Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 13, 2010

T shirt PAS REFORM dilancarkan! Yee yeeearrgghhh! (Alhamdulillah)


Terima kasih kepada semua terutama Evelyn dan xenan yang bertungkus-lumus mendapatkan peruntukan masa dalam kerja-kerja rutin seharian untuk T shirt ini.

Dugong Darat kol gua untuk supply awek2 seksi dan cun time lancarkan baju nih. Tapi gua tolak dengan penuh warak sekali sambil tangan kanan memegang tasbih. Kang jadi hujah plak untuk PAS Terengganu. Kepada yang nak bagi sokongan terhadap kes mahkamah gua 30 Januari ni, boleh la pakai baju nih. Ngeee...


T shirt Pas Reform

Pembelian T shirt PAS REFORM buka mulai hari ini.Penjualan adalah
berbentuk pra pembelian :-

1st Cetakan Pertama hanya akan dibuat utk 30 helai sahaja berdasar kan
“first come first serve”.Setelah helaian terakhir bagi 30 helai baju
selesai ditempah dan dibayar, barulah baju akan dicetak dan di hantar
kepada pembeli dalam tempoh seminggu

2nd Untuk mempercepatkan proses pembelian , setiap pembeli digalakan
untuk mempromosikan baju PAS REFORM kepada kenalan.

3rd Cetakan kedua juga akan dijalankan dengan proses yang sama

4th Baju PAS Reform Berharga RM 25 sehelai termasuk penghantaran pos.

5th Sebarang pertanyaan dan pembayaran boleh rujuk kepada :



Ambank : 1690020110505

Ac Name : Miss Evelyn (mesti laris nih. Hihi. Dugong jer gua ingat tempah 10 helai guna ID berlainan)

Telefon : 010 9467603 (sms sahaja. waktu pejabat sahaja bhai.. sebarang kol untuk ejas2, nasib korang la. Top up no ini ditaja oleh Lelaki Ini. Terima kasih bro)

Gua ingat Evelyn kono bagi email dio gak la. Sonang nak bagi bukti pembayaran, jenis size, etc. Tapi takpo la. Gua dulukan email gua. adukataruna2008@gmail.com. Apa2 soklan peringkat awal nih, ekau tepek kat ruang komen N3 nih. Nanti xenan jawab. Apsal xenan? Gilo kau. Eden tak ponah buek kojo2 tompah t shirt nih. So, tahap bongok gua lagi nih.

Untuk Nur, kak memot dan sekapal dengannya, baju lengan panjang belum ado lagi. Pepandai la mody sendiri. Kah kah kah. Nur, don wori bebeh. Pakcik dah sound UiTM dah. Dia kate boleh pakai. UiTM Terengganu jer haram. Ekau tak boli pcik tak nak kawan do Nur.. eh lagi satu.. boli dalam RM. Kalau bagi pcik duwet Arab, pcik tempeleng 8 kali.



18 comments:

Wan said...

Salam.t-sirth ni brape hengget daa???

CgLyn said...

tak do longan panjang nak pakai cemano? Tak kan nak pakai kek dapor. Ikan mo ayam yo yang nampak eh.

Anonymous said...

hahahaha... menolak sambil pegang tasbih..... tu buakn ulama tu..... cam pengikut Al-Arqam jer....

-abanghensem

Anonymous said...

kono pakai inner la kot cikgu.

Katon Tin Ton said...

kan dia dah tuli rm25 termasuk pos

Hanz_Azdi said...

lu olang beli dulu, wa dah lari bajet & kena tunggu gaji ujung bulan baru leh oda...hehehe

Evelyn said...

Assalamualaikum,

sebarang pertanyaan leh antar ke email

elyn.evelyn@gmail.com

T shirt edisi lengan panjang InsyaAllah akan menyusul kelak.

Meh order cepat. Leh print ASAP.

p/s: Ngah, kasi up balik entry nih buh email kat atas nun.

Evelyn said...

RM 25 TERMASUK DUIT SETEM / CUKAI / PENGHANTARAN.

Abes murah dah nih.

Anonymous said...

huduh............

Evelyn said...

Ada org SMS tadi, tanya bleh tak bank in akaun lain? Untuk sementara waktu, korang kene wat 3rd party transfer or InterBank Transfer (yg pakai mayban2u). Yang lain2 online banking pon boleh. Harap Maklum

Evelyn

Anonymous said...

yang Evelyn nih sape weh? Geng langgarhadi gak ke?aku bukan nak kurang ajar tapi aku confuse Evelyn nih muslim ke ape? aku nak order pun dah jadi pelik.......

kepunden said...

Gua pon nak jugak..
Serius ni!
Gua kat Kedah ni, leh pos tak?
Gua nak tayang kat puak2 PAS yang boikot gua sbb sslu ganyang hadi..
Ado ke tuduh gua ni agen UG..
Haram jadah tol..
Eeeee.. beleh tak

gengkilangspeak

Anonymous said...

eeee,,,
Saiz cm ner..
gua ni slim ckit dari beruang kutb jer..
hu hu

gengkilang

Anonymous said...

-tahniah!! pd sume yg trlibat..akhirnya, ade gak t-shirt yg aku bole tayang kat dpan member wa yg pro ug,hehehe..

-Cglyn, kalu xde lngan pnjang punye, bole gak pkai lngan pendek cume kena beli inner la, nmpak cntik n sopan gitu..

-wa mmg brminat, brminat sgt tp kna tgu 25hb ar,ngeee..keje gomen maaa..lenkali launch awal bulan or ujung bulan,hehehe..

-zargus-

kontol said...

anon 6.39 pm,

dgn non muslim x boleh berjualbeli ke?
pompuan boleh pakai stokin tangan kaler hitam..nampak macam long sleeve gak..hehe

Evelyn said...

Haiyah. Ni dah jadik mcm kes kalimah Allah.

Just for the record, sy Muslim ler..

:)

Anonymous said...

gua tak caye ekau muslim, elyn

cer ekau mengucap sat. kah kah kah

AT

CgLyn said...

Evelyn, dah murah dah tu. Cukup bulan ni ambe anta emel ke evelyn deh.