Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 4, 2009

Tukar Tiub macam gampang..

Dari satu N3 Tukar Tiub. Sioott jer.

INI AKAN TERJADI SEBELUM PECAH




INI AKAN TERJADI SATELAH PECAH



NIK AZIZ : KITA DOA SAMPAI PECAH PERUT - malaysiakini

13 comments:

Anonymous said...

Bhai...

Den kalau baca blog... mula-mula cari TT (sobab dio otai)lopeh tu baru buka AT... lopeh tu den tak kiro, mano-mano yang berkonan... korang berdua memang gampang, segampang segampang eh...

AdukaTaruna said...

ciss.. gua pulak kena gampang.. gua passing kek uma plak.

uma mmg gampang..

Anonymous said...

kalau gua,
gua masuk AT dulu....
lepas tu TB pulak.....
lepas tu baru MSK...
kemudian MSO, kah kah....

p/s : nasib baik kapt_shiqaqi takde blog, kalau tak mesti gua lepak sana, ngeeeeeeee.....

-penembak burung unta-

blues untuk rakyat said...

GUA PAGI2 BUKAK MSK DULU.....

tapi tak pernah hits no.1 pom....

kah...kah...kah....

LEPAS TU TARUNA GAMPANG....

BARU TT GAMPANG 18 KALI.....


kah...kah...kah.....

uma said...

gampang bahasa indon senang kan?

maka
sila alih bahasakan
perkataan tu
andaikata ia ditafsir sebagai kata2 maki
tp utk ayat yg kene utk wa je la..haha


ayat yg kene kat AT
masih leh ditafsir dlm bahasa malaysia...haha

Anonymous said...

lu memang siot la AT
gua ingat apahal lu maki kawan gua TT tu

Anonymous said...

kalau dia tulis Tukar Tiub macam Hasan Ali baru maki tuu

best TT punya blog.ringkas dan padu

Anonymous said...

TT lagenda ma....

kah kah kah . . . kah kah kah . . .

kah kah kah . . . kah kah kah . . .

takdo sapo dapek lawan dio, he is thinker , the best malaysia thinker, otak dio ponuh...


duka , den ghaso ekau elok blaja dongan dio sobolum kau poe langgar HADI AWANG, kau tanyo isyam dulu kah kah kah . . . kah kah kah . . .

Anonymous said...

-kalu AT bwk TT g langgar hadi, mau dibonsaikan otak hadi tue..

-zargus-

Azbech said...

aku rasa Tualng Besi lagi Gampang
di http://macamoraggila.blogspot.com

Anonymous said...

aduka ni sosialis ke?
ptt la die x sokong
kpimpinan ulamak kn?

pencatat said...

Najib diberitakan mengambil sudut positif dari isu doa pecah perut terhadapnya. Beliau berazam memantapkan perutnya ke tahap 6packs ninja turtle dengan iringan doa rakyat kelantan, dan sekali2 tidak akan membiarkan perutnya memboroi dan membuncit ke tahap Hadi, Mustafa Ali apatah lagi ke tahap Rosmah. Beliau mengambil iktibar dari kehebatan Nik Aziz menjaga level perutnya...

Anonymous said...

Bhai...

Apasal tak update lagi kau punya blog nie... nie mesti kes melatak lauk kenduri nie... apa-apa hal, kalau melatak tu, jangan sampai pecah perut Bhai... nanti happy sakan orang-orang UMNO, UG dan seangkatan dengannya... nanti dia orang cakap... padan muka, doa TGNA dah kena kat kau Bhai...

Anon 3.02