Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 25, 2009

Gua nak ugut Nik Aziz before balik Seremban.

Oleh : AdukaTaruna

Sepanjang gua dok sini sejak 17 Dis ari tu, mentedarah jer kerje gua. Gilo lak ai. Makin lamo makin gomok. Kalau gua tak settle berat badan gua sebelum Projek Langgar Hadi tahun depan, maka, dibimbangi audien akan keliru yang mana satu Hadi, yang mana satu gua.

Jap g gua balik Seremban. Gua pilih jalan Terengganu. Nak usha n riki ala2 KGB. Weeee..... Nih gua ingat kalau sempat, dari Padang Tembak, lalu simpang Kota Jembal, gua nak turn kiri. Arah Pulau Melaka. Gua ingat nak ugut Nik Aziz kejap la.

Orang Kelantan makan manis bhai.. tapi mulut Nik Aziz masin. Tu yang gua heran. Tak pernah dalam hidup gua makan roti canai cecah kari manis. Pergh... tersentap deria lidah gua..

Dulu before keputusan PRU12, Nik Aziz ada sebut pasal air. Amarah rakyat macam air. Kalau sekat dia boleh jadi kuat. Last2, word tsunami 'wujud' selepas itu. Tu kira mulut masin la tuh.

Terbaru orang tua tu doa perut Najib pecah. Dan-dan tu jugak kes enjin jet hilang. Tak cukup sebijik, 2 bijik hilang. Sampai Najib terpaksa buat kenyataan :

"Kes ini tidak akan disembunyi."

Kes ni berlaku time Najib jadi Menteri Pertahanan maa... gua ingat perot Najib nak hampir pecah dah tu. Ostad Dayat, merangkap member gua... satu ostad kategori rokers pernah berkutbah pada gua. Antara bala dengan laknat, laknat paling gile dasyat, namun halus.

Kalau bala' dia ibarat satu musibah yang nampak. Tapi kalau laknat, dia adalah musibah yang tak nampak. Orang yang dilaknat akan sesat tanpa disedarinya. Semakin jauh dan jauh dari rahmat Allah. Pehh... ala2 kuliah TGNA ni beb.

So, sebab mulut org tua ni masin, gua ingat gua nak langgar dia la. Paksa dia sebut gua jadi kaya. Kaya dunia akhirat. Lu tunggu gua kat rumah lu Tok Guru. kejap lagi gua sampai.

27 comments:

Anonymous said...

Mmg tengah manis pun , kan... kan?

dah kena pikat melalui perut, mestilah gumoz

- kak jie

Anonymous said...

hehe baru kahwin katekan..
kuat la makan..
pergi pulau melake ke homeymoon?

nasib lu la bro kahwin orang kelantan..

kicktheaduka said...

pompuan mana yg malang kawen dgn adukauntaruna, kenyang le minah tu makan maki, projek lu nk langar hadi, auta je lebih, tak yah nk promosi le, dah out of date dah,

Anonymous said...

bhai..kau cuti kawin ke baru ni? kau langsung tak announce eh..senyap2 je. at least kalau bagitau boleh la kengkawan bank in duit saguhati ke akaun Maybank kau tu.

patut la tulis Aduka UnTeruna..ada maksud rupanye,hehehe

~KOPI JANDA

Anonymous said...

Rukun Pas reform no. 4;
"Kalau tak boleh berhujah, boleh hina peribadi orang...kata orang boroi, bangsa melayu, IQ rendah dll...

Rukun Pas reform no. 3:
"Maki hamun, putar belit, berhelah, mesti dikira macam hujah.."

Rukun Pas reform no. 2:
"Setiap amalan, mulakan dengan jual t-shirt"

Rukun Pas reform no. 1:
"Biar subuh barai, asal nak negara islam.."

-Penembak Bhabhee-(ori)

Anonymous said...

Rukun Pas reform no. 5;
"Walak membabi buta, taksub jiddan dan taat tunduk kpd Presiden Hadi Bawang selagimana dia x tinggal solat, bertaraf ulamak, menutup aurat dan x fasiq walaupun Presiden seorg yg lembab daya fikiran, slow tindakan, bodoh politik, bangang strategi, menipu pengundi, khianat pd rakan Pakatan dan berbohong"

-Penembak Bhabhee-(ori)

Penembak Babi said...

