Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 9, 2009

SPR isytihar pilihanraya diadakan semula.

Oleh : AdukaTaruna

Malaysia semakin bercelaru. Demi kepentingan satu kelompok elite, perlembagaan dan sistem dilacurkan. Bermula dari UBN yang tidak terhitung banyaknya, kepada puak UG yang melacurkan perlembagaan PAS memecat Khalid, kepada Presiden FAM menyelamatkan skuad Pahang. Semuanya mengubah sistem demi kelompok elite.

Terbaru, SPR memutuskan pengundian T Shirt PAS REFORM dilakukan semula kerana xenan buat kelakar menghantar design terbaru versi muzakarah gelap. Niamakahai lu! Dengan ini, gua mewakili SPR mengisytiharkan pilihanraya diadakan semula selepas melancarkan design edisi muzakarah gelap.

Design 1








Design 2



Design 3



Back

7 comments:

sham gerik said...

cantik tshirt ni nak beli kat mana aduka taruna

AdukaTaruna said...

Beli secara online. Nanti gua umumkan. Lu bayar wang, gua pos. Camtu la lebih kurang.

Ala2 undi pos la. kuang3..

Anonymous said...

bhai...
design 1 dan design 2 tu front atau back? letak la dua2 belah macam design 3..pencalonan tak complete macam mana nak undi??
tempoh bantahan masih on ke?
aku nak bantah supaya pencalonan yg tak cukup syarat digugurkan.....
hahaha.

~KOPI JANDA

Anonymous said...

oiii oiii apa ni... SPR hanya bertanggungjawab laksanakan proses pengundian jer.... ni apa ni..... waktu penamaan calon dah abis ni tetiba jer ramai plak calon daftar nak bertanding plak.... ni tak adil..... boikot.... potong!!! potong!!! potong!!!

-abanghensem

Hanz_Azdi said...

calon bebas memang suka kacau daun abanghensem kan? ada aje komplen: nak tu, nak ni, tak mau ni tak mau tu...hehe
bior ler deme tu mengaplikasikan hak kebebasan suara deme dlm negara demokrasi..hehe

having said that, aku nak design lain boleh tak? kalau boleh nak kaler pink? potongan kebaya tak der ker?

hehehe

CgLyn said...

Comel lah design 3 hitam tu. Ambe nak satu versi muslimah punya. Glamerlah pakai baju tu pergi lepak2 kat pantai Rusila.

CgLyn said...

Design blues tu yang mana pulak? Gambar dalam blog xenan tu sampai design 3 je.