Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 25, 2010

Penutupan Shoutbox

Gua tutup shoutbox.

1. Terlalu banyak yang mengambil kesempatan wat iklan. Enough is enough. Betul ke tuh? Haha.

2. Yang nak sampaikan luahan perasaan, boleh jerit kat mana-mana ruangan komen.

3. Buat masa ini, ruangan komen gua tak moderate lagi. Tapi untuk masa depan, bgi mengelakkan fitnah-fitnah terutamanya yang mengaitkan gua dengan PAS, maybe gua akan moderate ruangan komen.

Harap maklum.

21 comments:

noharanutdya said...

salam. macam mane hidup? harap tabah. salah cakap. kene tanggung. tym post entri tu adakah kamu emo??

razy san™® said...

cuak ke bro?
kalo lu betoi, lu takyah cuak bro..
tp dh lu mmg slh, so hrp sbr je la..hahha...

len kali berfikir dlu sblm menulis....

Baha said...

sabah, berani buat, berani tanggung la, cik polis x datang agi ke?? heheh

pengutuk said...

bebetol2 takdek konek... hahahha

pengutuk said...

bebetol2 takdek konek... hahahha

kepunden said...

Gua tetap support lu bro...
"Ayaq nyioq yang manis tu takkan jadi tuak klu tak di campor dengan ragi"
& gua mmg prcaye lu bkn ahli PAS, cam gua ler.
Cume kite menyokong negara Islam, walaupon UMNO yg ingin melaksanakan nye.

rakuban said...

mantap dh skang.me spik english,eja pon btul.slalu fakap je ejaan.dh mcm pak lah ayat ko.dulu ngate hadi mcm
pak lah,skang lu dh tibai ayat trademark pak lah.ngeh2.sori la ak provoke kt post sblm ni,tp ko x smpt bc smua komen2 kn.dr ape yg blaku,ak
dpt simpulkn ttg perangai org
melayu.klo situation dh cool down
lu kasi review sket la sikp
diorg ni..dlm 2hari ni ak tgk 1bnde
yg ak x pnah knal psl melayu..

ArIeL CoLeKs said...

ehhh,...ad lg ko ek..ingt da lri dr malaysia or da terjun lombong? bler nk trjon klcc??

Pak Oncu said...

ada harapan at kena tahan dan di sumbek kan dalam lokap,,,,, hati hati bhai,,,,,!!!!!!!! kuar lokap kok sonang memburan,,,,,,,, hahahah baru padan muko ekau hahahhahaha

kk said...

Kenapala tutup shoutbox bro. Kita kene familiar bro, apa guna shoutbox kalau hanya utk admin je. mcm kecut je ni bro.Org yg benar ianya takkan takot, cuma org yg salah shj rs takot. so, kene beranila bro tanggung apa2 yg dh bro buat..

Pak Teh said...

Salam bro,
Kenapa sikap semua org suka sangat kalau org dah buat silap terus je nak lenyek.
Apa salahnya beri petunjuk sikit agar org yg buat silap boleh jadikan iktibar dan maafkan org tu.
Aku yakin 100% semua org mesti buat silap tapi nasib org tu baik sbbtak terpapar cam lu bro.
Jadi apa salahnya kalau yg salah tu cuba kita betulkan secara berhemah bukan mengutuk dan pijak org tu kan.
Susah le sikap org kita.
Mmg le bro ni silap tapi kemaafan tu dan diberi moga terampun silap dia.
Tahniah bro blog lu glamor hari ni hits luar dugaan.
http://www.zoompanas2.com terjah

Pak Teh said...

Salam bro,
Kenapa sikap semua org suka sangat kalau org dah buat silap terus je nak lenyek.
Apa salahnya beri petunjuk sikit agar org yg buat silap boleh jadikan iktibar dan maafkan org tu.
Aku yakin 100% semua org mesti buat silap tapi nasib org tu baik sbbtak terpapar cam lu bro.
Jadi apa salahnya kalau yg salah tu cuba kita betulkan secara berhemah bukan mengutuk dan pijak org tu kan.
Susah le sikap org kita.
Mmg le bro ni silap tapi kemaafan tu dan diberi moga terampun silap dia.
Tahniah bro blog lu glamor hari ni hits luar dugaan.
http://www.zoompanas2.com terjah

DaKMuO said...

