Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 16, 2010

Weih orang Kota Bharu. Masuk sini jap.

Oleh : AdukaTaruna

Kat mana port gua nak tengok bola bhai? Tak sabar gua nak kol C++ n Dugong Darat secara live selepas Man U kalah di kaki AC Milan. Muahahaha....

IO gua, ASP Hazizi fanatik Man U bhai.... kalau kalah Man U siap la gua kutuk. Kah kah kah.... Balas dendam ni....

6 comments:

SysOp said...

Bhai AT,

Gua kureng minat bola.. tapi kalu ader tiket free masuk stadium... mau gak pi tengok... hahaha

hahaha...

Err.. lu dah ader Kota Bharu ker... ader masa turun ka Kemaman nih... hahaha.. boleh la kena nasik kukus Che Mah ... hahaha.. lokasi kedai dier ader dalam GPS Garmin...

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

abanghensem said...

lu pegi soccer station kubang kerian..... kedai tu bukak sampai 3pagi.... lu pegi la lepak sana..... happening gak tu.... kalau nak havoc lagi lu pegi makan kat dataran stadium.... setiap kali malam ada game memang penuh la kedai makan kat situ....

marhaenr said...

pesan gua kat lu duka..

GLORY,GLORY MAN UNITED..!!!!

eyman said...

lu tnye org kb,taman hijau kt mn..sne best tgk bola..ad taman2..glory glory man united...

marhaenr said...

duka...

kahkahkahkahkahkah...

3-2...hahahaha...tu pun nasib tak belasah lebih..malas je, nanti second leg kang tak best plak...

Rooney! Rooney! Rooney!
Glory,Glory Man Utd!!

AdukaTaruna said...

gua mufarokah bab bola bhai... lagho semua tuh... haram beb.