Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 13, 2010

Kempen beli baju PAS REFORM

1. Kepada rakan blogger yang simpati kat kitorang yang sengkek nih, tolonglah tempek sama poster nih kat blog korang. Kang gua nangis kang.

2. Cikgu Lyn n somebody yang ada ID TKO, tolong fight promosi baju ni kat ruang borak yang tepat. Word fight tu perlu sebab 90% kena delete.

3. Nak mintak tolong uma, etc promosi kat UO dan MindaRakyat. Di ruang borak yang sepatutnya lah.




9 comments:

Taliban said...

promote la kat facebook tu.tag semua org kat picture tu.

Anonymous said...

cglynn tu kau punya anjing rupanya

Anonymous said...

...cglynn...hampeh

Taliban said...

kalau tag gamba kat fb tu,tag la org2 yg ramai friends,org yg berpengaruh.macam husam musa ke,zulkifli nordin ke,khalid samad ke,sape2la politician yg kat fb.add la politician ramai sket.so sape2 yg friend dgn org2 cam gini bole la nmpak sekali iklan baju tu.tapi yelah wa cadang je.bukan arahan.kah kah kah

AdukaTaruna said...

cantet la tu taliban. tolong kempen samo. tapi gua only dapek upah pahala jer la. ngeee...

kepunden said...

siap....

Mamatkeling said...

ok bro AT, wa ingat mau tempah satu lori 1 tan, campur-campur saiz, amacam mau bikin. Wa dah contact, tapi tak dapat..macamana ?

Azni said...

t-shirt pkr takde ke...

CgLyn said...

InsyaAllah, ambe cuba promote dalam tko.