Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 21, 2010

Mohon sumbangan geng..

Keburukan TKO nih 3/10 daripada kebaikan sebenarnya. Kalau kita listkan lah. TKO adalah alat yang baik. Tapi pengendali alat yang baik itu yang lucu sket dari sifat2 atau prinsip2 yang bertamadun. So, kerana 7/10 kebaikan TKO, marilah kita bersikap professional dengan menyumbang derma untuk alat yang baik ini.



Kita lawan pengendali alat yang jumud dan primitif, dalam masa yang sama, kita bantu alat yang baik itu. Takbir!!

6 comments:

kepunden said...

Hang biaq betoi AT.
Gua takut sat gi SP tukaq keta baru plak, siap guna plate booking, PAS 13, selepas TGHA...

Lu tak nak booking ker PAS 11?
Letak kat beskal lu.
Kui2....

magn said...

kira wa respect jugakla dengan lu,baik hati dan berfikiran positif juga,tapi apa2 hal pun wa sebagai ahli pas setuju dgn lu yg tghh kena turun,ganti org lain sebab susah wa nak bikin kerja partila.

kepunden said...

Wa pon nk promosi KedahLanie..!!
depa pon perlukan sumbangan.
Pakat2 jom pi tengok sat...

CgLyn said...

SP x jawab2 pun pertanyaan ambe tentang thread sp4n4r yg ditutup itu.
================================

Salam,

Ambe forumer baru tidak faham apa yang dimaksudkan oleh Abu Jilhad untuk menutup thread berikut :

http://www.tranungkite.net/v10/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8031&start=345&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Kami (ambe & yg sealiran dgn ambe) tidak bertujuan untuk menghina sesiapa, jauh sekali memecah-belah. Kami ingin suarakan pandangan kami secara terbuka. Juga ingin berbahas secara sihat. Katakan lah memang sudah ada thread sedemikian pada versi sebelum ini, namun situasi sekarang adalah berbeza dengan penambahan forumer baru.

Kami ingin menjelaskan kekeliruan dan salah tanggapan sesetengah forumer yang menganggap kami pro-UMNO atau musuh dalam selimut melalui perbincangan di forum berkenaan. Setakat ini, keadaan adalah terkawal dan belum ada lagi unsur2 provokasi yang membolehkan thread berkenaan ditutup.

Besarlah harapan kami agar pihak tuan dapat berlapang dada membenarkan thread seumpama itu terus aktif di TKO.

Anonymous said...

thread serupa ada lagi dibuka oleh spanar di Minda rakyat

maLin said...

bab ni aku memang respect nko..nko memang profesional...bab peribadi lain, bab hak asasi lain, bab kebaikan melebihi mudarat lain...

tak semua pengkritik macam nko..profesional, tak makan dalam dan tak emosi membabi buta...tapi tu tak bermakna aku sokong tindakan nko maki hamun ulama' dan isteri Nabi...yg tu aku tetap sanggah dan lawan...

aku pun profesional jugak..kebaikan musuh aku tetap akui..keburukan kawan aku tetap tegur...