Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 9, 2009

Mari undi T-Shirt PAS Reform !!


Design 1







Design 2










Design 3







Design blakang kesemua




Design Blues



Weihh.... kalau lu orang ada design lagi best, hantar la cepat. Kalau takder, lu orang wala' jer dengan mana-mana design yang diberi nih, selagi baju-baju ni tak tinggal solat dan mempunyai beberapa karamah. Ngeeee....

27 comments:

Katon Tin Ton said...

aku suka design no2

BRIGED MP SEGAMBUT said...

AKU JUGA SUKA D NO DUA BRO..EMAIL AKU ANTAK KERUMAH YE..

MaLin said...

Aduka, nko mainkan karomah Tuan Guru Hj Hadi ya.
hanya org yg dibutakan mata dan hati saje yg gagal melihat kebesaran Allah melalui para ulama'NYA.

kalau arwah Ustaz Fadhil Nor ada karomahnya tersendiri hingga pilot yg menerbangkan jenazahnya masuk Islam, Tok Guru juga begitu...

dikhabarkan Tok Guru pernah menuang air parit ke dlm tangki keta bila minyak abis pd satu pagi. Lepas berdoa kpd Allah, enjin kereta dapat dihidupkan..

begitulah kehebatan alim ulama'.
nko Aduka sepatutnya memahami sejarah dan sirah....
ulama' pewaris nabi menjanjikan syafa'at di akhirat kelak.

mdikhqoi said...

kite bukan menafikan karamah atau pun kewarakan hj hadi.
cuma dalam berpolitik dalam waqie malaysia, beliau didapati slow.
itu je...
so bagi memastikan PAS seiring ngn perjalanan politik semasa, sesuatu perlu dilakukan.
itu jer

mudz said...

Kesemua design bagus .....tapi aku tak minat..

Cuma aku nak pesan "design belakang" tu tak payah buh le..bior blank..nanti masa solat ada mamat yang terbaca....tak kan nak solat pejam mata....beb.

Aku dah pesan......skrg fikir sendiri.

Katon Tin Ton said...

a aa... betul gak

Anonymous said...

hahaha design 3 mmg rawks!!!!2 in 1 BRO ... kasi order 1!

nora danish said...

bhai
word Pas ubah kpd PAS..

media BN biasa akan tulis Pas berbanding PAS..

media PR biasa akan tulis Umno berbanding UMNO...

gah kan nama PAS..bubuh PAS bukan Pas.....

Anonymous said...

-design 1st cun woooo..sume wala' plih design 1st..hahaha..

-woi mudz, ape la lu nie..apehal plak kt blakang xyah ltak ape2?..kan mpak togel je nti..x cntik ar bro..yg lu time semayang,mata duk meliar watpe?..kan mata kite akan pndang ke bwh tmpat sujud?..sengal tul!!..lu jgn gune hujah biar bju x cntik asal islam x klah...

-AT ,hrga bju jgn mahal sgt,lu jgn nk cmpurkan dgn GST skali,wa smackdown lu nti..

-zargus-

Anonymous said...

zargus,jgn marahkan mudz..org jarang solat mmg camtu..ada je alasannya....

-penternak cipan-

Anonymous said...

-xla,wa x mrah si mudz tue, die bukan jrang solat tp die blum mumaiyiz lg,so slalu solat kt blakang ngan bdak2 umur 5,6 thun..tue yg trpengaruh ngan prangai bdak2 suke pndang2 tmapt lain time solat..

-penternak cipan, lu bg mudz sekor cipan comel kt die biar die main jauh2 skit,org tue2 nk bncang psai design baju nie..hahahaha..

-wa dah undi no 1,tp bile wa belek2 lg design tue,yg design blues tue pun, mantol gak..kaler itam,nmpak garang skit..x la jambu sgt..

-zargus-

Anonymous said...

AT...Ini dia lagi last warning kat lu..Dah berapa kali last warning dah..
Design memang cantik tapi kalau ko kasi aku free aku amik..Aku buat lap kaki dan lap tingkap...PAS REFORM wak lu..

Yong said...

Design 1 dan Design 4 tak sesuai sebab ia memberi gambaran salah seolah2 PAS ini untuk lelaki je (Itu gambar lelaki). Design 2 macam logo Petronas, juga tak sesuai. Design 3 macam graph, tapi macam penjara pun ade - juga tak sesuai. Yong tak akan pilih satu pun. You guys have to do better than this!

Anonymous said...

nombor 1

Anonymous said...

design 2 kearah tlg tukar ke arah jarak tu

earl said...

Dengan selamba gua vote design blues. V net takde ke bro?
Aduka.. Vote kapt_shiqaqi lu boh layan je.

earl said...

Dengan selamba gua vote design blues. V net takde ke bro?
Aduka.. Vote kapt_shiqaqi lu boh layan je.

FZY said...

mdikhqoi said...

kite bukan menafikan karamah atau pun kewarakan hj hadi.
cuma dalam berpolitik dalam waqie malaysia, beliau didapati slow.
itu je...
so bagi memastikan PAS seiring ngn perjalanan politik semasa, sesuatu perlu dilakukan.
itu jer

Jawapan:

Saudara kata slow sebab saudara ketepikan Quran, Hadis, Ijmak dan Qiyas.

Saudara jgn berpolitik sekadar nak menang. Saudara kena renung sirah nabi Muhammad SAW dan juga nabi2 terdahulu. Belajar dan fahamkan apa tujuan?? Nk menang sahaja ke??

Jgn ukur laju itu dgn kemenangan sahaja. Kalau mcm tu ramai nabi2 yg gagal.

