Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 15, 2010

Parpu Kari mengamuk dan keluar UMNO?

Dilaporkan satu sumber, Parpu Kari akan mengamuk dan bakal keluar dari UMNO kerana berita sahih ini. Turut serta dalam amukan itu mungkin Canselor UiTM, brother misai assobiyah, ayahanda2 PEKIDA.

K'jaan buka 30 peratus tempat bukan Melayu di MTD

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mahu 30 peratus daripada pengambilan baru pelajar ke Maktab Tentera Diraja (MTD) terdiri daripada bukan Melayu.

Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi berkata, kuota pengambilan pelajar bukan Melayu sebanyak 30 peratus itu bertujuan membuktikan bahawa MTD sebagai sebuah sekolah berasrama penuh adalah terbuka kepada semua kaum di negara ini.

17 comments:

blues untuk rakyat said...

parpukari fuck mak lu....

selagi dia tak buang gambaq nik ajis kat tande salib tu selagi tu la aku akan kata fuck kat dia......

sial punye keling gemuk....

Anonymous said...

parpu kari nk mengamuk pasal apa?, lagi pun dia mamak hahhahaha

muraisenja said...

30 peratus jer... sikit sgt la bai... kata 1 malaysia bagi la sama rata huhuhuhuhu....

mangchikla said...

selalunyer bukan kaum melayu nih t berapa minat ngan uniform group. Kena lak blajar kat RMC mmg kene 'haiyam' selalu, x kira pagi ptg , siang mlm..kalau ia pong depa masuk depa masuk yg bahgian techy, yg 'foot soljah' melayu laaaaa..akakakaka

Corong Kita said...

salam bro,

aku dah insaf la bro....

dah nak tobat dah ni...

dah tak sanggup lagi nak kritik...

sedih bro....insaf sampai ke tulang sum-sum....

debu padang pasir dan lemak unta yg lekat kat ihram akan jadi saksi bro.....

http://corongkita.blogspot.com/2010/01/keadaan-ekonomi-dan-politik-akan-stabil.html

Anonymous said...

mangchikla kata 'yg foot soljah melayu laa..

yang boleh didakwakah?

bumblebee said...

haha. gua nak kata dia keling tp gua tak rasist ma. rasist sikit2 ajer. boh layan ler parpukarimamak nih. anjing mcm parpukarimamak nih takat jadik penghibur part time jek. bodoh tahap pariah dia nih. not worth it nak layan or wat entry kutuk dia nih. tahap pengikut hadi jek parpukarimamak neh@malin. kah kah kah

azmie said...

kau tau ko sapo canselor uitm ni?

jantan ibnu jantan said...

parpu keling sial tu kalu keluau umno masuk MIC aje le tu yg sesuai dgn stasus dia sebagai anak keling kacang dal,boleh kawan ngan sami beluoo tu,sesuai le tu klu dia berpasang2 ngan sami tu,sial punya parpu laknatullah musibat anjing salakan upahan umno

Reformis Jalanan said...

Parpukari babi hutan yg gemok.

mountdweller said...

Parpu Kari? Buat apa dia nak mengamuk, nama pun bukan Melayu. Takkan nak mengamuk pasal hak Melayu?

Pak Din dah letak gambar T tu kat blog Pak Din. Tolong promote.

karimov said...

AT lu buat cite pun biar la real bila masa plk 'brother misai assobiyah' (kah kah kah, tergelak wa)jadi Canselor UiTM ni.

haneco said...

buat report polis le kerana nak cetus ketegangan, sejak aku umo 6 tahun umno nie jahat, nie dah lebih 30 tahun masih jahat. aku syorkan MELAYU paksa polis, askar yang bukan islam sebab depa semua sejak meredeka dok pakai logo ALLAH MUHAMAD

Anonymous said...

oit AT ko buat la citer pasal parpukari mamak bodoh tu....citer latar belakang die rahsia die....kite orang nk tahu

kepunden said...

Ngeko nk tau sgt pasai parpukari ni,
pi la masuk umah dia..
http://parpukari.blogspot.com

joe said...

sepatutnya kita tak payah layan mamak gila tu..lagi kita layan dia lagi dia rasa seronok..buat tak tau aje dia..

Uthma-Neo said...

Sape Parpukari?
Lawyer? Majistret? Ahli muzik?
Apa...MAMAK?
Pantang datok nenek aku.