Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 21, 2009

Pendedahan penting Ketua Pemuda PAS esok!

Oleh : AdukaTaruna

Gua kembali lagi beb. Tapi masih dalam mode cuti. Haha. Gua sampai Seremban insyaallah Ahad. Kiranya minggu depan gua on balik blog gua.

Gua imbas balik tentang ketua Pemuda PAS yang sangat-sangat very-very memperjuangkan hak-hak wanita. Ingat tak pasal skandal kawin secara gelap calon BN dulu? Esok, kita nantikan pendedahan penting demi maruah dan hak wanita muslim yang diperjuangkan Ketua Pemuda PAS.

Salah sekor VIP PAS kantoi kawin sindiket. Di bawah organisasi pemuda.

Gua tabik Tantawi. Ingat Tantawi, ingat skandal seks.

11 comments:

mountdweller said...

Aduka

Kenapa tak call Pak Din? Kalau masih di sini pls call kalau ada kelapangan.

Anonymous said...

-waahh, lu cuti2 malaysia yerk?..ktagih daun ketum ar ngan lu punye artikel..hehehe..

-skandal kawin tue, skadar nk mnghangatkan persepsi,wa rase salehudin ayubi..name tue ar yg sering timbul kt blog2 umngok..

-zargus-

Hanz_Azdi said...

dio segon la tu uncle...hehehe..maklum la, dio bujang teruno laie...auw! kuang 3x

Coti lain tawun pun boleh la AT...dodah la lokas skandal kawin/seks pemimpin PAS durjana tu, jang woii...lambat-2 kang basi lak cito tu...hehehe

tapi ingat Presiden kato apo hari tu? Jgn blogger sebar cerita fitnah walaupun maklumat tu betul..hehehe

AdukaTaruna said...

pakdin.. nanti den kol.. memalm bute nih kredit habes. ngeeee...

sori tak pasan email. lupa check

uma said...

memalam kredit abis?
lu jgn kencing bro...hahaha

ckp je lah,
ada hal lain yg penting...haha

ikhqoi said...

dh tahu dah...
Ketua Pemuda PAS Kelantan

Anonymous said...

salah tu ikhqoi..tp Ketua Penerangan Pemuda PAS Kelantan....

http://malaysiakini.com/news/120368

~KOPI JANDA

Anonymous said...

saspek ah
letak jawatan tu
camni la.jaga kualiti gerakan Islam

uma said...

bukan sonang jd pemimpin ni..
mcm AT kata
nak korek idung pon tarak bebas...haha

Anonymous said...

woi ngah amcam dpt kerang bulu??sedap??

ahmad_garang

FZY said...

Firman Allah SWT: “Dan siapakah lagi yang lebih indah cakapnya termasuklah lisannya daripada orang yang menyeru kepada agama Allah juga beramal dengan amalan yang soleh seraya menegaskan sesungguhnya saya termasuk dikalangan orang-orang menyedari Islam adalah sebenarnya.”

Marilah kita menghayati apa yang disabdakan oleh Allah SWT, “Jihad yang paling afdhal adalah berkata benar dihadapan pemerintah yang zalim”. Jadikan ICT ini senjata untuk jihad menulis dan menerang, menyuruh kepada yang baik dan mencegah kemungkaran.

Dan sabda Rasulullah SAW: “Barangsiapa yang menunjukkan satu jalan yang baik lalu orang mengikut jalan itu, dia akan mendapat pahala kerana menjalankan tugasnya dan dia mendapat pahala selagi ada orang yang mengikutnya sehingga hari kiamat.

Dan barangsiapa yang menunjukkan jalan yang buruk,maka dia berdosa kerana melakukan kerja itu dan menerima tanggungjawab dosa yang sama dengan orang yang mengikutnya sehingga hari kiamat.

Rasulullah SAW melawat neraka dan dilihat mereka yang diseksa dalam neraka itu, orang yang berzina dan memakan riba’ dan menyebarkan maklumat yang buruk sehingga perbohongan itu tersebar dengan luas, apatah lagi maklumat itu menjadi fitnah.

Dilihat seorang yang disangkut dengan penyangkut besi didagunya menembusi pipi dan mata diseksa didalam neraka, bila ditanya siapa itu, itulah penyebar maklumat bohong diseluruh pelusuk.

Benarlah keadaan yang digambarkan oleh Rasulullah saw “Akan berlaku di akhir zaman keadaan yang celaru, orang amanah dikatakan khianat, orang khianat dikatakan amanah, orang benar dikatakan bohong dan orang bohong dikatakan benar”.

Wallahu'alam.