Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Dec 29, 2009

Bila Nik Aziz n penyokong Kedah mengamok.

Oleh : AdukaTaruna

1. 

Gile ah kene celaka dengan Nik Aziz. Sereeeemmm gua seh. Tapi gua tak sokong la Nik Aziz dilihat emo oleh orang awam. Rasa tak best. Susah bhai.... nak jadi pemimpin nih. Tu pasal stendet gua blogger air liur jer. Hahaha.

Imbas balik mamat2 Pekida gangster UMNO yang provok Khalid Samad depan muke. Siap ugut nak rogol YB lagi. Pergh... bukan calang2 tu nak kontrol emo. Kalau gua dah gagal dah tu. So, pada gua, marah Nik Aziz membuktikan betapa pentingnya Husam kepada parti dan Kelantan.

Penting lain beb. Sayang lain. Kalau sayang, tak semestinya penting. Kalau penting, walau sayang atau benci, memang bermati-matian mempertahankannya.


2. 

Gua bab bola sepak Melayu ni, hadoi.. meluat. Main macam gampang, penyokong lagi la 1000 kali gampang. Kalau dah pemain bertumbuk dalam padang, depan IQ Melayu yang berjumlah puluh ribu, sah-sah la Melayu akan hilang akal. Mengamok serupa babi.

Dulu Halim Nafi dengan mamat mentah bertumbuk. Dengan Melayu Kelantan, campur plak dengan kawalan tahap polis Melayu yang bongok, tembak tahap celaka sampai buta sekor mangsa. Habes jahanam. Out of control.

La ni... penyokong Kedah plak. Gua ingat lepas ni, kalau perlawanan tahap semi final yang membabitkan negeri BR lawan negeri BN, FAM letak jer la pengadil yang mencetuskan huru-hara + polis tahap celake. Kompom IQ-IQ tahap Melayu berjaya dihilang akalkan.

11 comments:

Aa said...

Penyokong bola perange macam hara bejadah, kalau sokong Islam macam ti okey le juga, ni pasal bola macam gila babi, spesis babi kot.

Penembak Babi said...

Bhai..

Baru lu tau Nik Aziz dah angin kat blogger..tapi lu pun kena hati2, pasal Nik Aziz pun pernah sound celaka jugak kat memamak hentak n kutuk Hadi siang malam cam lu....whar3

Nanti dia doa lu pecah perut..mampos lu...

-boarshooter-

Anonymous said...

deme kene tgk balik ucapan die tu.. die bukan marah blogger.. die marah 'blogger yang tulis pasal fitnah kat die tu'... itu spesifik bhai.. sape makan cili die ghaso podehnyo

Anonymous said...

blogger memang celaka!!! .... celaka!!! celaka!!!

bukan wa cakap TGNA cakap..... hahaha

-abanghensem

abang botak said...

maki hamun standard lah ngan orang cam pok nik tuu...

cubalah celaka kan karpal singh...

kahkahkah.....

Anonymous said...

40%+++ penyumbang utama kemenangan PAS + DAP (Babi) + PKR (Celaka) adalah dari blogger2 "celaka" ni TGNA hoiiii....
Mase tu ngko sanjung gile "celake2" nih...
yo la kan mase tu dok hentam UG/BN..
Skang dh kene batang hidung sendiri baru lu tau...
"habis Madu Sepah Dibuang"

....HIDUP BLOGGER....

gengkilang

abang botak said...

time blogger dok tulis yang best-best pasai geng dia, bukan main lagi di sayang-sayang...

bila kena kat diri sendiri, tau pulak nak celakakan orang...kuikuikui....

pok nik tu tau dak yang blogger macam anak dia layak gak di celakakan??

~ngee~

Anonymous said...

PUKIMAK LU...LU JAWAP ..NAK JMPA MANA???LU JGN SAMPAI GUA CARI LU SIAL...KALAU JUMPA,MUNGKIN GUA KASI PELUANG DGN LU LAGI..TAPI JGN SAMPAI GUA CARI LU...

MaLin_0ri said...

buatla macam kakmemot, jadi bloger celaka pun hidup biar sedap huhuhu

Anonymous said...

jatesini@yahoo.com

TRY TENGOK LA..NAK CARI KA DAK...hehe..CUBA BAGI NO FON HANG PADA EMAIL DIATAS..TRY TENGOK..TAKPA AIH..TAK SAKIT AIH...TRY JA...BELUM CUBA BELUM TAU...TRY LA..

MaLin_0ri said...

kol no ni nak sgt >03-20263388