Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 2, 2010

TKO sekat hak gua mendaftar?

Oleh : AdukaTaruna

Ada orang bertanya mengapa perlu gua terhegeh2 masuk TKO? Gua perlu masuk TKO untuk dapatkan awam berlainan. Terutama awam Terengganu. Kalau gua just stay dalam blog gua, sama lah gua macam Hadi. Stay kat Rusila atau ghaib dalam gua Hiraq. 10 juta pengundi perlu cari Hadi sendiri kalau nak tahu tawaran produk politik.

Kemudian, uma pula tekankan gua untuk daftar ID baru. Masalahnya :

1. Dah berapa hari gua register, tapi gagal. Gagal bagaimana? Ni yang gua nak bagitau nih.
2. Kalau gua berjaya pun, tapi tetap boleh dikhianati, masalah khianat tu tak settle, dah buat kerja sia-sia.

Masalah gua bila register.

Pelik nih beb. Ni gua dedahkan. Gua tak tahu sistem TKO silap atau TKO memang penakut kasi gua bersuara dalam TKO tu.

1. Gua buat email baru. Yerlah nak register baru kena email baru. Pastu sistem cakap akan hantar email dan klik link dalam email tuh.



2. Then. Berjaya! Tapi 3-4 jam lepas tu? Apa terjadi? Meh kita tengok.

 

3. Dah berapa kali gua sangkut kat sini? Satu benda yang gua belum cuba dan tak nak cuba. Yakni daftar email dan ID yang tiada langsung nama adukataruna. Itu dah patahkan falsafah. Kecuali bertembung dengan taktikal (rujuk no 4). Itu pun gua was2 berjaya. Sebab ip gua dah tentu sistem TKO tahu. Gua bukan pandai pun nak sorok2 ip nih.

4. So, taktikal yang menangguhkan falsafah cabang demi mendapatkan falsafah jatinya ialah; apa kata lu orang yang kesian kat gua registerkan ID TKO. Hehehe. Then email kat gua, ID dan paswot (adukataruna2008@gmail.com). So, gua tak patahkan falsafah, tapi gua tangguhkan falsafah ranting bila bertembung dengan taktikal falsafah jati. Hukum AdukaTaruna 1.

5. Kepada SP atau TKO; camni la, walau cabar orang dayus ni, macam cabar Hasan Ali ubah stail rambut belah tengah, gua cabar jer la. Lu jangan khianati ID yang diguna gua dan jangan lock ID yang diguna gua untuk 2 minggu jer. Kasi gua berhujah, menjelaskan, menerangkan misi dan fikrah gua dalam TKO HANYA 2 MINGGU SAHAJA. Lepas tu, lu nak ban gua, ban la. Boleh? Dah macam cabar UMNO pun ada nih. Hehe.

8 comments:

Anak Sungai Derhaka said...

Alahai.. Baru 2-3 jam.. Hang kena sabar..

Aku dulu dalam 2 atau 3 hari baru boleh activate..

Sabar Bro.. Sabar..

bumblebee said...

isu nya bukan tak diaktivatekan.

dah berjaya activate.

tp lepas tu data ilang dari database.

apa puncanya?
gerenti SongkokPutih akan cakap "sabar itu adalah sebaik2 jalan pilihan.. saya bekukan dulu nick ini untuk siasatan lanjut"

kemudian dua tiga hari, tetiba nick itu akan muncul dan boleh digunakan, lalu akan ada pengomen2 proksi masuk lalu berkata "Aduka melacurkan diri, nick itu tidak hilang dan masih ada dalam database kami. Aduka pemfitnah. Celaka blog ini Aduka!"

lu orang punya taktik kotor sudah lama boleh dibaca. taktik kengkonon TKO server down dua tiga minggu sbb nak kaver issue taktik dah lapuk. take over nick orang taktik dayus.

what the fuck was that?
fucking jerk.
at least UMNO is the devil, tapi YOU are the DEVIL IN DISGUISE.

Memualkan.

Anonymous said...

wa sudah bgtahu itu SP memang cilakak

tenggiling- said...

cuba register pakai proxy..guna ip u.s ke brazil ke russia ke..pastu id ko cuba campukan huruf n no. -->> aduk4_t3runa..contoh je tu..cuba tgk apa jd..kalau kena sekat jugak..mungkin keja org dlm la tu

Anonymous said...

sabar bro.... biar kalah asal Islam menang......

-abanghensem

MaLin-0ri said...

wa naik heran nape gile sgt nak kat tko ? org dah rasa Lu blogger CELAKA sedarla diri tu huhuhu

Anonymous said...

Tuh la. org dah tak nak engko baik nko berambus je huhu tak sedar diri huhu

CgLyn said...

Teruskan mencuba. Semoga berjaya.