Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 9, 2010

Cabar Songkok Putih bersumpah.

Oleh : AdukaTaruna

Jangan buang masa macam Hadi la Songkok Putih. Ni tajuk nick name member gua (Fansuri) dan nickname AdukaTaruna5. SP nafikan pihak TKO mengambil alih ID tu. Namun begitu, dia mengatakan terdapat 4 ekor super mod yang mempunyai akses untuk menukar password.

SP mengaku bahawa dia tidak mengenali mod2 TKO. Dan mendakwa, secara lisan, telah bertanya kepada super mod. Namun, SP percaya kepada super mod yang tidak mengaku. Artikel penerangan kes khianat dan pencerobohan kepenggunaan ID TKO, lebih banyak menceritakan siapa gua dari perspektif SP. Kalau nak cerita, gua takda hal punya. Tapi settle kan dulu kes penting ni. Buat dalam artikel berlainan.

Malas buang masa dan lembab macam Hadi si sleeping ulama Rusila, dengan ini gua mencabar SP bersumpah bahawa TKO tidak sama sekali terlibat dalam pengkhianatan terkutuk itu. Dan gua akan turut bersumpah laknat tidak berbohong dengan dakwaan gua. Dan Fansuri akan bersumpah laknat tidak berbohong dengan dakwaan dia.

Cabaran ini diisytihar pada Sabtu 9 Januari 10.37 malam.

18 comments:

Anonymous said...

aduka,

ikut pengalaman aku la, si sp tu tak berani sahut cabaran ko. Dia akan buat artikel spin ikut kepala otak dia dan ingat org akan percaya.

Sp ni kira jaguh kampung jer berani menyalak kat tempat sendiri.

Kurang pendedahan realiti sebenar cuma tengok keadaan keliling dia je & pastu buat penilaian sendiri yg senak kepala.

Dgn lain perkataan jumud nak mampus!!!!

Sebab tu masih duk berangan yg Pas akan menang di Terengganu. Org Terengganu dah ada pengalaman Pas perintah dulu, sama jer macam Umno kalu bab balak dan kroni.

Stopa Ali is master of the puppets President Pas.

-sent by corongkita via Celcom Broadband.

Anonymous said...

aduka,

ikut pengalaman aku la, si sp tu tak berani sahut cabaran ko. Dia akan buat artikel spin ikut kepala otak dia dan ingat org akan percaya.

Sp ni kira jaguh kampung jer berani menyalak kat tempat sendiri.

Kurang pendedahan realiti sebenar cuma tengok keadaan keliling dia je & pastu buat penilaian sendiri yg senak kepala.

Dgn lain perkataan jumud nak mampus!!!!

Sebab tu masih duk berangan yg Pas akan menang di Terengganu. Org Terengganu dah ada pengalaman Pas perintah dulu, sama jer macam Umno kalu bab balak dan kroni.

Stopa Ali is master of the puppets President Pas.

-sent by corongkita via Celcom Broadband.

Anonymous said...

Songkok Putih memang macam sial...
artikel yg bertentangan dgn pale lutut Pas Ganu kompem kena reject....
thread kompem kena lock...
tp kalau artikel lain sampai 2X luluskan....
artikel berulang...
what the fuck punye bangsat!!
gua dah 7 tahun dlm TKO bhai...
gua otai TKO dan pernah jadi MOD..
gua paham sgt acuan Pas Dungun yg diterjemahkan dlm Tranungkite Online......
go to hell la KARAT HIJAU!!

-penembak burung unta-

Anonymous said...

lu dah jadi otai lama pon bodoh gak macam ahli umNO.........

lu MOD kategori pencacai tu sebab lu kena tendang jd MOD sebab Otak lu pon jumud gak macam AT.......

lu masuk tempat orang lu nak jadi jaguh.........? mana hutan lu keluar beb...?

Lu orang plak jadi menggelupor konon nya lu orang pejuang kebebasan la kunun............

Lu org pun ya idup pon lintang pukang lu orang nak jadi jaguh kebebasan pulakkkk............


wei wei wei......... lu org nk buktikan apa ni.........?

lu orang pikir lu orang je yg betol.....? org gelakkan lagi beb........

buat kerja2 yg bodoh ....... buang tebiat apa...........

wei AT lu jaga lah idup lu tak payah buat susah nak jadi hero......

lu dah ada blog sendiri yang lu mengelupor nak sebarkan ideologi buang tebiat lu kat TKO tu buat pe.........?

LU ORANG KALAU DAPAT memerintah negara macam umNO lagi cepat lingkup...... cehhhhhhhhhh

SearchForFuck said...

sekor lagi babi jumud mengigau menaip memalam buta ni. balik kandang la Anon 12.54

bro penembak burung unta, jangan layan babi jumud tu. dia baru tergolek dari kandang tadi. Hadi lupa kunci pintu

Anonymous said...

