Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 24, 2010

Aduss....

Giliran MU terajui liga


Hull City's Brazilian midfielder Geovanni (R) vies with Manchester United's English forward Wayne Rooney during the English Premier League football match between Manchester United and Hull City at Old Trafford, Manchester, north-west England on January 23, 2010. – AFP


LONDON – Penyandang juara, Manchester United menduduki tangga teratas Liga Perdana England, buat pertama kali sejak Oktober lalu, apabila Wayne Rooney meledak empat gol untuk pasukan itu menang 4-0 di tempat sendiri ke atas Hull City, semalam.
United memintas Chelsea dan Arsenal, yang beraksi dalam pusingan Piala FA, apabila mengumpul 50 mata selepas 23 perlawanan.

Arsenal mengumpul 48 mata dari 22 perlawanan, manakala Chelsea juga memiliki 48 mata, tetapi kurang dua perlawanan berbanding United.

Pusing-pusing, Man U gak juara. Huhu.....

20 comments:

ToYa mAt AmiN said...

apa nak tak takut,, MU lebih game..
arsenal kurang game,,,

Brahim Nyior said...

Kira ok lah tu. Heranlah apsal ramai sgt yg dengki kat Man U? Persainghan semakin terbuka.

Man U Glory! Glory Man U!

CgLyn said...

Boleh dia buat releks tengok bola. Orang punyalah susah hati bimbang kena angkut kat polis malam tadi. Len kali jangan guna perkataan "mampos". Guna perkataan "mangkat", barulah orang tak kata menghina walaupun maksudnya sama.

abanghensem said...

wa tak sempat baca artikel lu pasal kemangkatan sultan Johor.... apa pun bagus la lu cepat sedar kesilapan lu.... tu la wa cakap suka ke tak suka ke sisem pemerintahan kita, kita kena terima..... kita ni mentimun jer....

Farhan said...

salam,
lu hidup lagi ke aduka?
atau kat dalam lokap skrg?
kabar angin bertiup kencang kat TKO yg lu masuk lokap.

bumblebee said...

huh tak pasal2 gua kene register gmail sbb nak mengomen.

AT masih berkabung. give him a break la. dia dah mintak maaf ma. kalau lu org rasa tak cukup lg mintak maaf tu, sila smbung kutuk dia. sampaiiiii korang puas hati wokey?

abgensem, kalau lu tak sempat baca, lu masuk jer gugel jek. bnyk screenshot dah tersebar dlm blog2 taik UMNO. diorang yg beriya sungguh membesar2kan isu2 ini. siap edit2 gambo lg nak kaitkan Aduka sebagai hasil didikan jemaah PAS.

taik2 UMNO ni ambil kesempatan atas kesilapan Aduka nak kutuk PAS. yang termakan provokasi begini cuma org bodoh je.

bumblebee said...

Farhan, kalau berita buruk pasal Aduka cepat jek tersebar kat TKO eh. Kalau artikel yang membina, tak pulak lulus. Haha.. tayah la rujuk TKO kalau nak tahu ape2.

abanghensem said...

malas ah wa nak belek² cari tu..... bukan isu penting pun!!!! apa pun wa harap takde pa per berlaku kat aduka..... bumbleebee.... aduka berkabung kat ner kat umah mertau ka?....

bumblebee said...

kat umah dia la bro. lu jgn lupa plak 30hb nih dia ada 'kes'.. mari kita doakan semoga Aduka bertaubat dan semoga takda benda buruk jadi keatas dia..

Lindungilah sahabat kami ini dari kesilapannya yang terdahulu mahupun akan datang...Ameen...

pendekar laut said...

hehehe, alah, tu keja puak UMNO je yg attack ko. aku syak org yg sm aje coz rmai yg pkai anon. so bgs gak ko stop kn anon ni. tkde la pengecut yg bersembunyi di sebalik anon.

zargus2702 said...

-season nie mu agak pyah nk kekalkn gelaran ar..defend byk injured pastu arapkan rooney sorang nk sumbatkn gol..wa rase arsenal lbih brpeluang, febregas dah cergas blik, eduardo pun makin tjam n serasi ngan febregas, diaby pun makin mntap kat tgh..chelsea dgn kpulangan drogba nexwik,mkin mntap lg serangan die..liv nk cecah top4 blik mmg pyah kcuali gerard n tores cepat smbuh..

-zargus-

Jeffry said...

KEHKEHKEH ESOK DGR CITER PIHAK POLIS AKAN CARI LU BRO. DAH SIAP BUNGKOS KAIN BAJU KERR?. KLU DH MASUK LOKAP NANTI LU DH X BLEY TENGOK GAME MAN U LG BROO. TP LU BLEY KERAT GAMBAR ROONEY PASTU TAMPAL KT DINDING PENJARE HUHUHU..OK BRO GUD LUCK!

kepunden said...

Good AT bek lu layan bola dari lyan pencacai2 tuh.
Gua plak p layan TP nasharudin dok citer pasal nama Allah.
Nk pi nengok TGHA jauh..
CgLyn jgn terikut sgt ngan puak2 tuh,gempaq jer lobeh.
Tp gua pon smpi 3 pg gak..
Hu Hu...

kembara putih said...

UMNO kena latih blogger baru la ganti Aduka Taruna. Usaha pecahkan PAS mesti diteruskan. Aduka Taruna mampus, ada lagi Aduka Taruna baru.

Jebat said...

KEH...KEH...KEH...

SI JEFFRY DATANG MENYALAK KT SINI.

NAMA PUN BKN NAMA MELAYU TP CLAIM PERJUANGKAN MELAYU. PIIRRRRAH MABUK!

KEH..KEH...KEH...

Jebat said...

wa dh ckp, wa ada rasa sekelumit kesangsian lah terhadap Malin dan TKO.


ni keje nok gagalkang projek langgor hadi jerk.

dusunraja said...

Apa apa pun wa harap projek langgar hadi tetap jalan, kalau AT Masuk penjara pulau Kerengga , Marang itu kira sudah bagus, 10 minit lu boleh terus langgar rusila..

Duit dah Pulun, lu masuk lockup, baju siapa mahu kasi?

jane said...

aik...ade balik???kekekekek
tahniah

bumblebee said...

Dusun raja, gua cadang lu baca balik posting AT pasal t shirt tu. satu sen pun AT tak pegang duit. T shirt tu bukan tugas dia. Tugas dia lain. Lu lain kali bnykkan membaca sebelum lu menyalak mcm anjing salak bukit.

DaKMuO said...

Salam..

Free Untuk Anda..

http://klik.sinilah.com
http://club.frenzyfm.my

Exchange Link & Tingkatkan Traffic.

http://frenzyfm.my/exchange

Trimas!