Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 1, 2010

Sabotaj dari pengikut Hadi.

Oleh : AdukaTaruna

Dengan Nama Allah, dukacitanya gua umumkan ID AdukaTaruna5 telah disabotaj oleh TKO. Gua balik2 dari solat Jumaat, tgk2, ID dah kena sabotaj. Benda ni semua kita dah ready. Tidak mengapalah, kita teruskan di forum selain TKO. Insyaallah.



Selain itu, pengguna TKO yang prihatin bernama restless juga telah membantu submit artikel aduan gua ke TKO. Dan macam biasa, pengamal media dan demokrasi produk Terengganu melenyapkan artikel tersebut dengan segera.



Target seterusnya ialah DetikDaily. Kalau kena sabotaj jugak oleh student Hadi, kita teruskan di webkl, mcari, etc.

12 comments:

Anonymous said...

tahniah pada moderator tko yg punya integriti walaupun mungkin ada 'rakan sekerja' anda musang berbulu ayam. sgt memalukan perbuatan admin tertentu yang mencabul hak pengguna/user TKO.

mereka menyalahgunakan kuasa. adakah TKO milik individu tertentu? info pengguna tidak selamat di TKO. bila2 masa sahaja akaun anda boleh dicerobohi.

harapkan pagar, pagar makan padi.

MaLin-0ri said...

kat alam siber pun Lu dah diCELAKAkan inikan pula berdepan secara nyata, mau tayar van Lu 3 kek ataih, 1 masuk bendang langgar kerbao huhuhu. memang celake cilaka kahkah!

Fansuri said...

Aik...sejak bila lu pergi solat jumaat AT? selalunya wa tau lu tidur je time tu :)

joostspring said...

Hadiah tahun baru 2010 dari PAS kpd agama kristian di malaysia bersesuian dgn slogan PAS FOR ALL..

Perkataan ALLAH dibenarkan digunakan untuk majalah katolik herald…

Bravo dan sekalung tahniah kpd pas kerana benar2 dapat mengaplikasikan slogan PAS FOR ALL

Dlm kamus dewan skrg, ALLAH bermaksud Tuhan Yang Esa..

Nampak gaya kamus dewan kena revise blk maksud ALLAH.

Perkataan ALLAH tidak pernah ada dlm bible sblm ini dan tahniah sekali lagi kepada PAS kerana telah mencipta satu sejarah baru bagi umat islam dan kristian di malaysia….

Faisal Tehrani ada mengulas mengenai isu ni… tehranifaisal.blogspot.com

Xenan said...

haha,

bagus gak diorg mcm nih..so skang leh expect ape reaksi diorg biler project nih jalan nanti.sabotaj tuh mcm akan jd jek..diorg ni tak kesah buat bende berethic or tidak janji diorg puas.

Gua makin paham kenapa PAS leh kalah kat terengganu dulu.Ahli2 die agak tak civilised rupenyer.Monkey2 di jalanan.hahaha

Anonymous said...

Haha.. nanti siap kasik Cam tapi sekali cek, takda lense, takpun takder filem. Wakakakaa. Jaga2 wooo. aku cadangkan aduka dan geng jgn layan bantuan dari PAS ganu nih, diroang nih kaki auta, silap haribulan dia sabotaj lu orang punya projek nanti. diorang nih dah biasa buat kerja-kerja kotor macam nih.gua setuju dgn xenan, memang patot PAS ganu kalah, tgk sajalah ahli dia mcm mana.huhu

Anonymous said...

Gua memang bengang ngan lu aduka..... dah lama sangat nie..... dah tahun 2010 dah nie..... bila aduka.... bila kau mau jual itu baju.......

Gua dah tak sabar ni nak pakai baju langgar hadi...... Org kampung gua dah marah2 tanya pasal baju......

KLIA

BatuApi @ FireStone said...

Saya minat tulisan aduka kerana keberaniannya dalam menulis. Blog aduka saya links dalam blog saya.

Saya kesian dengan aduka kerana beberapa tulisan saya masih tidak disiarkan oleh TKO. Gambar GB yang saya siarpun ditukarkannnya. Lihat artikel saya di DD, TKOD dan UO semuanya sama seperti saya post. Tapi TKO ubah gambar GB kepada gambar Tuan Ibrahim.


Gambar Tulang Besi yang saya post juga tidak siarkan.

Saya semak artikel aduka nak pastikan betul atau tidak TKO buang artikel itu. Bila saya semak artikel itu tidak dibuang masih ada disisi.

