Skip to main content

Parpu Kari mengamuk dan keluar UMNO?

Dilaporkan satu sumber, Parpu Kari akan mengamuk dan bakal keluar dari UMNO kerana berita sahih ini. Turut serta dalam amukan itu mungkin Canselor UiTM, brother misai assobiyah, ayahanda2 PEKIDA.

K'jaan buka 30 peratus tempat bukan Melayu di MTD

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mahu 30 peratus daripada pengambilan baru pelajar ke Maktab Tentera Diraja (MTD) terdiri daripada bukan Melayu.

Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi berkata, kuota pengambilan pelajar bukan Melayu sebanyak 30 peratus itu bertujuan membuktikan bahawa MTD sebagai sebuah sekolah berasrama penuh adalah terbuka kepada semua kaum di negara ini.

Comments

  1. parpukari fuck mak lu....

    selagi dia tak buang gambaq nik ajis kat tande salib tu selagi tu la aku akan kata fuck kat dia......

    sial punye keling gemuk....

    ReplyDelete
  2. parpu kari nk mengamuk pasal apa?, lagi pun dia mamak hahhahaha

    ReplyDelete
  3. 30 peratus jer... sikit sgt la bai... kata 1 malaysia bagi la sama rata huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  4. selalunyer bukan kaum melayu nih t berapa minat ngan uniform group. Kena lak blajar kat RMC mmg kene 'haiyam' selalu, x kira pagi ptg , siang mlm..kalau ia pong depa masuk depa masuk yg bahgian techy, yg 'foot soljah' melayu laaaaa..akakakaka

    ReplyDelete
  5. salam bro,

    aku dah insaf la bro....

    dah nak tobat dah ni...

    dah tak sanggup lagi nak kritik...

    sedih bro....insaf sampai ke tulang sum-sum....

    debu padang pasir dan lemak unta yg lekat kat ihram akan jadi saksi bro.....

    http://corongkita.blogspot.com/2010/01/keadaan-ekonomi-dan-politik-akan-stabil.html

    ReplyDelete
  6. mangchikla kata 'yg foot soljah melayu laa..

    yang boleh didakwakah?

    ReplyDelete
  7. haha. gua nak kata dia keling tp gua tak rasist ma. rasist sikit2 ajer. boh layan ler parpukarimamak nih. anjing mcm parpukarimamak nih takat jadik penghibur part time jek. bodoh tahap pariah dia nih. not worth it nak layan or wat entry kutuk dia nih. tahap pengikut hadi jek parpukarimamak neh@malin. kah kah kah

    ReplyDelete
  8. kau tau ko sapo canselor uitm ni?

    ReplyDelete
  9. parpu keling sial tu kalu keluau umno masuk MIC aje le tu yg sesuai dgn stasus dia sebagai anak keling kacang dal,boleh kawan ngan sami beluoo tu,sesuai le tu klu dia berpasang2 ngan sami tu,sial punya parpu laknatullah musibat anjing salakan upahan umno

    ReplyDelete
  10. Parpu Kari? Buat apa dia nak mengamuk, nama pun bukan Melayu. Takkan nak mengamuk pasal hak Melayu?

    Pak Din dah letak gambar T tu kat blog Pak Din. Tolong promote.

    ReplyDelete
  11. AT lu buat cite pun biar la real bila masa plk 'brother misai assobiyah' (kah kah kah, tergelak wa)jadi Canselor UiTM ni.

    ReplyDelete
  12. buat report polis le kerana nak cetus ketegangan, sejak aku umo 6 tahun umno nie jahat, nie dah lebih 30 tahun masih jahat. aku syorkan MELAYU paksa polis, askar yang bukan islam sebab depa semua sejak meredeka dok pakai logo ALLAH MUHAMAD

    ReplyDelete
  13. oit AT ko buat la citer pasal parpukari mamak bodoh tu....citer latar belakang die rahsia die....kite orang nk tahu

    ReplyDelete
  14. Ngeko nk tau sgt pasai parpukari ni,
    pi la masuk umah dia..
    http://parpukari.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. sepatutnya kita tak payah layan mamak gila tu..lagi kita layan dia lagi dia rasa seronok..buat tak tau aje dia..

    ReplyDelete
  16. Sape Parpukari?
    Lawyer? Majistret? Ahli muzik?
    Apa...MAMAK?
    Pantang datok nenek aku.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.