Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 18, 2010

Siti Nurhaliza gagap bahasa English.

Sebelum Siti Nurhaliza kutuk Hadi, baik gua kutuk beliau dulu. Nanti, peminat Siti Nurhaliza akan lupa nak kutuk Hadi, sebaliknya mereka akan mengutuk gua. Gua kan gagap gak bahasa English nih. Ngee.... Pergh.... mesti bangga Hadi mempunyai pengikut macam gua.




"Sponser....." kah kah kah.

Gua gelak sebab audio pun gelak. Apo pun den tak faham. Ngeeee....

28 comments:

bumblebee said...

ngah,
siti nurhalijah nih gagap english tp jutawan. ekau gagap english, smpi bila tak jadik2 jutawan aih. kah kah kah! ngeeee...

saye said...

ok la tu ada usaha nak cakap. lagi pun tu dulu bro sekarang dah teror dah, berhabuk. lu jangan main2 bro. nanti gua hentak lu kang.

p/s: Takde sape nak gelar gua "Penjilat" siti ke? he he

Anonymous said...

i2 pon sbb kawin dgn datuk kuda.ekau bumblebee bile nk kawin?
aduka dh kawin,walaupn bukn dgn datin k

bumblebee said...

gua belum puas membujang la.
esok2 gua kawen la.
ha ha ha

dulu slalu org wat lawak siti tak reti cakap inglish.

"i like po-oh"
"my best asset is my nipple" (dia nak cakap dimple..)

kah kah kah!

Anonymous said...

klo die ckp my best asset is my pimple pon dh kire lawak.apetah lg my nipple.malu ke nk ckp saya tak boleh berbahasa ingeris?cool la bumblebee,saje nk provoke...ngeh2

bumblebee said...

gua cool la nih. dah lu tanya, gua jawab le sejujurnya. tp sangap le membujang nih. wak banjar suka crita pasal janda. kah kah kah!

bumblebee said...

bai de wei, gua sorang je ke yg mual dgn wak banjar yg ketagih cerita janda? mcm sial je. nak naikkan rating pun jgn le membodohkan diri dgn telenovela janda smpi siri berderet2. dasar melayu gila seks. tak cukup iklan prodak seks, entry blog pon selang 3-4 crita, tulis lg pasal janda. miang fakap! bluwweekkk!

ain said...

hebat sgt ke klu bleh ckp english..poyo ja

bumblebee said...

takde la hebat sgt, tp berguna jugak kalau bleh ckp english dlm era teknologi maklumat dan urbanisasi dan modernisasi dan simulasi dan imunisasi. wakakakakaka

Anonymous said...

biasela org tua.xkn nk citer psl
artificial intelligence.mn kene
dgn budaya melayu.tp melayu yg english or american wannabe ni
agak menjijikkn n mnjengkelkn,
english ni cume comunication method je,nothing more or less.
esp dlm engineering.yg poyo
2 english wannabe 2la.ak
bukn poyo,tp bg ak klo bc engineering
or science article dlm bm,kpala pening la.

BFF
belia benci fag
-ak 2anon yg kt ats-

bumblebee said...

BBF la. BFF tu paris hilton best fren forever.
cool la BBF nih. patot kiter suh xenan design t shirt nih. tulis beso2.

BELIA BENCI FAG

kat warung2 makan tempat gua nih, asal pelayan jek mesti pondan2. uwargh rimas gua nak order.

eh BBF, lu nak ckp budaya melayu nih sinonim dgn seks ke?

kah kah kah!

Anonymous said...

haha..ak sudah silap da.B dgn F
suda tukar.sinonim 2ntahle.
tp prempuan dnilai melalui size buah dada,bukn personoliti.tp
xkurg juge byk ppuan yg mmg ske
dnilai melalui kualiti yg ak sbut td.mngikut ilmu agama ak,kerje2 rumh bukn t/jwb istri.klo die
nk mntk gaji pon boley,sbb i2 hak die.tp well agama dtafsir mlalui bdaya mlayu or arab.sdgkn istri 2teman kpd suami.pnglmn ak knal or kwn dgn seorang
ppuan sweeden yg bukn degree holder,appearance mediocore,tp
die ad opinion,interest yg bukn
tipikal wnita mlayu.hv a good argument.ak rs kualiti mcm
2lg mnarik dr size dada.i2 pd ak
yg blum kawin la.

BBF
-belia benci fag-

Anonymous said...

-wak banjar mgunakn konsep paper metro utk mnaikkan rating..metro x sah jika frontpage nye xde crite janda curang, sex bebas, kawin ngan pak mrtua sndri, rogol, liwat n mcm2 lg yg brkaitan ngan sex..so wa nsihatkn lu bumblebee, kuatkan iman n smangat bile bace kt blog wak banjar tue,sian nti lu asik pkul adik lu je, hehehe..snang cite kawin je la, tgk AT tue, hari2 die belek blog wak..

