Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 18, 2009

Salam Maal Hijrah 1431H

Dikesempatan ini, gua dan kengkawan gua (dgn bau2 poyo) ingin mengucapkan selambat menyambut kedatangan tahun baru kepada semua pengunjung blog AdukaTaruna, yang setia memberi komen dan kritikan, dan yang kono maki dan memaki tuh lumrah la beb. Dalam nih jer kita berdebik, kat luar kena propesyenel. Haha.

Salam Maal Hijrah 1431H
Islam didahulukan, syariat diutamakan!



9 comments:

Anonymous said...

Ape azam baru kao aduka?kurangkan lew caci maki kao tu sempena tahun baru ni

Hanz_Azdi said...

ok selamat Tahun Baru Hijrah...salam Maal hijrah drp wa jugak..Moga lu bahagia & senang dlm byk (if not all) hal duniawi & ukhrowi...hehe..doa the same to me, ok?

uma said...

salam maal hijrah buat semua sahabat2
yg jengok blog nie..
samada lu org pale sama
or pale lain.. tarak hal
maki tetap maki
kwn tetap kwn..
yg penting maki pd pemimpin...haha

Anonymous said...

kau ni bercuti ke tidak? macam tak bercuti je? ke saje nak test market blog? hehe....

Islam didahulukan, syariat diutamakan..syiarnya kat mane?

~KOPI JANDA

Anonymous said...

gua tengah tunggu ucapan maal hijrah dr kapt_SHITqaqi...lama dia merajuk lepas kena debik dgn gua..tu la, lagi la bodoh dan taksub buta sangat, kan dah kena debik..dunia sekarang kena laju bhai...lu lembab dan bodoh memang kena pijak la.....

-penembak burung unta-

JEBAT MENGKUDA said...

Orang Islam kena Jadi BUJANG SELAMAT dalam cerita Penglipur Lara Melayu...demi ISLAM...belum dipanggil sudah datang..belum disuruh sudah pergi..Maal Salamah 1431

kutty hitam al-juburi said...

salah la.pepatah melayu
ada berkata.macam
pahat dan penukul.
klo nk lg bgus,tukul2 pon
x jalan2 mlainkn ad
pelincir(fulus)

mountdweller said...

Salam Aduka

Tadi Pak Din ada reply email. Maaf banyak-banyak kerana tengahari ini baru Pak Din buka email dan dapat berita itu.

Esok Aduka ada di sini lagikah? Kalau masih di sini Pak Din rasa nak jumpa esok kalau Aduka juga ada kesempatan. Pak Din dah letak no. h/p sekali di dalam email itu.

Edyes said...

saya pun teringin nak jumpa uncle MD.

kat mana meeting tu?