Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 16, 2009

Kes ponteng parlimen : 2 MP PKR yang pertama beri surat tunjuk sebab.

Oleh : AdukaTaruna

Tahniah kepada 2 MP PKR. Azmin Ali dan Nurul Izzah. Mereka adalah 2 MP BR yang pertama menyerahkan surat tunjuk sebab kegagalan hadir dalam undian parlimen lepas. Di bawah gua lampirkan surat tunjuk sebab mereka kepada lu orang. Selamat membaca.

Dari : Azmin Ali.

Perkara : Tunjuk sebab kegagalan hadir sidang parlimen.

Amboi-amboi-amboi (sambil tunjuk jari kelingking). Sedap jew u all tuduh kite macam2. Kang I laser u all balik kang, tak pasal2 jew. I bukan saje2 tak nak hadir, tapi u all kena fahamlah kan. Industri kite ni kecik jew. Takan semua I nak buat? Tokey balak pun cukur bulu, nyah.


Dari : Nurul Izzah

Perkara : Tunjuk sebab kegagalan hadir sidang parlimen.

Bukankah ayahanda sudah berada di sana. Kira wakil keluarga kami lah. Jangan nak kutuk saya melampau, ya. Saya jadi MP ni pun bukannya saya nak sangat. Tapi desakan PKR. Kang saya letak jawatan atas alasan lanjut pelajaran kang, sapa yang susah?

15 comments:

pencatat said...

ada2 aja hang ni... sian depa adik beradik anak beranak

Anonymous said...

hahah..lepas ni aku tunggu surat tunjuk sebab dari MP PAS dgn DAP pulak!!hahahha

Katon Tin Ton said...

kata cuti mamat ni ?

ttwangsa said...

Hang ni cakap macam keling la.... . Nak cuti.... nak cuti....Tapi masih nak tunggu orang pujuk ke supaya jangan gi cuti.
Tak payah le tunggu ..hang belah la cepat.....

Anonymous said...

hoi hoi tu ayat Azwan Ali la..adik Azmin.. AT tak payah cuti la..keadaan tgh panas ni, kang maki hamun kau dah expired pulak.. haha.....

~KOPI JANDA

Anonymous said...

-wa rase AT x jd cuti arr..bru je nk cuti ade plak isu2 pnas yg dtg..tu yg trbantut hasrat nk cuti..

-zargus-

D'ayo said...

Bhai...

Statement Idris Mat tu kau ke yang karang... diapun dah ngikut style berita arus perdana... nak ngipu orang tak habis-habis...

Anonymous said...

Akak setuju aje...

~kak mah

Anonymous said...

kenapa tak hadir ?? makan pisang ker??

selamber jer said...

naper takder maki hari ni? makilah lagi! makilah lagi! barulah aduka taruna raja segala maki hamun!!!

restless.. said...

selamber jer says
Thursday, December 17, 2009 1:20:00 AM GMT+08:00

naper takder maki hari ni? makilah lagi! makilah lagi! barulah aduka taruna raja segala maki hamun!!!<<------ ayat² sakit ati ke ni?muhaha

CgLyn said...

Perwatakan Azmin dengan adik dia kontra lah.

MANZ said...

Cam tue la azmin ,ckp x serupa bikin

selamber jer said...

bukan sakit ati, dah imune dgn maki hamun si AT ni, anak aku pun dah pandai antar sms penuh maki hamun selepas terbaca blog si AT, dan dia sangat menggemarinya... sampai nak jumpa AT, nak mintak tolong ajar mencarut dengan lebih bersopan...

Selamatkan PAS & TGNA said...

Friday, December 18, 2009
Saynotomunafiqeen Bakal Dikenakan Tindakan Undang-Undang!

Ni lagi 1 fitnah jahat si saynotomunafiqeen. mintak dia bertanggungjawab keatas tuduhan yang dia buat pada Anual Bakhri segera sebelum tindakan diambil oleh Anual Bakhri.

Dibawah ni artikel dari blog saynotomunafiqeen dan dibawah artikel ni ialah kenyataan balas mohon pertanggungjawaban dari Anual Bakhri.

seterusnya sila baca di - http://selamatkanpastgna.blogspot.com/2009/12/saynotomunafiqeen-bakal-dikenakan.html & http://www.esasterawan.net/esasterawan/1.asp?uid=46