-bab siti plak, mmg seantero dunia tahu yg minah nie tak pndai inglish, tp die je yg pemalas, org bodoh kalu rajin, lame2 jd pndai gak,..jackie chan cntohnye, sblm nk msuk psaran holywood, ingat die pndai b.i.?..bkn stakat tak pndai ckp, tp siap buta huruf lg mamat tue, tp skang dah femes dah kt holywod..mat saleh nk intrview pun die rilek je..

-sbb tue siti tak kemana, jguh kmpung je la, x leh gi jauh, sbb PEMALAS!!..lu duit byk, gaji la sorang cikgu yg bole ajar lu pndai ckp b.i..pemalas mcm penyokong umno!!hehehe

-zargus-

C++ said...

Apa susah nak jadi jutawan... bawak jer duit seribu... dah tukarkan dengan matawang Indonesia... sure dah jadi jutawan... hahaha

Anonymous said...

oii oiii oiii wa pun tak reti gak cakap inggeris ni.... wa hanya ada satu bahasa jer...... ala² satu malaysia la.....

-abanghensem

mudz said...

gagap tu biasa le .....tu selindang kat kepala dah tak nampak..

CgLyn said...

CT asal orang kampung. Mmg susah nak berbahasa inggeris sebab jarang guna. Apesal lak tetiba criter pasal CT dan mskkan video yang dah basi ni?

kepunden said...

woi!!!!!
Pe hal plak org kg ngan bhs ingeris ni..
Gua pon org kg gak...
Bleh pon ckp ingeris....
Ckp jer ler...
Menulis out...

kepunden said...

1 more thing nih..ceeeehhh...
AT pi mana?
Xde post ape2 pon arini...
Dh kene tangkap & soal siasat pasal projek LANGGAR HADI KER....?

Anonymous said...

kepunden,
At dah berbini dh xsama cam org bujang. Masa dia dh terbahagi 2, 1 utk bini, 1 utk blog. Lu perasan dak lps dia kawin dia dh jrg2 sikit post blog. Tp sekali dia post, byk tajuk. Nak cover la tuh..
Pasni kalau member2 ajak lepak memana, or lepak minum mamak mesti dah susah dah..hehehe..

kepunden said...

Ni kes takut bini ke sayang bini..?
At x nk jwab ker...
wakakakaka

Anonymous said...

hahaha....

pasni kalau ajak aduka kuar minum air mesti dia bagi alasan..... bukan takut bini...... letih.... penat..... alasan biasa kalau takut bini bila member ajak minum..... hahahahahaha

-abanghensem

abu nas said...

nak langgar hadi x pyh ckp org putih...siti bole join.
ckp ganu & arab je yg perlu.

"mung bia puok2 mung ,dak abik tindakang gapo dio?"

cth...

Anonymous said...

Tanda2 kalau AT tgh lepak dgn memember tiba2 dpt sms, bini suh blk:
1)tgh rancak berborak tiba2 terdiam atau mood dh xdak nak borak. Muka dh jdk cam ayam berak kapur.
2)nak cepat2 blk. Apa yg member ckp semua di'ya'kan aje. Nak hbskn conversation cepat2.
3)
4)
sambung lg sapa nak sambung...
Hahaha...

Anonymous said...

biasa jer bahasa inggeris. ramai org msia pandai bi tapi tak hebat mana pun. sbb org msia anggap bahasa inggeris ni hebat sgt, tu lah yg jadi bhs rojak. org ngra lain belajar bi dan buat penterjemahan. belajar bi tapi bhs komunikasi bhs negara mereka. org msia bila pandai bi dah tak mau cakap melayu lagi. pandai utk diri sendiri aja. kemudian paksa semua org pandai bi. hehehe kesian siti dan hadi kena kutuk. bi dah jadi macam kebangsaan lah pulak.

Anonymous said...

kenapa kat msia tak pandai bi jadi isu kat ngra lain tak pulak. org pas pun kiblat ke british jugak ker? terima jer lah klu ada yg tak pandai bi. sama jugak ada org tak pandai geografi, tak pandai sejarah. bukan isu bi ni aduka jgn pandang ke british sgt.

gayasopan said...

xpndai english 2bukn issue.
tp klo xnk blajar 2ignorant.
xpndai la nk blaja.klo dok
hdup dgn bm,knowledge pn
limited.zamn skrg leh la,
akn dtg zamn org bijak.
skrg pn zamn degree dh xlaku.
org mymar keje poter kt
msia ckp english.ms blk
msia,ak dok igt smua org ckp
english,sbb mymar 2leh ckp
english.ak blur2 sbb pk
apsl org ni xphm bm

-BBF-

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體