Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 23, 2010

Berkabung : Johor lawan T-Team ditunda


JOHOR BAHRU 23 Jan. – Perlawanan Liga Super antara pasukan Johor menentang T-Team di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin sini malam ini ditunda kepada satu tarikh yang akan ditetapkan kemudian.
Pengurus Pasukan Johor, Datuk Abdul Aziz Sapian mengesahkan perkara itu ketika dihubungi di sini hari ini.
Perlawanan itu ditunda berikutan kemangkatan Sultan Johor, Almarhum Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail semalam.

12 comments:

Anonymous said...

abes la kau.

atoy said...

mati la kau..rasakan penjara

Mohd said...

apa ko rasa....hahaha...sedap ko jak komen pasal sultan johor...kalo mak bapak ko mati orang cakap camtu...apa ko rasa..sekarang baru nak terngadah tukar topik yang nak dibincangkan...pasal main bola la konon...ingat ko!!!...orang biasa boleh la ko buat..ini kerabat diraja...tak guna juga ko minta maaf..bagus2 ko keja di luar..dapat gaji boleh buat blog kutuk orang lagi..haaaa...sekarang rasa kau keja di penjara pulak...ko tak boleh lari beb...Malaysia bukan macam negara luar sana leh kutuk2 orang...kita ni negara berdaulat...apa kau rasa sekarang...oren...hahahahaha

Just Call Me Qamar said...

Assalamualaikum...

salam blog buat awak.. sy pun tak suke nak komen blog awak, tapi klu nak berpolitik dan meluahkan ideologi tu, biarla secara matang dan rasional.. biar akal di dahulukan dan nafsu jgn skali di ikuti. kalau awak orang muslim, awak takkan cakap mcm ni.. k....

pikir dengan minda terbuka dan bukannya dengan nafsu dan dendam yg membara...

harap-harap lepas ni, blogger lain tak buat macam awak.

semoga ini menjadi pengajaran buat awak dan blogger lain k.. tahniah jg sebab dapat offer keja kat penjara k.. keja elok-elok

~wassalam~

HaiRe said...

baik lu lari menyorok dekat thailand la bro... sebelum special branch cawangan johor dtg rumah lu... abes la lu bro... gudbye...


haire-family.blogspot.com/

MarDiah said...

Awak mengutuk orang dah mati sesedap rasa. Masa orang tu hidup bernyawa, sihat tak pulak. Dasar bacul. Orang cuma nampak jahat jek sultan nie. Tapi nasib orang melayu Johor nie, kalau tak kerana dia dah lama dipijak2 ca ya nun alif, apa awak tau. Awak bukan orang Johor. Kalau ya pun, awak tak duduk Johor dan tak tau apa berlaku di Johor.

Hanafi said...
This comment has been removed by the author.
na said...

TAHNIAHH!!!

1Malaysia dah tau keberanian saudara..

Tapi keberanian yg di salah gunakan..

Memang x salah lg.. saudara la manusia yg paling berani dlm Malaysia ni.. Boleh masuk Rekod Malaysia taw..

Takde sape pn dlm Malaysia ni yg berani kutuk Sultan.. n tinggalkan no. akaun..

Bijak..bijak... memang bijak..
he.he..he...he...he..he..he.heeee..

Hanafi said...

Orang niat jahat selalu rugi..rugi masa, tenaga..ha tu larr.

Mrs Syukor said...

salam...

hatiku sakit
penuh luka
bila payung kuningku patah
tak boleh menaungi aku lagi
aku semadikan dia dalam hatiku
penuh kasih dan sayang
doa menyusulinya

namun ku lihat kecacatan di hujung bukit
curiga dan segera ku dekati
rupanya hitam sedang melempar najis
ke sana ke sini
diseluruh tanahku
jijik dengan perbuatannya

ku baca
ku dengar segala yang di caci maki
masyallah..dia menghina darahnya sendiri
dia menghina dagingnya sendiri
dari mana lahirnya makhluk ini?
aku kecewa dengan apa yang terjadi..
aku kecewa...
namun hanya doa jua yang ku panjatkan
supaya segera yang gila menjadi siuman...
semoga dosa-dosanya di ampuni tuhan...
---amin---

jai said...

ckp pakai otak..bukan pakai kepala lutut..padan muka ko...dalam agama pun ada mengajar cara2 menghormati org yg dh meninggal dunia..cuba org buat mcm ni kt keluarga ko???? apa ko rasa??? sekarang ko rasa la sendiri..bila dh terjerat mcm ni baru gelabah....jgn main2...negara kita negara berdaulat bang..sultan tetap kita junjung...ini pegangan melayu kita..malaysia..

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體