Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 11, 2010

Robot seks wanita dijual RM23,642


HINES membetulkan kepala robot Roxxxy di bilik pameran syarikat TrueCompanion pada Ekspo Hiburan Dewasa AVN di Las Vegas kelmarin.


LAS VEGAS, Amerika Syarikat (AS) - Robot seks pertama di dunia bernama Roxxxy mencuri perhatian orang ramai semasa ia diperkenalkan pada Ekspo Hiburan Dewasa AVN di sini.

Roxxxy yang setinggi 1.7 meter dengan berat 54 kilogram, menyamai saiz kebanyakan wanita dan dilengkapi program kepintaran tiruan (AI) serta kulit sintetik mirip manusia.

"Robot wanita ini tidak pandai memasak atau mengemas tetapi ia boleh melakukan apa yang diimpikan oleh lelaki," kata pencipta Roxxxy, Douglas Hines dari syarikat TrueCompanion.

"Roxxxy boleh menjadi teman baik lelaki. Ia boleh bercakap dan mendengar. Ia juga mampu merasai sentuhan anda. Kami cuba meniru personaliti manusia," tambahnya.

Robot itu memiliki rangka dan boleh bergerak seperti manusia dan dilengkapi hati mekanikal yang menjana sistem penyejukan cecair.

Ia yang memiliki lima personaliti pilihan termasuk perwatakan peramah atau pemalu bakal dipasarkan di AS dan Eropah dengan harga antara AS$7,000 (RM23,642) hingga AS$9,000 (RM30,397).

Pelanggan diberikan pelbagai ciri pilihan menurut cita rasa masing-masing termasuk bangsa, warna rambut dan saiz payu dara manakala Roxxxy turut dilengkapi Internet wayarles bagi menerima sokongan teknikal dan naik taraf perisian.

Buat masa ini, TrueCompanion juga sedang membina robot seks lelaki bernama Rocky. - AFP

23 comments:

Penembak Babi said...

Dah kalu nak tinggikan hits pun, agak-agak la bro...

pengikut2 lu kuciwa tuh...

lu dah mati kutu dah...nak keharuan hidup...

Penembak Babi said...

kak memot ngan cikgu lyn dah mula naik mereman bulu roma...huhuhu

Penembak Babi said...

jadi pengikut aduka, dapat syafa'at tuh...! jangan memain...

Taliban said...

peh bagus gak klua iklan ni kat harakah.mesti org pas suka.ganti dgn iklan2 tongkat ali,isteri tersenyum,lelaki perkasa dan tah ape lagi tah

Penembak Babi said...

hhuhuhu..
sebab tu duka rembat dulu, sebelum portal lain buat link....

Mat Kacau Bilau said...

Kalau $2,346 satu patung, aku nak 3 patung order berbagai saiz, kalau orang rumah aku mogok boleh aku belasah aje patung...orang rumah aku tak kan nak cemburu kot.

Penembak Babi (ori) said...

gua rasa lu yg seronok tak hengat Boarshooter penciplak a.k.a Babi Fakap...

sampai 4 komen lu belasah..gersang sangat ke ape? tengok patung je pun dah ghairah macam babi jantan tak dpt mengawan....

silap2 lu melancap aje depan PC tengok patung tu..macam gua tak tau lu ni...Jumaat ngan Asar pun barai sebab buat blog, lagi lah takat melancap.....

kalau tengok patung tu tak jalan, lu play je 3gp lucah yg lu download ke hard disc hari2 tu....

oh ye, jgn lupa pakai headphone..kang pakai speaker mau jiran lu ingat lu ngongkek babi betina dlm bilik..gila babi lah lu...
KAH KAH KAH........

Penembak Babi said...

aiikkk..bro..
cam ade pengalaman je...whar8

-boarshooter-

Anonymous said...

kahkahkah berita ni pun ada dalam blog lu aduka.... kahkahkah

-abanghensem

C++ said...

Bhai AT,

Amacam lu ngan gua kita partner beli banyak-banyak benda nie secara buat loan dengan bank.. pastue kita sewakan kat yang dah desperate macam PenembakBabi nie...

