Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 15, 2010

Mimpi gile.

Oleh : AdukaTaruna

Pelik siot mimpi gua malam tadik. Tak pernah2 mimpi camni, tetiba boleh mimpi plak. Hahaha. Mesti bahan puak Hadi kalau gua story nih.

Ada 2 lelaki lebih tua dari gua suruh gua beli no ekor bhai. Begitulah mimpi gua malam tadi. Hahaha. Gua tak melawan dan tak menurut. Gua just dengar jer apa yang dia suruh. Nombor gua dah tak ingat. Tapi 1120 kot. Tak pon 0001. Ntah la.. tak hingat gua. Tapi ada no 0, 1 dan 2 la yang gua ingat.

Beriya-iya dia bentangkan sebab2 kenapa dia suruh gua beli no tu. Tapi gua lupa sebab2 yang diorang bentangkan. Dan gua plak just dengar sambil buat tak port. Last2 terjaga tetiba. Dah nak Subuh dah.

Ni gua just cerita santai jer nih. Korang jangan memandai2 berjudi plak. Gua tak tanggung dosa lu der. Pikir2 balik. Gilo jauh tahap gua dengan Hadi bhai. Hadi mimpi nabi, gua mimpi no ekor. Kah kah kah. Gilo lak ai..

Takper... golongan memberontak buat cara golongan memberontak. Kita tetap teruskan misi mencari jawapan Allah untuk kita. Lelaki yang bertemu kerana Allah dan kemudian berpisah juga kerana Allah. Sambil memakai baju PAS REFORM. Takbir!!

Kita akan kemukakan surat permohonan rasmi memohon menganjurkan pertemuan kita dengan Hadi melalui Songkok Putih dan Terengganukini. InsyaAllah.

7 comments:

Anonymous said...

takkan lu tak ingat esok wa boleh hentam 50big 50small hihihi kasi ler tau no berapa....

jiran aduka said...

ngah esk mesti ponohnyo kodai2 no serata malaysia..no yg ko kasi tu pun mesti x dijual punye la..mesti ramai yg frust esk..

kutty said...

kau nk ckp ko bngun subuh ke?

Anonymous said...

esok ada mari ini no

uma said...

bagus..
niat dah cantek...
btemu & bpisah krn NYA..

klu hadi dengo..
leh tangkap leleh niee.hihi

saye said...

"kau nk ckp ko bngun subuh ke?" bukan subuh la, dah nak subuh meaning sempat tahajud lagi. or sempat 1 round lagi he he. wei gua rasa bukan nombor ekor la tapi tarikh sesuai u langgar. mungkin tarikh tu TGHH tak keluar negara or takde kuliah ape? baik u ingat balik nombor nye

kutty said...

mmndgkn ko otak melayu.so kadar no yang klua dlm mimpi kpd size otak directly proportional.klo ko otak eropah dh tentu 12 angka...apo nak buek,otak negeri sembilan dapek ompat jo lo...