-SP nk tnding plhanraya akan dtg, jgn gnggu die ngan isu2 spt ini..nie bole mnjejaskan peluang dia utk brkhidmat pd rakyat..khususnye rkyat trganu yg amat memerlukan kebijaksanaa n keputaran alam SP dlm mngendalikan sesuatu isu..

-truskan SP, jgn dilayan manusia2 yg x shaluan ngan pas trganu n jiwa anda, wa tau sgala pengkhianatan lu trhdap id2 trsebut, adalah krana hujah2 n dalil2 yg anda pelajari mayb dr rusila..idup SP!!!..

-sumpah?..erm,xde maknanye SP nk lyan cabaran AT, elok die jd sumpah2,sume die dapat..cume no plat cantik je die blum dpt lg..

-zargus-

Anonymous said...

cam citer ala² ariffahmi jer ni.... pegi rata² dok citer "ana kena khianat".... bila berdepan ngan TGNA tak ngaku plak....

-abanghensem

CgLyn said...

Tak sangka SP macam tu ye. Ingatkan dia amanah. Patutpun banyak thread di TKO hilang ghaib tanpa dapat dikesan.

Anonymous said...

jgn ingat org tu pakai kopiah putih ke songkok putih ker hafal beberapa kerat hadis, dalam hati dia baik. org2 mcm nih menentang umno pasai umno nih khianat amanah rakyat. dia tak sedar diri dia tuh sendiri mengamalkan unsur2 khianat. meluat aku dgn perangai2 org pas mcm nih

kicktheaduka said...

sebab apa At nak sibuk sangat masuk TKO, kang blog at dah mencapai jutaan hit setiap hari, duk menyalak macam anjing kena sepak batu buat apa, kau nak jasi saipol ke nak bersumpah aje keja, sumpah laknat mcm al ulamak dunia al bakistani. ke blog ni dah jatuh traffic merudum kerana dah tak hebat memaki hamun. cari le lagi pemimpin nak kena maki

Anonymous said...

-byk thread ilang kt dlm tko, bkn sebab khianat, tp sebab virus ape ntah yg kerap mnyerang tko dr dulu,kini dan selamanya..

-yang peliknye virus tue tahu memilih thread2 yg tertentu, tahu plak nk melumpuhkn TKO dlm time2 trtentu,tahu nk mndeletekn id2 yg trtentu sebab virus nie mayb jenis yg sukar dijejak n dikesan hatta mnggunakan anti virus yg pling cnggih skalipun..

-wa hrap TKO prlu membnteraskan virus2 yg smakin sihat n kenyang dlm TKO dan bukan dgn membela n membelai virus2 nie..

p/s:yg wa mksudkan virus tue mmg btul2 virus kmputer tau, bkn manusia yg berakal..

-zargus-

uma said...

wa try gak..
utk wat project langgar AT
utk bls project Langgar Hadi.
tp mcm x bjaya laa...haha

buta2 AT kene langgar...

lu dah makin glamer lah bro.
apa2pon..
niat kene putih bersih lg suci..haha
jgn ada niat nak
jadi SU lak...hahaha

pasai nick nie..
wa harap lu dgn SP
leh selesai dgn profesional
yg ponting jgn kencing..
bior telus..
sekali kantoi kencing
sampai bila2 org akan ingat...hehe

Anonymous said...

Elok sgt la tu. Ajak nuar berahi bersumpah laknak skali. Sumpah xpenah menjubo dgn mana2 lelaki.

Anonymous said...

Dah confirm nuar berahi yg dijulang n.ajis xbrani nk bersumpah. Geng edrogan mmg mabuk kuasa sampai lupa perjuangan. At lu jd la pencacai nuar jubo.

schizophrenia said...

haha aku igt bebudak baru join tko je emo bila kena ban
rupa2 dah taraf otai pun macam ni
ini KEPENTINGAN PERIBADI
nak tentang hadi? itu KEPENTINGAN UMUM
nak lawan hasan ali? itu KEPENTINGAN RAKYAT
nak debat dengan nasha? itu KEPENTINGAN PAS
tapi bab nick adukataruna dgn fansuri, kepala otak ape aku nak sokong? KEPENTINGAN PERIBADI

m/s: fanatik hadi dgn fanatik aduka same je perangai... ha ha

Anonymous said...

-schizophrenia, ade ke yg fanatik AT?..lu dah mkn ubat ke blum?..jgn mtk ubat kat dr hasan sudah la,kahakahkahakahah..

-zargus-

SearchFor Fuck said...

schizophrenia, lu nak ubat? lu gi rumah Hasan Ali, lu tunggu kat pintu jamban. bila dia mencangkuk, lu tadah kat bontot dia. sosej memanjang yg lembut lagi harum aromanya itulah ubat lu, makan sampai licin ok? bodoh!

oi budak, lu pernah dengar kisah "babi BTN terlepas kandang" ? kalau x penah, lu kasik dengar dulu, pastu hayati iktibarnya dan bandingkan dgn diri lu. adios!

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體