Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 31, 2009

Tranungkite publish seminit jer la....



Seminit jer publish? Aiseh... takder kualiti ker karya gua? Hehehe... apa pun hasil kepantasan memember, dapat gak printscreen bukti. Best gak ada memember yang ramai dalam satu paksi nih.

Gua anggap karya gua takda kualiti jer la eh.. bukan TKO takut. Takper.. gua belajar lagi..

9 comments:

Anonymous said...

-ngamuk la songkok putih tu kt staf trnungkite yg brani melepaskn brita dr agensi brita fakap tue.."nape mung bg lepahkang artikel fitnah yg benar @ benar yg fitnah @ benar tp fitnah @ fitnah tp benar tu?..mung dok moh idup lame lagi ker?..mung kena wala' pado aku jgak bukang pado presideng pas @ geng perpaduang joh!!..

-hehehe..ksimpulannye, klu nk antar artikel kt tranungkite,pastikan artikel anda diselitkan dgn adegan mnjilat , mncium, mngipas n mngair-cond KHUSUSNYE pd pemimping perpaduang!!!

-p/s:utk malin lg..plis,plis,plis kamu jgn nakal!!..kahkahkah..wa trsengih sorang2 bile bace artikel AT nie,baik bini wa tak ckp wa gile..

-zargus-

CgLyn said...

Siapa pulak yang brani luluskan penerbitan artikel AT? Mesti kena pecat orang tu.

Anonymous said...

post kat Datikdaily ngan Utaraonline la bhai... situ readers pun boleh tahan.....

~KOPI JANDA

Edyes said...

apebendenya fansuri nie??

baca bawah...

FANSURI:Saya nak buat report kepada TKO bahawa satu trip menggunakan ID saya untuk menipu telah dibuat di Laman Aduka Taruna.

Saya menafikan sebulat suara dengan bersaksi bulan bintang dan matahari bahawa nick ini telah diceroboh.

Aduka mesti gelaknya..
Joke baru sempena sambutan 2010!!



boleh tak jelaskan?

Anonymous said...

aik. Fansuri tu id den.

sapa yg berani claim tu id dia.

ngah, kene siasat nih..

-Fansuri (Real, ori, lg tulin...)

mamatkeling said...

Bai, kenapa lu bangga sangat masuk tko? lu punya blog lagi hebat apa? lu betul betul buat wa naik marah...lu ex je bila masuk tko, kan kita benci kat tko, lu sudah 69 ke?

Fansuri said...

Tolong kembalikan wa punya nick, wa dah guna 10 tahun, wa hangin ni lu jgn bikin wa ngamok last 2009 ...pls kasi balik wa punya lo...

Anonymous said...

mamatkeling... ada perlu dan ketika artikel kena masuk TKO

Anonymous said...

betul3..
1st gua layan blog smpai skang klu x add in AT 1 hari boleh laloq gua..
(dulu,kini,selame2nyer)
_ayat bodek_

gengkilang