Saya perturunkan links
http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=News&file=article&sid=1437

Dengan ini saya dah mulai kecewa dengan saudara, kenapa saudara melacurkan diri dalam manupulasi perkara ini.

Sebagai penulis yang menentang arus kita kena kukuhkan diri kita dengan cara kita walaupun apa-apa sekatan.

Saya mula berblog apabila tulisan saya ditapis dan saya kena warning.
Saya juga diban. Nama batu-api tidak boleh digunakan tapi saya tak putus asa saya daftar batu-api2.

Tapi aduka menipu saya tak selesa dengan anda.

Xenan said...

hum..

gua yg printscreen kan artikel tuh n gua yg check die ade ke ade.Bukan AT pon.Gua berani kompom kan td mmg hilang...hurmm..maybe wa silap.

bagus gak artikel tuh ade lagi.hahaha

Kalau nak main camnih sukati lu la firestone.Maybe mmg stail ganu camnih.

Xenan said...

firestone

leh terangkan tak kenapa tajuk bawah link rasional di colum kanan window dlm printscreen yg wa buat ialah "Hadiah Tahun Baru Dari kerajaan Barang Naik"

Tapi kalau bukak TKO sekarang bawah link rasional ialah "Azam Tahun Baru: Nak dapat PhD".

Mmmg boleh random kuar ke?..gua refresh 8 juta kali sama jek.

Anonymous said...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10600 movies of scant DVD dignity

We have thousands of the hottest movies you've been waiting to watch! And they're infrequently nearby in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are categorically no limits. Download as much as you penury with incredibly gamy speeds. No additional software is required!
Simply click on a tie-up, download a flick picture show and superintend it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://i038.radikal.ru/0910/6d/1c3f50e4ddf0.jpg[/img][/url]





























[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
Obsessed
Goodfellas
Santa and Pete
Bad Boys
Elvis Took a Bullet
Specialist, The
Surviving the Game
Frankenstein
Hidalgo
Any Old Port!
Sublime
Dead Pool, The
Dot.Kill
Living and the Dead, The
Army of the Dead
Dead Mary
Rugrats in Paris
Sidewalks of New York
Dog's Breakfast, A
Alice Upside Down
Rear Window
Hamlet 2
Suburban Girl
Ballad of Josie, The
Dirty Rotten Scoundrels
Johnny English
How to Rob a Bank
Friday the 13th Part III
Bigfoot
Freddy Got Fingered


[url=http://bounci.tv/members/anzhelabolshin6.aspx]Impact Point [/url]
[url=http://antonietasofia.com/members/pantelejmonste.aspx]Land of the Lost [/url]
[url=http://community.v2home.co.uk/members/rashidaashukin65.aspx]If I Had Known I Was a Genius [/url]
[url=http://rfidguru.eu/members/nadzhiblozhnikov.aspx]Miracle at St. Anna [/url]
[url=http://ishug.is/members/nuzartimoshenko.aspx]Blood Trails [/url]
[url=http://healingstartswithus.net/members/husammanuha61.aspx]Sling Blade [/url]
[url=http://coredeveloper.net/members/klarissagolutv.aspx]Rent [/url]
[url=http://cherryvalleylife.com/members/zahidbistrogla.aspx]Ghost Dog: The Way of the Samurai [/url]
[url=https://www.nbhope.org/members/artemijstepiki.aspx]Miracle Worker, The [/url]
[url=http://labnet.cc.isel.ipl.pt/members/ilijatrepov21.aspx]Deep End of the Ocean, The [/url]

MaLin_0ri said...

dulu pernah havoc pelacur penulis sekarang ni blogger celaka apa beza? huhuhu.
ntah2 lakonan aje nak cari helah takjd ke rusila. satu teloq dah tenggelam kut hahaha
yerla nak langgar langgar gi la buat apa nak posting lagi projek tu konon nak bagitau misi ? Lu bincang dgn geng bodoh Lu dahle mcm mana nak pegi rusila , kat mana nak tido, apa yg nak ditanya, apa yg nak dijawab, perlu pekida ke utk jaga keselamatan geng-geng bodoh Lu, berapa mau bayar kat pekida, perlu bawak tak hasan ali atau khalid samad tak pun husam atau lebih bagus lagi jemput nik aziz sekali utk jd saksi atau nak panggil prof agus ke atau aziz bari ke, ke nak prof persepsi google?!!