Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Feb 4, 2010

Status terkini gua

Oleh : AdukaTaruna

Status terkini gua ialah gua dah berkahwin lagi satu. Wahahaha. Mesti ramai jeles dengan gua nih. Takdo laa.. gua gurau jer ma.

Pertama sekali gua ucapkan tima kasih la pada memember yang bagi support kat gua. Email gua pun tak terjawab nih. Yang maki-hamun pun ada. Kena tulis, sebab IQ tahap kerajaan stupid Melayu ni lemah sket. Kang dia tuduh gua menyembunyikan kecaman plak kang. Mampos kena buat nota kaki setiap kali N3. Haha.

Keduanya sori sebab gua dah jarang menulis. Gilo lu. Modem n laptop buruk gua Bukit Aman hambik. La ni guna cc jer. Perkembangan pun tak tahu apa. Kena baca Harakah cetak jer la gua. Hahaha.

Skang gua berada di Kelantan. Kampung orang rumah gua. Nanti la gua sambung. Tokey cc ni tutup kedai pukul 10.30 malam la plak. Gilo sungguh la.. Haha. Jumpa nanti la eh.

21 comments:

restless.. said...

kes kes kes..balik awal bagus la pengantin

zargus2702 said...

-take ur time bro..setelkan msalah personal lu dlu, pastu bru brsilat blik dlm blog..TITM dah bukak glanggang, kes anwar pun same, tggu lu punye buah je blum kuar lg nie,hehehe..

Pak Teh said...
This comment has been removed by the author.
Pak Teh said...

Emmmm......gunakan kesempatan yg ada untuk membetulkan yang tak betul tu ek
Wa caya sama lu la
http://www.zoompanas2.com

Muiz Nasrallah said...

rindu dengan tulisan lu yang berapi- api...

az said...

mudah2an Allah permudahkan semua urusan buat anda aduka.

sebelum ni hari2 aku masuk blog aduka dlm kurang 10 online tapi sejak kes dia meletup tengok fuyooo.. 2 ribu lebih online satu2 masa (tapi ni dah kurang sikit dah), tiba2 adukataruna jadi femes, siapa sangka!

Corong Kita said...

salam aduka,

haaaaa....apasal n3 lu sejak keluar bkt aman ni mcm nak gencatan senjata jer??? lu dah kena turning over ker??

hahahaha...sori la bro.... gua gurau ajer...

apa pun gua harap lu lebih berhati-hati...macam bawak kereta la... kalau depan ada speed trap lu jgn la henjut...tapi kalau line clear, lu belasah abis la jalanraya tu....

amacam projek langgar hadi..on ke off ke???

http://corongkita.blogspot.com/2010/02/can-i-fk-you-ingat-pesan-ibu.html

rakuban said...

ape lg,cpt2 la lngar...dh jd artist skang ni.x yah susah2 nk pnjm video cam,pnjam video cam tv3 je...impak die lg kaw2 klo dpt coverage

ibnu marzuki al firdaus said...

KINI LBH RAMAI YG TERTUMPU PD KES DSAI BERBNDG AT.

KLKR SMLM D SMNS KURMA TV9. USTZ ZAWAWI AKHRNYA NGAKU BAHWA LA NI ZMN DAH BERBEZA BERBNDG DULU SO MAK BPK PERLULAH FHM KENAPA ADA YG KHWN SNYP2 HANYA SLPS AKU HTR SMS UTK BUAT LPRN PDRM MEMANDANGKAN DEPA SEOLAH PRO ZINA BILA ANTI NKH KPD STAF DIA ORG...


--------------------------------

IKHLAS DR MAL +60128624623

http://tagtag.com/conspiracy2012

dukecassiopeia said...

x menyesal lagi lu nie ek...bwk2 la taubat...lu nie nampak je mcm org berpandangan jauh...tp habuk pon tarak...tukang buat keco bole la...klau betul nk berpolitik...nk lantang bersuara...ikut la saluran betul..baru betul memperjuangkan apa yg ko rasa betul...setakat buat kecoh2 mcm nie...lawak la lu bai...klau lu tak syg diri lu...igt la bini lu yg lu baru kawin...mak bapak lu...keluarga mertua lu...walaupon mungkin keluarga lu sokong atau faham perjuangan lu...tp x kan lu x de otak nak pikir...malang betul bini lu...baru kawin dh jd mcm nie...10%masa dpn dia dh kira gelap...klau lu rezeki lu ade anak masa depan...anak lu nak bwk nama lu sepanjang hayat dia...ko nampak tak bai??? apa lu kata?? "IQ tahap kerajaan stupid Melayu"?? IQ lu bape bai sampai lu bole kata org stupid...stupid2 org lain pon dh berjaya...sekurang-kurangnya Malaysia x de la perang@huru hara...antara negara maju jgk...lu dh berjaya apanya...setakat publisiti murahan yg lu cipta tue la...satu malaysia dh kenal lu bai...glamer...duit nk balik kg pon x de...sampai org kene kutip nk bagi lu...nk kata kerajaan stupid...sedih tul gua dgr...lagi satu...lu bangsa apa bai?? lawak la lu bai...gua rasa lah kan...klau lu la yg mentadbir malaysia...lg jahanam...belum lama lu mentadbir dh kene guling sbb x de panduan...wahkahkah...setakat politik murahan lu nie...sampai mana lu bole pegi...pendirian sendiri x tetap...gua rasa lah kan...lu sendiri x tau mana lu nak ikut...sbb semua parti lu balun...termasuk parti yg 'melahirkan' lu la...lu nak buat parti lu?? apa perjuangan korang??? tegak kan apa kebendenya??? agama??? sedangkan berdoa pon bole guna 'lu gua' dengan Allah SWT...brutel gila la tu konon nya...sampai x reti beza siapa hamba siapa Pencipta...bila la agaknya lu ni nk kene panah petir ek...balasan-NYA x lama lagi bro...klau diri lu tu betul sgt...cuba lu cerita skit...pentadbiran yg mcm mana yg lu nk buat n lu rasa x stupid la...wahkahkah...