Saya harap saudara dapat memahaminya. PAS ada sandaran dan rujukan dalam setiap tindakan. Tidak dinafikan ada sedikit salah dan silap. Ini adalah proses kematangan.

Saya hairan., ..dah memang 5 negeri pun kira slow lagi ke? x belajar bersyukur ke? Saudara punya kehidupan laju ke slow?

Jgn laju sangat, nanti terjatuh.., luka.

Wallahu'alam.

uma said...

masuk perang nak kalah?
wa x dgn sirah lg,
masuk perang nak kalah..hehe
mungkin sapa2 leh kongsi kisah sirah2
org g perang nak kalah?
maklum je lah..
sekolah sekular mana blajo sirah2 ni...hehe

5 negeri menang?hehe
check blk brapa dun & parlimen PAS menang?
check tgganu
brapa dun menang?
kene riki2
ada sebab menang tu?

maap ckp lah,
masih slow
dan lembab
tambah lg harap org lain..
coz x mampu adakan icon yg sesuai dgn realiti semasa utk mpgaruhi masyrakat msia pbagai..
last2 harapkan anwar gak jadi PM...hehe

x bersyukur?
abis klu menang beso lg
dikira tarak bsyukur ke?
klu maju lg
lg btambah laju
dikira tarak bersyukur ke?
tu mcm elok naik unta je,
x payah pikir2 nak wat kapal terbang...haha

laju sgt nanti tjatuh luka?
lembab memang jarang jatuh,
cume x brapa sesuai utk masuk ptandingan. x brapa sesuai jd pglima perang,coz pglima kene cergas lg laju serta tangkas.. klu lembab elok jadi askar biasa je..
tp mungkin ada org g perang letak pglima lembab kot.hehe

mudz said...

AT & Xenan

Apa jadah depan belakang hangpa nak buh logo.....biasa belakang membawa makna negative , anwar kena tuduh main belakang, bini sipulan keluar ikut pintu belakang, kalau hangpa pernah pi lrg hj taib apek tua nak mampus ckp depan belakang boleh taruh....

Aku ulang....logo kat belakang tu boleh menganggu orang lain solat.

Penternak Zipan

Sedap mulut nko tulis aku jarang solat....sangkaan buruk nko mengambar otak cipan nko.

Zargus

Pandang tempat sujud tu syarat dan rukun solat ke? kat mana hang belajar.

hangpa pi solat jemaah, perhati suasana jemaah kemudian salawat 3x kemudian fikir patut atau tak patut logo kat belakang tshirt.
.........

Anonymous said...

'Apa jadah depan belakang hangpa nak buh logo.....biasa belakang membawa makna negative , anwar kena tuduh main belakang, bini sipulan keluar ikut pintu belakang, kalau hangpa pernah pi lrg hj taib apek tua nak mampus ckp depan belakang boleh taruh....'

tahap pemikiran Melayu bodoh....
dunia dah maju ngko masih dlm tempurung.....cian dia.......

Anonymous said...

ana setuju dgn akhi Fzy.

kerana Sahibus Samahah Sheikh Abdul Hadi Bawang..eh Awang lah Pakatan Rakyat menang 5 negeri dalam pilihanraya lepas...

kekalkan Tok Guru!
kekalkan Tok Guru!
kekalkan Tok Guru!

biar lembab asal ulama' jadi Presiden!
hidup ulama'!
HIDOOPPPP!!!!
HIIIDDDOOOOPPPPPPPP!!!!!!



fakap!

Ostaz Fauzy

bumblebee said...

Tq ler atas feedbacks.

anyway, to encik/cik Yong, tujuan letak imej berdoa tu, bukan nak wat competition between lelaki ke atau pompuan yg lebih prominent dlm PAS. tapi nak tunjuk 'mesej berdoa' tu yg lebih.

leceh btol la. ini pon nak jadi isu?

Hanz_Azdi said...

Lantak ler sapa Presiden PAS pun...janji kita semua bukan saja warak tapi kena wala & thiqah sama tu Presiden...apa salahnya dia tu? Muka pun leh tahan hensem, perangai pun molek..dia tu ulamak brader, terkenal pulak tu di luar negera, tak ker kita bangga?...Ilmu dia? wuii mak, tinggi melangit ilmu Islam dia. Lagipun mana ada dia suruh kita main belakang ker, buat baju design no 2 ker, suruh main nombor pun tak penah disuruh pun..jadi biarlah dia...lagipun sapa layak ganti dia pun? tak der yg layak sorang pun...Bawah kepimpinan dia PR dah dapat 5 negeri (kecuali T'ganu ler depa sana tu malas baca atau pakai cawat lagi kot?)...PRU 13 entah-entah 25 negeri,mana tau,kan? kan? kan?... Dia ler the best we've got now & long may it be.

hehehe

Anonymous said...

-mudz,mmg la pndang tmpat sujud tue bkn rukun,wa pun x ckp bnda alah tue satu kwajipan..cume wa nk bg option kt lu, kalu pndangan mata lu yg duk meliar smpai nk bace tulisan kt baju org lain smpai gnggu solat lu,kt mane lg mate lu nk taruk?..pndang la tmpat sujud..n kbtulan plak, kt tmpat sjudn sjadah kmain cntikn n kalerful smpai lu bole trbayang cite deco brsama eric,lu ttup je la mata lu..dan kalu mata lu bile ttup time semayang wat lu nk trtido,elok wa cdangkan lu g ttup lampu masjid tue,biar gelap gelita..abis cite..kan byk option tue..

-tue la.lenkali bile dgr tazkirah kt rusila tue,bwk2 la rajin brtanye,jgn duk menadah je pastu na'am..

-zargus-

CgLyn said...

Design 3 black cantik.

Unknown said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體