Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 28, 2009

PAS keluar BR : Hadi, Nasha dan Hasan mahu tapi malu.

Oleh : AdukaTaruna

Orang bodoh yang berkumpul berdemo tu kita hormatilah hak mereka. Bukan pasal berdemo tu bodoh, tapi cara kerja mereka itu sangat melucukan. Tahap lucu seperti itu hanya tahap untuk Melayu. Malah tahap untuk PAS. Haha...

Pertama sekali kenyataan sanggahan yang muncul dari PAS ialah Salahuddin. Hadi macam biasa, macam kemaluan budak gemok yang nak sunat. Terperosok ke dalam. Mahu tapi malu.

Kedua, sanggahan dari Mustapha Ali. Maybe merangkap kenyataan dari Presiden sekali kot. Yer la... teknik bayangan. 2 identiti dalam satu Presiden. Hasan punya kenyataan rasmi as PJ Selangor pun gua tak jumpa. Kalau ada pun mesti malu-malu mahu punya tuh.

Ketiga yang gua jumpa ialah Roslan sms. Tak sanggah sangat. Tapi lebih kepada menjilat Hasan. Pelik gua. 60% sanggah isi berdemo lucu, 40% isi jilat Hasan. Uih... buatlah dalam kenyataan rasmi yang berlainan. Jijik la plak gua.

Keempat, Mahfuz bersuara.

"Itu kerja orang UMNO."

Hambek ngko. Direct punya sanggah. 100% ulas isi demo lucu 10 orang. Takda campur isi jilat mana-mana pihak. Nasha pun macam Hadi. Segan tapi mahu gitewww......

"Bertahaluf dengan UMNO lebih syarie."

5 comments:

maLin said...

'Hadi macam biasa, macam kemaluan budak gemok yang nak sunat. Terperosok ke dalam. Mahu tapi malu.'

nko dah melampau sangat ni..sampai hati nko hina ulama' kesayangan aku ni. tunggu la aku doa laknat ke atas nko! huhu

Boar Shooter said...

Bhai..bhai...

Dulu lu suh Hadi turun padang, pegi kenduri, basuh pinggan, mandi peluh...pakai t-shirt....biar nampak universal dan pemimpin rakyat...

La ni pulak lu suh Hadi layan semua benda-benda bangsat, termasuk lah suh buat statement kat media....

oitt...Hadi tak siot macam lu! Semua benda nak masuk entri....Ayam bertelur itik kat umah xenan pun pun nak kena masuk media, pegi pasar malam kat besut pun nak masuk media, hari ni sibuk takleh masuk blog pun nak masuk media....gila bayang ka hape???! Hadi bukan kaki gila hits macam lu....HUhuhuhu

Setakat dua tiga eko mamat gila babas yang nak berdemo tuh bukan tahap hadi yang bagi press statement! Tu sesiapa pun boleh kasik, siap bantai sekali! Kalu semua benda Hadi nak jawab, nak masuk media, masak la..! Hadi tak cakap pun semua orang atu yang si bangsat derdemo tu bukan dari pas, ko suh adek ko yang belum potong pun dia tau, memamat tu upahan umno beb! Bukan tahap Hadi nak bazir masa bagi komen kat media bebenda macam tuh...

Tapi yang aneh, benda yang Hadi sebut dalam media seperti isu-isu besar korang Puak Rosol Wahid nih, tak pulak amek pot! Isu-isu besar, pasal dasar-dasar pas luorang serang cara serong....! Wa dah masak dah ngan luorang....puak-puak Rosol Wahid nih!

Woittt bhai..! Lu kasi respon video yang wa suh lu tengok ari tuh..."Hadi langgar bebudak UK"! Takkan lu sonyap ajo! Takkan lu asyik meyesatkan owang lain....siannn, dah la lu punya fekah tahap fakap abissss!

Bhai..bhai....sian...

-boarshooter-

Penembak Babi (ori) said...

bukan standard AT nak layan penjilat ketiak Hadi taraf babi hutan macam lu Boar Shooter..kah kah kah......

p/s: tau takut dgn gua, terpaksa tukar nick..kah kah kah.......

Boar Shooter said...

oitt..wa peduli hape ngan lu...pegi mampos la ngan duka, dia nak layan ka tak...tapi dah lah bahan mentah dia main taram je, lepas tu sesatkan luorang...


-boarshooter-

Penembak Babi (ori) said...

haha macam siyal la lu boarshooter..
blog lu tu sampah tau tak? scrap like fuck!

setakat buat entri dr komen2 lu dr blog org, anak babi tonggek pun boleh buat..

gua dah kata, lu ni berotak lembab, sempit dan sengal..takde idea dan prinsip, sbb tu reti merepek je..dah merepek sibuk tepek dlm blog sampah..macam bagus.

perrghh siyes bongok gua tengok lu nih..sampah sarap.. pi minum racun rumpai la..hidup pun tak guna.

p/s: minat betul lu dgn Rosol Wahid ye..bekas abah mertua lu ke? kah kah kah....