Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 21, 2010

Peluang perniagaan.

 Apo2 hal lu rujuk mamat nih. Den tolong promot kroni gua jek.

Baju pekerja gerai


lupa nak ckp theme color wa merah cam tudung wanita umno.Cool dah kot t shirt wa..paling special kalu lu perasan die ader tulis Kamunting Branch.Ni sebab die custom ikut tempat lu...kalau lu bukak kat kota baharu, die akan tulis la Kota Baharu branch...kalu lu bukak kat Danok..die akan tulis la Danok Branch


Sticker Kereta


Ingat McD jek ke ade sticker..gua pon kasi maa...gua akan kasi 100 keping utk setiap franchisor wa.No telepon ikut dia nyer la.

Nih leh kasi kat 100 org pelanggan lu yg pertama ke, paling hensem ker..awek2 cun ker..ikut lu org la.

Banner Gergasi


Nih cth banner wa yg tak sampai2 lagi..jauh gua tempah nih.kne naik kpl terbang hantar malaysia.Die saiz tiang lampu jalan pon ader..tapi wa amik saiz 2.5 meter jek.Lu tgk gamba org tuh..tuh la besar banner wa.Dah sampai nanti wa publish gambo real.
 
Atas copyright & security reason..terpaksa wa release gambo2 camnih jah.Kalau berminat or nak kasi idea..email jek direct kat wa








1 comment:

Edyes said...

wah... brand nie macam menarik jer...

bro, email gua kat bawah...

edyes21@yahoo.com

lu nak jompot den langgar hadi ko? atau lu nak jemput forum AT lwn SP ?? (baca : MUSTAHIL)