Kita caj ikut jam la... hahahaha

Penembak Babi said...

dude..
nak buat loan punya pasal, nanti xenan pening kepala kena reka t-shirt berlogo baru pulak...
whar9

-boarshooter-

Penembak Babi (ori) said...

bhai C++.. boarshooter tu lu jangan buat main...ganaz macam babi hutan gak dia tu..kalau disewakan mau jahanam patung mesin tu, tak balik modal, tak berbaloi....

gua teringat kisah seorang nelayan ngongkek ikan pari yg dia tangkap...gua terbayang Boarshooter buat benda yg sama kat babi betina yg dia tembak..boleh kongsi dgn Rosol Wahid pujaan lu tu...
kah kah kah....

Boarshooter..kalau awang lu saiz 'S', better lu guna senapang penembak lu tu je....

KAH KAH KAH KAH KAH......

Anonymous said...

tak bley lawan budak negeri wa..... kongkek kambing..... hahaha

-abanghensem

maLin said...

astaghfirullah...inikah acuan 20 tahun kerajaan Serambi Mekah, abangtakhensem? inikah rakyat didikan Pas Kelantan? nak tunggu Tuhan terbalikkan negeri umpama kaum Luth baru nak insaf?

Nik Aziz memang perlu berundur demi kebaikan negeri Kelantan...naikkan org muda berpengalaman yg bersih dan telus....

Anonymous said...

hahaha..... kalau acuan kerajaan pas kelantan bukan sorang jer buat kelakuan camtu... ramai lagi..... tapi kejadian tu berlaku semasa awanag adek jadi MP bachok... adakah ini acuan Awang Adek?.... MaLin jer tau..... hahaha

- abanghensem

Penembak Babi said...

heheheheh...

dude, apakah lu pengikut terbaik yang aduka lahirkan????

Cakap merapu-rapu, takde point...

KESIAN....

-boarshooter-

kutty al-juburi al-lunasi said...

sori la Penembak Babi, aku tengok ko cakap pun merapu rapu, xde point..sekadar nak kenakan Aduka saje... betul ke ko suka kongkek babi betina? saja tanya..jgn marah arr....

CgLyn said...

PB, ambe dah bertobat. Tak jadi pengikut dah, jadi geng je. Jadi2lah sindir ambe tu.

Penembak Babi said...

hhehehe..
wa ngan cara wa, itu wa punya hal...kalu lu tak suka, pegi mampos la...

wa kenal aduka dari tko lagi...hujah bodoh dia yang meramput, mengarut dan membodohkan owang dah lama disanggah oleh wa dan reerakan lain (walaupun mase tu wa tak pakai nick nih..)

Lu tengok, mana ada komen wa yang duka jawab, mungkin menyamar pakai nick lain (pasal nak jaga reputasi depan awek) itu wa taktau la...

Lari macam lipas pondan...hujah di jawab hujah kunun...wa bantai abis-abis,last-last kuar gambar hadi kencing berdiri....walhal dialah kaki kencing owang...

last-last, tak de hujah, cakap, hadi boroi, genetik melayu, IQ rendah...apa dahhh! pirraaaah mabuk...

sejibik macam bebudak hancai, masih pakai cawat..tak reti berhujah....berebut aiskrim, bila tak dapat...kata bapak ko kawin dua, bapak ko melayu kurang protein...mak ko kawin 5.....stendet beb...melayu lahnat...!

wa berani jamin, blog nih satu hari nanti berkubur jugak....itulah catatan sejarah dude...!

Sebab tuh kalu lu follow wa punya komen, lu boleh pikir-pikir la...

Tapi yang masih lagi duk follow wa, mamak hilang akal yang baru balik tengok filem blue...huhuhu

tapi lu punya n3, as usual...stendet...filem tamil peringkat pariah punya....dan lelain jadi pengikut cam ayahpin..semua benda bantai jilat dan telan aje...tanpa berfikir dua-kali....

wa kesian kat orang baik cam uma, xenan, cikgulyn, bumblebee yang tersesat dek duka punya citer tamil tuh...mungkin inginkan syafaat duka kut...??? Wa tanya aje....huhuhu

Wa chow lu...

CgLyn said...

PB adalah mengikut setia blog ini.

Penembak Babi said...

cekgu...
wa pemerhati dan penembak...
definitely bukan pengikut cam xenan n bumble bee...whar8

Anonymous said...

Penembak Babi quote:

hhehehe..
wa ngan cara wa, itu wa punya hal...kalu lu tak suka, pegi mampos la...

----------------

jawapan budak budak dan bodoh dari penjilat Hadi

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體