Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 14, 2009

Pemandu F1 1 Malaysia import rupanyeeee

Formula One drivers Jarno Trulli, of Italy, right, Finland's Heikki Kovalainen, left, and Malaysia's  Fairuz Fauzy pose for a photo at a press conference in Kuala Lumpur, Malaysia, Monday, Dec. 14, 2009. The three will race for Lotus when the Malaysian-backed Formula One team returns to the starting grid next season.
Formula One drivers Jarno Trulli, of Italy, right, Finland's Heikki Kovalainen and Malaysian driver Fairuz Fauzy pose for a photo at a press conference in Kuala Lumpur, Malaysia, Monday, Dec. 14, 2009. The three drivers will race for Lotus when the Malaysian-backed Formula One team returns to the starting grid next season.
Formula One driver Jarno Trulli of Italy, right, is embraced by Lotus F1 racing team principal Tony Fernandes at a press conference in Kuala Lumpur, Malaysia, Monday, Dec. 14, 2009. Trulli, Finland's Heikki Kovalainen and Malaysia's Fairuz Fauzy will race for Lotus when the Malaysian-backed Formula One team returns to the starting grid next season.
Formula One driver Heikki Kovalainen of Finland, right, is embraced by Lotus F1 racing team principal Tony Fernandes at a press conference in Kuala Lumpur, Malaysia, Monday, Dec. 14, 2009. Kovalainen, Italy's Jarno Trulli and Malaysia's Fairuz Fauzy will race for Lotus when the Malaysian-backed Formula One team returns to the starting grid next season.



1. Buruk la plak gua tengok pakai kot n tai, tapi pakai topi besbol.

2. Gua ingat xenan senyap2 dah jual topi Projek Langgar Hadi 2010 tadik.

3. Projek jenama 1 Malaysia, tapi pemandu Malaysia kategori simpanan paling hina. Ini glokal ke apa nih? Bodoh macam Hadi. Bermati2 jenamakan Kepimpinan Ulama, tapi PJ ZTerengganu Stopa Ali. Kena maki kaw2 dulu, skang baru terhegeh2 bagi kat Haron Taib. Ulama Melayu ma.. hidup dan bertindak atas maki.

4. weih xenan, Projek Langgar Hadi kena buat before Wold Cup ma.. kalau tak, jahanam. Dari Harakah, sampai Majalah Mangga, semua fokus World Cup.

Stopa Ali tu cerdik tuh. Buatnya dia delay hasrat kita hingga ke World Cup, habes gak. That means kita kena Langgar jugak la tanpa jemputan.

11 comments:

maLin said...

sedap je nko lari tajuk maki Tok Guru Hj Hadi ya..ada je modal nko nak hina ulama' yg tak selaras dgn pemikiran nko.

nko menuduh tanpa fakta sokongan..mana kenyataan/sumber yg mengatakan mat saleh tu pemandu F1? mana tau diorang coach baru ke..atau pemerhati bg pasukan Malaysia.

setakat tunjuk gambar tanpa fakta sokongan pastu maki hamun sampai TGHH pun kena tempias..aku pun boleh buat...pii raa mabuk!!

Edyes said...

1Malaysia fakap!

rakyat diutamakan untuk GST!

Fairuz Fauzi jadi pak pacak! Glokal pun fakap jugak ! perabis duit bagi kat orang, najib memang bangsat. sorry la sapa yang nama najib tu...

ikhqoi said...

dh umumlah sape pemandu lotus f1racing
1.john trulli
2. lupa namanya apa

Anonymous said...

ulasan fakap..
tajuk dan isi fakap...
blog makin fakap....

isi sama tajuk lain2 = fakap
AT = fakap

Anonymous said...

maLin ketinggalan Kereta F1, orang dah umum pemenang dia terhegeh2 nak beli tiket...

lembab macam Hadi jugak.... wakakakakakkkk

Anonymous said...

AT camna lu boleh lepas komen maLin, gambar tu semua drebar dia boleh kata coach kui..kui..kui..

lombab bona kepalo otak dio macam coach ketaapi yeo..

Cucu Henry Ford said...

Hai dah 10 tahun F1..masih cari pemandu luar negara..kata Malaysia di Bawah BN Umngok...hebat sangat..ini belun cerita hal engin kereta lagi..jangan2 engin carbon copy..keretapi Bangla Desh tak..

saye said...

bukan takda driver. adalah tapi dah mati nama dia Legau

maLin said...

aku tak layan F1..dosa besar tu..

sebelum acara dah tayang gadis litar Melayu yg bersinglet dan berskirt pendek ala bumblebee..
lepas acara pemenang pancitkan arak todi sampai wartawan Melayu pun kena tempias....

hilang hafalan Quran aku bila tengok maksiat2 macam tu...TGHH tak ajar macam tu, tp itulah hiburan korang kan? hehe

cool said...

hang mmg sour grape la maLin..

memula komen mcm terer2..mau ikut sumber/fakta jadah suma..kendian kata tak layan/dosa besar..

TGHH mmg ajar teknik penafian/escapism camni ekk???

lepat said...

malin, kalau tak tau diam jangan buat pandai.. pandailak cover pasal dosa padahal cakap main lepas...

jadi macam hadi.. taktau diam.. wakakaka..

depa pakai smart macam tu sebab masuk parlimen.. takkan nak pakai baju drebar..

drebar luar ke dalam asalkan boleh menang & duit masuk jalan.. itu baru bisnes takkan nak drebar cam alex yoong... nanti halfway dah bankrap

gomen nafi terlibat, tapi kat news oversea smua cakap govt backed team.. sapa tipu sapa?