Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 14, 2009

Gua mungkin bercuti lama dari berblog.

Oleh : AdukaTaruna

Sekali lagi sorry geng. Gua agak bz sket skang ni. Dan mungkin bermula esok, gua terpaksa ambil cuti dari berblog ni. Seminggu gak gua rasa. Blog gua cam bese, bumblebee n xenan anytime tak over.

So, bermula dari gua cuti, segala maki dari lu orang akan di transfer ke 2 ekor tuh. Hahaha. That mean gua selamat dan bercuti dari lu orang semua.

Satu perkara lagi, kepada penyokong Liverpool, gua ucapkan selamat padan muke lu orang kerana pengadil tak nak bagi penalty kat Gerrard. Untuk itu, mari kita gelakkan mereka persis Tukar Tiub.

Kah.. kah.. kah.. kah..

Kah.. kah.. kah.. kah.

15 comments:

Anonymous said...

Sp Projek Langgar Hadi pun kao cuti jugak la?

Anonymous said...

hah ni la masa utk kapt_shiqaqi timbul kepala balik...AT dah cuti, time ni la lu nak maki hamun dia puas2, kompem takde maki-balas dr Xenan dan bumblebee punya..kah kah kah

-penembak burung unta-

Anonymous said...

woi bhai! lugila la ,,,,, sapa nak kutuk HADI kalau lu cuti? lu jangan la nak jadi hadi plak,,, cuti memanjang, sekali sekala je keluar.... ke dah kena penyakit zzzzzz hahahaha

uma said...

nak kata g haji
org haji dah blk...

wa rasa lu g bertapa di gua
nuntut ilmu nak hentak nanti yeaa...haha

selamat bercuti bro.
mantapkan ilmu dalaman...haha

maLin said...

org kalau dah biasa merokok pasti rasa janggal dan resah gelisah bila sehari tak merokok....

org kalau dah biasa memaki hamun pasti tak lena tidur bila sehari tak memaki...

aku tak percaya nko boleh bertahan seminggu..hahah

Anonymous said...

-bumblebee, lu jgn malas2 plak..slalu2 update blog nie,lu bole try wat artikel ala2 AT,mane tau lu bole kumpul makian lbih byk dr AT trima,hahaha..

-zargus-

Anonymous said...

mungkinkah blog ni bakal mengambil kesempatan dari cuti?

http://adukahilangteruna.blogspot.com/

Anonymous said...

zargus nak ngorat bumblebee.
boleh blah!!
jgn coba nak potong line aku!

-Penembak Bhabee-

bumblebee said...

woi.. apekah ini??

wa tak layan makhluk sejenis.

kah kah kah.

Hanz_Azdi said...

hehehe...AT poie merisik apo ko..sapo ko? AT lu subuk mano pun jangan la tak hingat akhirat pulak. Pas la blog lu sama sasterawan negara Shannon Ahmad..hehehe

Anonymous said...

bumblebee = awek comey weii...

pastikan zargus lingkup!!

-Penembak Bhabee-

kicktheaduka said...

cuti apanya lama lama ni mesti dh nak mampos kot, dah tak kenyang maki hadi ke mesti maki org lain pulak dah. kha kaha kaha aduka pi berubat ke dpt siplis ke hujung tahun pi siam aje, alah bro mesia pun ada apa, kau maki je penyakit siplis tu hilang le dia, tak ada le pemikir agung lagi le lepas ni fakap le lu bro, dulu kata tak main cuti cuti ni

Anonymous said...

-woi penembak bhabee,suke ati ko je, ckp wa nk kenen si bumblebee,kang x psal2 si xenan ngan AT brgaduh..hehehe..

-wa nk ngorat lu ar,sebab lu pndai menembak..hahaha..

-zargus-

CgLyn said...

cuti nikah?

gengkilangspeak said...

slamat pengantin baru 2x..
eh eh ..
silap.. slamat bercuti...
Klu xde buah tangan buah lutut pon bleh ler....