Skip to main content

Kita akan dengar sendiri jawapan Hadi.

Oleh : AdukaTaruna

1. Sori geng. Gua bz sket la nih. Tak dapat nak share dosa dengan lu orang semua. Kuang3...

2. Terima kasih kepada SPANAR, Cikgu Lyn, Penyu, etc yang fight menegakkan idea berkenaan keperluan menjatuhkan Hadi tatkala diri Hadi sendiri masih enggan menerima hakikat betapa pentingnya Islam berbanding dengan kebodohan dirinya.

Mereka menggempur TKO dengan baik walaupun hanya beberapa kerat. Gua boleh menyenaraikan forumer senyap yang gua percaya adalah penyokong senyap kepada keperluan hadi perlu dijatuhkan. Macam biasa, mod TKO pun kunci thread berkenaan.

Klik sini.

3. Insyaallah. Kita akan melanggar Hadi nanti. Dan kita akan dengar sendiri jawapan dia tentang semua ini. Dan yang paling menarik kita nak dengar dan tengok bagaimana panel2 Hadi dapat melepaskan diri daripada persoalan yang kita kemukakan.

Silap coner, memang seumur hidup malu punyo bhai. Sampai ke anak cucu nih. Tu pasal penting rakaman pada hari tuh.

4. Gua kasi lu orang plak tulis persoalan yang lu nak tanya Hadi. Nanti kita akan tanyakan sama-sama. Lu tulis kat ruangan komen nih. Senang Hadi yang tiap2 malam masuk blog gua baca dan kelam-kabut kol Cikgu Lyn Pa nak rangka jawapan coner baring.

Comments

  1. siap la IP lu org kena ban lepas ni..hahaha
    sp4n4r, kita pernah tag team suatu tika dulu..hehe

    -penembak burung unta-

    ReplyDelete
  2. hahaha..... penyu pun sokong lu yer.... tapi apasal dia tak masuk dalam blog lu aduka..... kawan wa dalam TKO tu...... tapi mamat ni tak puas² kutuk negeri wa.... ni wa hangin ni..... hehehe

    -abanghesnem

    ReplyDelete
  3. Sebab negeri mung negeri gong.dahla gong,sombong xbertempat plok.prasan hebat tapi xhebat macmana pun.

    aku nak kenal gok hok mana se abang hensem ni.tara mana gok hensemnye.

    -duyong-

    ReplyDelete
  4. gong negeri mu lagi la gong.... duyong.... nama pun cam duGONG dah... hahahaha

    -abanghensem

    ReplyDelete
  5. GONG tu binatang apa?

    mencarut bahasa Kelate, aku tak paham, haha..

    ~KOPI JANDA

    ReplyDelete
  6. kopi janda...

    gong ni cam dugong la.... perasan cerdik tapi dugong.... hahahaha

    -abanghensem

    ReplyDelete
  7. looo...
    kat ganu pong ade dugong..
    Gua ingat ade penyung.... jer...
    Penyu ke penyung......

    Maap la, kedah nak belajaq ckp ganu bunyi nyer lain cikit ler..

    ReplyDelete
  8. wa nak tanya, apsal tghh ni x masuk ranking 50 the most influence muslim in the world... mcm tgna. tghh kan selalu keluar negara... wakakaka...

    lu ni x abis2 kutuk tghh. kalau nak sembelih ayam pun, makruh kalo kita men tunjuk2 pisau tajam kat ayam tu. nak sembelih, sembelih terus. lu pon sama laa... kalo nak langgar, langgar la terus. tak payah duk tunjuk2 terer kat blog lu sendiri. nnt org kata lu xda telor. wakakaka

    ReplyDelete
  9. ntahla acah dgn pengikut2 bodo boleh le huhuhuuuuu, nak langgar nak langgar nak langgar, langgarnya tidok, lagak mcm ayam bapok Kokok je lebih, jubo penuh tahi hahahaaaa

    ReplyDelete
  10. Yg betul2 fight kami cuma dua tiga kerat forumer je. Berbanding semasa TKO versi terdahulu, berbakul sumpah seranah kepada penentang Hadi. Petanda bahawa sudah semakin ramai memahami perjuangan kita. Masa terbaik untuk wujudkan forum PAS Reform.

    ReplyDelete
  11. uik..penyu pun dapat nama...cglyn..takyah la wujud pas reform..buat abis duit bayaq api ja..takdak orang masuk pun...

    dalam tread tu aku tengok..hampa yang kena..

    dear spanar...lu jgn lari lari aa..wa kejarr luuu

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.