Haahaha....ada orang kena perangkap...

Penembak Babi said...

Rukun pas reform no. 3:
"menipu, putar belit fakta, berhelah dikatakan hujah"

Penembak Babi said...

Penembak babi...

Menembak semua yang berperangai macam babi!
-hentam ikut nafsu, tak pakai otak...pakai main hentam je

Penembak Babi (ori) said...

cibai lu Penembak Babi ciplak!
dah la curi nickname gua, tak tau malu punye babi!
gua akan cari lu tembak lu sampai jadi bangkai, babi!!
fakap lu!

Anonymous said...

oiiii aduka.... btol ke lu kawin nan orang negeri wa...... patut la datang kelantan tak roger kat wa..... hampeh tollll.....

-abanghensem

Penembak Babi said...

macam bebudak...masih pakai cawat!

kontol said...

lu tu yg macam bebudak n masih pakai cawat..pasal nick pun nak gaduh.

Anonymous said...

-bebudak umngok n proksi umngok mmg bangang..nickname sndri pun x reti nk reka sndri..bkn susah pun..sengal x abih2 nk lagakan sesama pengkomen..

-sbar je la penembak babi, nick wa pun kerap dicilok, yg pnting wa ttap anti umngok n anti ug, abis crite..

-AT, smbil2 lu lalu kt pulau melaka tue, lu intrview skit arifahmi, apsal die dok pyah sgt nk lpas jwatan ngan sgera..

-zargus-

Penembak Babi (ori) said...

zargus..lu nak tau sape yg cilok nickname lu? dia adalah mamat bangsat yg sama yg sedang cilok nick gua skrg ni...

lu nak bukti? masa dia cilok nick lu, dia menyalak pasal RUKUN PAS REFORM.. sape lg kalau bukan mamat cibai tu.

dah serik cilok nick gua, dia cilok pulak nick lu..betapa bangsat haramnya penjilat Hadi!! bodoh dan hina macam FZY, maLin, kapt-Shiqaqi....takde telor!

saye said...

perhatian teruana pada aduka hanya sekadar nama. adapun keterunaan dia dah lama takda sejak form two lagi he he. ape pun kalau betul lu dah kawen tahniah la. selamat berjuang hingga ke titisan yang terakhir. tapi kalau lu rasa benda ni akan menjejaskan saham lu. lu buat je macam mustafa ali nafi walaupun benar he he

Anonymous said...

terimakasih kerana lukagum ngan wa punya nickname...

lawat wa di

penembakbabi.blogspot.com

Penembak Babi said...

wa tak kesah lu nak copy wa punya nick...tapi yang penting wa tembak lu orang yang pembohong besar!

Buktikan:

"Presiden seorg yg lembab daya fikiran, slow tindakan, bodoh politik, bangang strategi, menipu pengundi, khianat pd rakan Pakatan dan berbohong"

Debat ngan wa kalau berani!

Menembak manusia takabbur!

Penembak Babi said...

Wa mampu tersenyum tenguk bebudak berebut aiskrim..

Penembak Babi (ori) said...

Pertama ;

Gua kesian tengok lu wahai penciplak nick gua a.k.a penjilat ketiak Hadi..lu kalah hujah, pastu lu claim lu ori..terhegeh2 buat akaun Google. pastu terkencet2 buat blog pulak..berpeluh2 dok depan PC sampai Jumaat ngan Asar lu barai...

penat ciplak nick gua, lu ciplak nick ZARGUS tanpa rasa segan silu, tanpa rasa malu..agaknya lu jalan kluar rumah mesti tak pakai sluar kan? tayang telor kat jiran sebelah walaupun sebenarnya telor lu ulamak Hadi yg pegang....

Kedua ;

lu dgn FZY sama2 otak zaman Paleolitik la..hidupan primitif warisan dinasour yg layak dijadikan fosil di muzium je... isu HADI LEMBAB, PEMBOHONG, PENGKHIANAT lu masih tertinggal bas?