Salam..
Lagi Penghinaan dikesan..

Video Penghinaan Sultan Johor

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ngeri bila baca takut bila...

Adif Firdaus said...

Panduan Bisnes Jus Jambu
Klik kat bawah:
==> Rahsia Jus Jambu

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Bungkusan Setiap Pendant di dalam kotak ekslusif beserta sebuah Kad Keaslian.
Setiap Pendant mempunyai nombor siri unik yang dicetak pada kedua pendant & Kad Keaslian.


Untuk makluman, produk ini adalah 100% Original Fusion Excel Quantum Scalar Energy. Ia didatangkan dengan kad aunthencity yang mana ada no siri yg sama dengan no siri dibelakang energy pendant itu.


Saya menawarkan 7 hari 100% moneyback guarantee pada semua pembeli jika mendapati produk ini palsu. Hantar semula kepada saya (pos ditanggung oleh pembeli) dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa soal jawab.

RM 169.90 siap penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Harga market Rm550.00. Kenapa bayar lebih untuk produk yang sama?? Order sekarang!!! Offer terhad!!


Bacaan Ion: 2000-3100 (Setiap Pendant Diuji Sebelum penghantaran)

Fusion Excel Quantum Scalar Energy Pendant dicipta daripada zarah berasaskan lava yang digabungkan semula dengan menggunakan nano-teknologi dan gabungan itu diadun ke dalam suatu sebatian. 76 mineral dalam lava membantu mempromosikan kekuatan segera, meningkatkan fleksibiliti, keseimbangan yang lebih baik, perlindungan dari EMF, (frekuensi elektromagnet) dan meningkatkan tenaga air. Penting untuk dicatat bahawa tenaga yang produk ini telah dapat berlangsung selama minimal 50 tahun!

Tenaga yang disalurkan Quantum Scalar Energy Pendant ini melalui seluruh tubuh orang yang memakainya. Ini akan menjadikan satu perisai yang melindungi dan menghapuskan kesan frekuensi buatan manusia (60 HZ) pada tubuh manusia. Hal ini dicapai dengan meningkatkan pertahanan semulajadi tubuh terhadap radiasi merosakkan yang berasal dari berbagai peralatan rumah tangga dan industri yang mengelilingi kita.

http://comelazhar.blogspot.com

DaKMuO said...
This comment has been removed by the author.
DaKMuO said...

BERITA TERBARU..

Aduka Tarak Guna Serah Diri

Video penghinaan Sultan Johor

Hukuman Untuk Aduka

Trimas!~

SysOp said...

Bhai,

Relax .. geg-geng UG dan Perpaduan sedang meracau tue .. diorang yang lebih dari UMNO/BN dari orang UMNO/BN...

Hahaha.... lu jangan plak kecut perut lepas nih... ok..

C++
CipanTapirTenuk

ibnu marzuki al firdaus said...

aku takut jika AT mati dikerjakan orang JHR, keturunan AT pasti berdoa macam mahsuri then tak pasal2 kena serang dengan singapork (tanpa indon back up pasti MY tumpas sebab mereka lebih maju teknonya tambahan wali kita tak kan cover lagi bak dulu ada pedang berjalan sendiri di BP) pulak sepertimana langkawi kena lanyak dek siam... nauzubillah min zalik. so, pakai otak bukan telur untuk berfikir! kenapa sukar sangat nak belajar dari sejarah revolusi perancis, rusia, china & lain2 bagaimana raja mereka kena penggal kepalanya + kejatuhan empayar kesultanan melaka serta sultan mahmud mangkat dijulang?

ibnu marzuki al firdaus said...

"AT ada kah kamu melayu? bukan.."

buat apa jadi meLAYU, doh?

patutlah lembap nak mampos!

wakaka...


*p.s. 1) aku keturunan menyegar.
2) depa kata kita tak boleh hidup tanpa sultan. habis melaka & sarawak tuh apa kes? indon pun boleh survive! dasar bangang otak masih pakai keris untk bertahan, keldai untuk bergerak & burung merpati untuk berhubung BERBANDING pistol, kereta & HP...