Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 21, 2010

Kita akan dengar sendiri jawapan Hadi.

Oleh : AdukaTaruna

1. Sori geng. Gua bz sket la nih. Tak dapat nak share dosa dengan lu orang semua. Kuang3...

2. Terima kasih kepada SPANAR, Cikgu Lyn, Penyu, etc yang fight menegakkan idea berkenaan keperluan menjatuhkan Hadi tatkala diri Hadi sendiri masih enggan menerima hakikat betapa pentingnya Islam berbanding dengan kebodohan dirinya.

Mereka menggempur TKO dengan baik walaupun hanya beberapa kerat. Gua boleh menyenaraikan forumer senyap yang gua percaya adalah penyokong senyap kepada keperluan hadi perlu dijatuhkan. Macam biasa, mod TKO pun kunci thread berkenaan.

Klik sini.

3. Insyaallah. Kita akan melanggar Hadi nanti. Dan kita akan dengar sendiri jawapan dia tentang semua ini. Dan yang paling menarik kita nak dengar dan tengok bagaimana panel2 Hadi dapat melepaskan diri daripada persoalan yang kita kemukakan.

Silap coner, memang seumur hidup malu punyo bhai. Sampai ke anak cucu nih. Tu pasal penting rakaman pada hari tuh.

4. Gua kasi lu orang plak tulis persoalan yang lu nak tanya Hadi. Nanti kita akan tanyakan sama-sama. Lu tulis kat ruangan komen nih. Senang Hadi yang tiap2 malam masuk blog gua baca dan kelam-kabut kol Cikgu Lyn Pa nak rangka jawapan coner baring.

11 comments:

Anonymous said...

siap la IP lu org kena ban lepas ni..hahaha
sp4n4r, kita pernah tag team suatu tika dulu..hehe

-penembak burung unta-

Anonymous said...

hahaha..... penyu pun sokong lu yer.... tapi apasal dia tak masuk dalam blog lu aduka..... kawan wa dalam TKO tu...... tapi mamat ni tak puas² kutuk negeri wa.... ni wa hangin ni..... hehehe

-abanghesnem

Anonymous said...

Sebab negeri mung negeri gong.dahla gong,sombong xbertempat plok.prasan hebat tapi xhebat macmana pun.

aku nak kenal gok hok mana se abang hensem ni.tara mana gok hensemnye.

-duyong-

Anonymous said...

gong negeri mu lagi la gong.... duyong.... nama pun cam duGONG dah... hahahaha

-abanghensem

Anonymous said...

GONG tu binatang apa?

mencarut bahasa Kelate, aku tak paham, haha..

~KOPI JANDA

Anonymous said...

kopi janda...

gong ni cam dugong la.... perasan cerdik tapi dugong.... hahahaha

-abanghensem

kepunden said...

looo...
kat ganu pong ade dugong..
Gua ingat ade penyung.... jer...
Penyu ke penyung......

Maap la, kedah nak belajaq ckp ganu bunyi nyer lain cikit ler..

Shannaro said...

wa nak tanya, apsal tghh ni x masuk ranking 50 the most influence muslim in the world... mcm tgna. tghh kan selalu keluar negara... wakakaka...

lu ni x abis2 kutuk tghh. kalau nak sembelih ayam pun, makruh kalo kita men tunjuk2 pisau tajam kat ayam tu. nak sembelih, sembelih terus. lu pon sama laa... kalo nak langgar, langgar la terus. tak payah duk tunjuk2 terer kat blog lu sendiri. nnt org kata lu xda telor. wakakaka

MaLin-0ri said...

ntahla acah dgn pengikut2 bodo boleh le huhuhuuuuu, nak langgar nak langgar nak langgar, langgarnya tidok, lagak mcm ayam bapok Kokok je lebih, jubo penuh tahi hahahaaaa

CgLyn said...

Yg betul2 fight kami cuma dua tiga kerat forumer je. Berbanding semasa TKO versi terdahulu, berbakul sumpah seranah kepada penentang Hadi. Petanda bahawa sudah semakin ramai memahami perjuangan kita. Masa terbaik untuk wujudkan forum PAS Reform.

Anonymous said...

uik..penyu pun dapat nama...cglyn..takyah la wujud pas reform..buat abis duit bayaq api ja..takdak orang masuk pun...

dalam tread tu aku tengok..hampa yang kena..

dear spanar...lu jgn lari lari aa..wa kejarr luuu