Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 14, 2010

Perkembangan terkini Projek Langgar Hadi 2010.

Oleh : AdukaTaruna

Salam Kamunting.

Kepada sesiapa yang ingin follow Projek Langgar Hadi 2010 dibolehkan melalui 3 kouta  :
  • Orang awam yang ingin menjadi krew. Perlu melalui sedikit temuduga dan ujian khas. Berapa orang? Belum pasti lagi. Krew akan bermula di Seremban. Krew wajib memakai baju PAS REFORM.
  • Rakan blogger / media yang membantu. Mereka bebas memilih untuk bermula di Seremban, bergabung di perjalanan, atau menunggu di lokasi akhir (tempat Hadi). Rakan blogger bebas memakai baju media mereka sendiri atau turut bersama memakai baju PAS REFORM.
  • Rakan awam Projek Langgar Hadi yang ingin turut serta. Mereka boleh bermula di Seremban pada tarikh bertolak, atau bergabung dalam perjalanan, atau menunggu di lokasi akhir (tempat Hadi). Rakan awam digalakkan bersama memakai baju PAS REFORM.
Baju khas untuk uma.


17 comments:

uma said...

haha..
wa x pernah pakai bj CAP PAS ni.

jeebond said...

AT. Lu tak nak ker sponsor satu kat Songkok Putih..??

mountdweller said...

Salam

Nampaknya sebagai strategi persediaan, Aduka sudah langgar pagar Hadi (songkok putih) beberapa hari sebelum ini.

Berapa ramai agaknya tentera yang ingin ke tempat Hadi dari semua tempat. Harap usaha ini berjaya menyedarkan yang sedang lena.

Anonymous said...

- wa minat jd rakan awam yg ikut konvoi je ..arap lu wat ari sabtu or ahad la..ari biase, bini wa keje bank,susah skit nk mtk cuti..

-tp kalu ari sabtu/ ahad , hadi bz nk mampos, wat ari biase pun ok gak..wa cri mc utk bini wa la,hehehe..

-p/s:wa cube hasut abg rambut ketak (nas ahmad)join skali, die mmg terer bab terjah nie..hehehe

-zargus-

kepunden said...

Waaaa.....
Walaupun gua x dpt ikut sekali..
Gua akan pakai t-shirt hari korng ops langgar..
note: Sok petang gua bank in duit...

CgLyn said...

Biar betul nak pakai baju tu masa datang Rusila. err...ambe doakan semuanya selamat.

Anonymous said...

moga kena langgar lori masa on d way tu

jgn lupa plak semayang subuh

Anonymous said...

hahaha.. gua sokong lu bro.. kalau lu berani la.. tp jangan cakap je.. ni tarikh pun xtau bila.. tetapkan tarikh dulu baru leh rancang elok2.. jgn pasal nak langgar lu main langgar je..

Anonymous said...

wa ingat klu mau untung banyak jual pd macai2 umno, pekida.& sewaktu dgnnya...yg penyokong pas & pr yg beli tu memang bangang kot... bodussssss....... !!

tahniah bro menjd ejen pemecah hehehehe...

ngacou-ngacou

lelaki_ini said...

Bro, Hadi adalah aset UMNO. Mengekalkan Hadi adalah satu misi. Menggulingkan Hadi adalah satu kerugian. UMNO x kan biarkan asetnya terjejas @ diganggu gugat.

Gua x tau la sejauh mana pengetahuan & keprihatinan UMNO tentang projek ni. Adakah think tank UMNO concern?

Jika mereka concern, mereka dah lama kaji antara intipati tulisan lu dengan realiti semasa dari hari ke hari, yg m'berikan impak positif terhadap fenomena politik negara, at least di peringkat grass root. Sejak PRU 2008, UMNO mula concern dengan internet & peranan blogger.

Berkaitan projek ni, penyokong Hadi & UMNO mempunyai misi yg sama, iaitu m'gagalkannya! Adakah mereka akan b'gabung? Jika ya, adakah Polis akan digunakan utk menyekat?

Penyokong Hadi x de kuasa rasmi utk menahan org. Hanya Polis yg ada kuasa rasmi, walaupun x semesti caranya betul di sisi undang2. Adakah akan ada road block di Seremban menahan mereka yg b'baju PAS Reform?

Kalau gua UMNO, memang gua gagalkan projek lu nak langgar aset b'harga gua. Haha.

mudz said...

Cun TShirt LAnggar Hadi ...Aku kalau gambor HADI kat depan aku order 5 helai, kalau kat belakang.....minta maaf beb ...aku tak main belakang...tak kusyuk jemaaah barisan belakang.....nko tanggung ..
pengiraan kat akhirat nanti jitu ....satu zarah pun kira.....

Anonymous said...

cikgu lyn, minta tolong buat thread Perkembangan Terkini Langgar Hadi berserta poster prosedur pembelian T shirt.

Dalam satu thread. Minta tolong yer. Tima kasih.

bumblebee said...

gua nak masuk TKO tp ID gua semua sudah lesap. binawe toi la. penat gua nak register. muahahaha.

DiegoTajdid said...

duka, gua tak sure ar size gua.. gua rase gua selalunyer pakai L.. tapi gua risau nanti cam badan farhad lak bile pakai size L... gua nak angkat XXL risau besooo sangatt dah macam fat joe je nanti la gua pakai.. lu bukak booth la bhai.. gua bole try terus.. gua kompen nak angkat satu nie...

Malaysia Reform said...

Diego,
U try lebar T shirt yg u slalu pakai, dan tgk saiz mana yg sesuai, rujuk poster kat sebelah atas blog AT

Anonymous said...

moga2 babi2 semua dilanggar lori najis....

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體