El Che said...

woit dukecassiopeia,

susah macam pantat nak baca lu punyer komen...

kenapa lah lu nie pantat?

Neutral Daily said...

Layari Neutral Daily 'Informasi Neutral Tanpa Kepentingan'

Jika sudi boleh linkkan di blog tuan.. terima kasih..
http://neutraldaily.blogspot.com/

sangkakala said...

Anas Bin Malik r.a berkata, beberapa org dr klangan shbt nabi mengadu, "sesungguhnya kami dicela". Maka Rasulullah s.a.w bersabda, " sesiapa mencela sahabat-sahabatku nescaya akan mendapat laknat dr Allah, malaikat dan manusia seluruhnya".

aduka cpt2 la btaubat dn buat knyataan maaf scara tbuka kpd org2 islam.kte sbuk mpthankn islam dr org2 kfir,in the same time ad sstgh org islam sndiri yg bmain2 dgn agama nye..jgn smpi Allah isytiharkn prang kpd anda.

jhembol said...

mat lu ni poyo la...

TAUFIK SM™ said...

kini aku berusaha untuk terus flag blog ko ni.... > admin http://www.taufiksm.com

dukecassiopeia said...

woit El Che..

ader aku suh ko baca?? klau ko dh tau susah...yg ko gie baca sampai abis tu nape?? ko yg pilih nk baca...nak keco pulak...dogol tul la ko nie...pantat ke apa ke suka ati aku la...aku usik pantat ko ke yg ko nk keco..bengong betul!

AbgTuah said...

hangat..nik ajis dan kelate ado hok nikmate royalte..

http://abangtuah.blogspot.com/2010/02/penulis-mengaku-nik-ajis-memong-ado-hok.html

uncangmas said...

Jangan lupa janji kau pada orang ramai.Takut2 anak yang bakal lahir nanti......
Kau akan merasa bagaimana perasaan menanti kelahiran anak yang pertama.
Semuanya akan kau bayangkan.... semuanya akan bermain2 difikiran kau nanti....
Percayalah... kau akan merasakanya nanti.....

siput said...

wakakka .. aku lama dah tak contek lu duka .. tapi wa tak lepas pandang tengok citer lu kat TV .. paper .. internet bersepah ..

apa-2 hal pun .. wa harap jalan yang lu pilih tu jalan yang akan bawa kesenangan pada lu ..

wa tak kisah sangat pasal apa yang lu citer kat blog nie .. sbb wa pun ada tugas nak dibuat .. masing-2 punya hal ..

tapi yang paling best .. lu memang dah fames skrg nie .. wakakakaka .. bagus .. tak sangka wa punya pren boleh jadi fames cegini .. haaa .. haa ..

duka .. wa bukan nak kondem lu .. tapi wa saja nak sembang-2 ngan lu .. takde simpan dalam ati pun ..

duka .. wa punya member camna .. lama tak jumpa dia .. dgr kata dah balik dari obersea .. ada kat mana sekarang .. kalau lu jumpa dia .. sampai salam wa kat dia .. haa .. haa ..

wa rasa macam ganaz semacam jer bila ikut rentak lu .. wakakaka .. ok la duka .. wa chow dulu .. nanti kita jumpa ..

ibnu marzuki al firdaus said...

BACA2 LAH SURAH/AYAT/DOA SEMASA MEMANDU. ADA SETAN @ CEPLOS DOK TUTUP MATA HAMPA SEMUA!

SEBAB PELIK, PEMANDU LANGGAR LORI DI LORONG TERKIRI SEKALI PADAHAL ADA 2 SITE LAGI BOLEH KITA RACING!

joehan said...

salam..woi adukatakguna..mn n3 yg psl ko duk lokap n konon2 dh insaf 2..ko tkt ke sbb dlm tu ko bahasakn diri ko lu gua dgn Allah..penakut rupenyer mamat bodoh 7keturunan ni..hahaha..ckp je lbh..keturunan pendekar konon..muahahahaha..mcm bagus..tnggu je la laknat Allah turun kt ko sbb hina istri nabi n bahasakn lu gua dgn Allah.mlm ni ko buat la slt taubat ye..lps tu wt temujnji dgn pkr psikiatri..otak ko bergegar kot..dh lari dr kedudukan asal..dlu kecik2 penah jth terhentak kepale ke..hahaha..