,

Ni lah baru aduka..ayat ayat cinta Aduka!

FZY said...

masih bernafsu lagi utk menghentam org.. x sedar diri lg ke? pencacai2 mangkuk hayun pn sama2 bodoh gak, genetik dlm penjara memang mcm ni.