"Presiden seorg yg lembab daya fikiran, slow tindakan, bodoh politik, bangang strategi, menipu pengundi, khianat pd rakan Pakatan dan berbohong"

KAH KAH KAH...

alahai..tu la, lainkali jgn sibuk dok di hutan cari babi..sampai isu nasional pun lu keciciran..kah kah....

Ketiga ;

BTW, dalam blog lu ada gambar (gua tau lu ciplak foto dr blog lain, lu dgn FZY kan expert bab copypaste ni..tp takpe gua buat2 percaya la ye, ngeee..). gua confuse..lu yg pakai topi tu ke atau yg badan berbulu besar dok lepak macam baru lepas mengawan tu?

kah kah kah......

Anonymous said...

oi oi..udah ler tu....focus on topic la..
nick Penembak Babi pulak direbutkan.
ambik la nick lain..tengok gua relax je...
ambik la Penembak Keldai ke, Penembak Semut ke.
lu org berkelahi, bhai AT relax je layan sambil makan cencalok...last2 dia yg selamat dr maki hamun, muahahaha........

-penembak burung unta-

Penembak Babi (ori) said...

ek ele..relek arr penembak burung unta..lu hentak Kapt-Shiqaqi sampai mampos org tua tu boleh?

bagi gua can la pulak..FZY dah lingkup, ni nak belasah munafiq penciplak gua plak ni..hehe.....

Rukun Penjilat Hadi no.1 ;
"biar Jumaat dan Asar barai..yg penting blog siap"

Rukun Penjilat Hadi no.2 ;
"biar ciplak/menyamar pakai nick org..yg penting dpt komen defend Tuan Guru Hadi Bawang dan UG nya"

KAH KAH KAH......

bhai..gua jamin malam ni lu tak tido lena bhai..kah kah kah....

Anonymous said...

slm..aduka anak babi ni..takut aku komen dlm shout box, pastu banned aku nyer pi addres..hahahaha..ckp brdgap2..rpnyer tkut gak kn kutuk!!mmg konek lu kulup!!hahahaha

Penembak Bhabhee said...

Bhai...

Tobat la...kalu setakat nak buat kesimpulan macam tu, Rosol Wahid pun boleh cakap...mana ada bukti, setakat main balun lepas tu tak de bokti..baik blah....

Rukun pas reform no.3:"Gunakan sumber musuh untuk hentam orang mukmin..."

Lepas tu lu hentam gua kata gua barai Jumaat ngan Asar...perggghh hebat lu punya firasat, tahap bukak hijab tuh...kalah naruto! Mana bukti beb! Lu salin tak tumpah cam umno tranung...Rosol Wahid..huhuhu

Tapi wa ada bokti yang lu sesama rerakan cakap yang subuh lu pun barai....kwangkwangkwang....Tak caya, lu cari la sendiri dalam blog kesayangan lu ni...wahai penyedut telur aduka aka peminat ROsol Wahid....

Rukun pas reform n0.1:
""Biar subuh barai, asal nak negara islam.."

opp..nak tanya...lu dah beli t-shirt xenan berlogo blum?? Kalu blum, baik jangan cakap bebanyak...boleh blah..ngan zargus sekali...!

Rukun pas reform no.2:
"Setiap amalan, mulakan dengan jual t-shirt berlogo"

dan rukun pas reform no.7:"Jual t-shirt adalah fardhu ain dan beli t-shirt adalah fardhu kifayah.."


KAHAKAHAKAHAH
KAHAKAHAKAHAK...PTUIHHH!

Anonymous said...

penembak bhabee xtido lena bhai mlm td...terkencing2 atas tilam takutkan hentakan Penembak Babi Ori..hihihi......

Anonymous said...

-penembak babi ,wa suke ar ngan rukun pnjilat hadi lu..hehehe..peluru lbih lu yg tembak babi tue spend skit utk makhluk yg suke cilok nick org lain..

-zargus-

CgLyn said...

Nikah ngan orang Kelantan ke? On the way balik Somban tu singgahlah nyalang rumah ambe kat Ajil ni. Boleh jamu nasi dagang.