Skip to main content

T shirt PAS REFORM dilancarkan! Yee yeeearrgghhh! (Alhamdulillah)


Terima kasih kepada semua terutama Evelyn dan xenan yang bertungkus-lumus mendapatkan peruntukan masa dalam kerja-kerja rutin seharian untuk T shirt ini.

Dugong Darat kol gua untuk supply awek2 seksi dan cun time lancarkan baju nih. Tapi gua tolak dengan penuh warak sekali sambil tangan kanan memegang tasbih. Kang jadi hujah plak untuk PAS Terengganu. Kepada yang nak bagi sokongan terhadap kes mahkamah gua 30 Januari ni, boleh la pakai baju nih. Ngeee...


T shirt Pas Reform

Pembelian T shirt PAS REFORM buka mulai hari ini.Penjualan adalah
berbentuk pra pembelian :-

1st Cetakan Pertama hanya akan dibuat utk 30 helai sahaja berdasar kan
“first come first serve”.Setelah helaian terakhir bagi 30 helai baju
selesai ditempah dan dibayar, barulah baju akan dicetak dan di hantar
kepada pembeli dalam tempoh seminggu

2nd Untuk mempercepatkan proses pembelian , setiap pembeli digalakan
untuk mempromosikan baju PAS REFORM kepada kenalan.

3rd Cetakan kedua juga akan dijalankan dengan proses yang sama

4th Baju PAS Reform Berharga RM 25 sehelai termasuk penghantaran pos.

5th Sebarang pertanyaan dan pembayaran boleh rujuk kepada :



Ambank : 1690020110505

Ac Name : Miss Evelyn (mesti laris nih. Hihi. Dugong jer gua ingat tempah 10 helai guna ID berlainan)

Telefon : 010 9467603 (sms sahaja. waktu pejabat sahaja bhai.. sebarang kol untuk ejas2, nasib korang la. Top up no ini ditaja oleh Lelaki Ini. Terima kasih bro)

Gua ingat Evelyn kono bagi email dio gak la. Sonang nak bagi bukti pembayaran, jenis size, etc. Tapi takpo la. Gua dulukan email gua. adukataruna2008@gmail.com. Apa2 soklan peringkat awal nih, ekau tepek kat ruang komen N3 nih. Nanti xenan jawab. Apsal xenan? Gilo kau. Eden tak ponah buek kojo2 tompah t shirt nih. So, tahap bongok gua lagi nih.

Untuk Nur, kak memot dan sekapal dengannya, baju lengan panjang belum ado lagi. Pepandai la mody sendiri. Kah kah kah. Nur, don wori bebeh. Pakcik dah sound UiTM dah. Dia kate boleh pakai. UiTM Terengganu jer haram. Ekau tak boli pcik tak nak kawan do Nur.. eh lagi satu.. boli dalam RM. Kalau bagi pcik duwet Arab, pcik tempeleng 8 kali.



Comments

  1. Salam.t-sirth ni brape hengget daa???

    ReplyDelete
  2. tak do longan panjang nak pakai cemano? Tak kan nak pakai kek dapor. Ikan mo ayam yo yang nampak eh.

    ReplyDelete
  3. hahahaha... menolak sambil pegang tasbih..... tu buakn ulama tu..... cam pengikut Al-Arqam jer....

    -abanghensem

    ReplyDelete
  4. kono pakai inner la kot cikgu.

    ReplyDelete
  5. lu olang beli dulu, wa dah lari bajet & kena tunggu gaji ujung bulan baru leh oda...hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,

    sebarang pertanyaan leh antar ke email

    elyn.evelyn@gmail.com

    T shirt edisi lengan panjang InsyaAllah akan menyusul kelak.

    Meh order cepat. Leh print ASAP.

    p/s: Ngah, kasi up balik entry nih buh email kat atas nun.

    ReplyDelete
  7. RM 25 TERMASUK DUIT SETEM / CUKAI / PENGHANTARAN.

    Abes murah dah nih.

    ReplyDelete
  8. Ada org SMS tadi, tanya bleh tak bank in akaun lain? Untuk sementara waktu, korang kene wat 3rd party transfer or InterBank Transfer (yg pakai mayban2u). Yang lain2 online banking pon boleh. Harap Maklum

    Evelyn

    ReplyDelete
  9. yang Evelyn nih sape weh? Geng langgarhadi gak ke?aku bukan nak kurang ajar tapi aku confuse Evelyn nih muslim ke ape? aku nak order pun dah jadi pelik.......

    ReplyDelete
  10. Gua pon nak jugak..
    Serius ni!
    Gua kat Kedah ni, leh pos tak?
    Gua nak tayang kat puak2 PAS yang boikot gua sbb sslu ganyang hadi..
    Ado ke tuduh gua ni agen UG..
    Haram jadah tol..
    Eeeee.. beleh tak

    gengkilangspeak

    ReplyDelete
  11. eeee,,,
    Saiz cm ner..
    gua ni slim ckit dari beruang kutb jer..
    hu hu

    gengkilang

    ReplyDelete
  12. -tahniah!! pd sume yg trlibat..akhirnya, ade gak t-shirt yg aku bole tayang kat dpan member wa yg pro ug,hehehe..

    -Cglyn, kalu xde lngan pnjang punye, bole gak pkai lngan pendek cume kena beli inner la, nmpak cntik n sopan gitu..

    -wa mmg brminat, brminat sgt tp kna tgu 25hb ar,ngeee..keje gomen maaa..lenkali launch awal bulan or ujung bulan,hehehe..

    -zargus-

    ReplyDelete
  13. anon 6.39 pm,

    dgn non muslim x boleh berjualbeli ke?
    pompuan boleh pakai stokin tangan kaler hitam..nampak macam long sleeve gak..hehe

    ReplyDelete
  14. Haiyah. Ni dah jadik mcm kes kalimah Allah.

    Just for the record, sy Muslim ler..

    :)

    ReplyDelete
  15. gua tak caye ekau muslim, elyn

    cer ekau mengucap sat. kah kah kah

    AT

    ReplyDelete
  16. Evelyn, dah murah dah tu. Cukup bulan ni ambe anta emel ke evelyn deh.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.