Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Jan 14, 2010

5 pembeli T shirt PAS REFORM

Oleh : AdukaTaruna

T shirt PAS REFORM dijual oleh 2 kaunter. Satu oleh Evelyn dan satu lagi oleh xenan. Kuanter Evelyn melaporkan setakat hari ini, 5 pembeli telah sah membuat bayaran. Bermakna, tinggal 25 pesanan lagi untuk cetakan pertama. Terima kasih kepada 5 pembeli awal dari kaunter Evelyn. Kita akan tunggu laporan dari kaunter xenan.

Apa yang menarik, untuk satu hari T shirt PAS REFORM dilancarkan, terdapat seorang pembeli bukan Islam yang dipercayai dari Dewan Non Muslim PAS. Terima kasih.

9 comments:

Anonymous said...

klu ada gambar hj hadi & hassan ali nak jugak wa beli...hehehehe

ngacou-ngacou

maLin said...

aku yakin kaunter Xenan mesti lengang punya...kaunter Evelyn macam goreng pisang panas..laku gile...

aku masih terbayang wajah comel Evelyn yg Aduka view dalam blog ni sikit masa dulu...aku save beb..comel gile....

Anonymous said...

Evelyn ni pompuan ke... cun tak?....

-abanghensem

Evelyn said...

Hui.. Malin.. Malin.. u nih memang slow la. Itu 'mock up' Aduka pun u leh terpedaya.. Lawak la Malin nih.. hihi.. Btw, geng2 yg blom beli T shirt meh pakat beli ramai so kiter leh print ASAP.

Yg dah bayar tu, sila rujuk email masing2 eh..
Wassalam.

Anonymous said...

aku cadangkan buka 1 acc kat maybank sbb ramai yg guna bank tu , cimb pun ramai guna..

Evelyn said...

cik anon, dah buka, tp c aduka nih yg tak update. oleh itu, sini saya lampirkan lagi sekali..

Ambank
Ac Name : Miss Evelyn
Acc No : 1690020110505

Maybank
Acc Name : Precise Farm
Acc No : 558305504636

CIMB
Acc Name : Mohd Zullraidy
Acc No12320067563527

Perhatian : Jika menggunakan Cash Deposit, Wang baki anda akan dikembalikan berserta baju

Setiap pembayaran hendaklah menghantar ke email malaysia.reform@gmail.com

print screen resit untuk Maybank2u/Cimbclick/Ambank online

Scan slip atau masa pembayaran untuk Cash Desposit

Anonymous said...

ceh, ada ka tak sebut pun pembeli pertama tuh nur..
dahlaa nur dengan effort bayar tu pakai dollar amereka..

;p




nur

Anonymous said...

aku tak nak beli. tapi nak komen kenapa tajuk baju 'pas reform'. ilmiah sgt. lebih bagus tajuk baju budak persatuan sekolah. agak2 sapa yg peduli bila korang pakai baju tu? lain kali buat lah ayat yg menyebabkan org tertarik. lagi pun 'pas reform' ala2 umno jer. apa lah korang ni. tak tau cara nak sebar ideologi. bahasa tu penting beb. lagi pandai geng indie buat t shirt. tajuk org bleh tangkap. sukati korang lah. hahahah

Anonymous said...

ceh mcm pandai sgt..design tuh di vote la gila.

lu ckp la kat org yg vote tuh bodoh semua.ke lu yg bodoh?