Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 30, 2009

Webmaster TKO taja Projek Langgar Hadi 2010.

Oleh : AdukaTaruna

1. 

Saudara Songkok Putih telah membalas artikel gua mengenai Biar Orang Nampak Kita (PAS) Lemah. Katanya artikelnya itu bertujuan kajian. Gua tak tau lah sama ada jawapan itu wujud seandainya gua tidak jolok dengan artikel balas.

Bagaimanapun, artikel kedua Songok Putih, masih tidak mematahkan hujah. Macam biasa, tipikal jemaah Rusila, apa2 kes, pengundi seluruh Malaysia kena merangkak jumpa TGHA sendiri. Kalau Malaysia ini ada 22 juta pengundi berdaftar, sebarang isu tentang PAS, mereka perlu berjumpa dengan Presiden di Rusila.

Betapa primitifnya mereka memimpin.

2. 

Tinggalkan perkara pertama, gua tertarik dengan janji sponsor oleh Webmaster TKO itu. Syukur alhamdulillah. Semoga Allah mudahkan kitorang dan u orang semua.

Saya sanggup tunggu dia, bayar semua kos makan, perjalanan & tempat tinggal. Saya juga akan mendedahkan diri saya sekiranya dia datang berjumpa TGHA di Rusila.. (Mungkin ada yang ingin bertanya, kenapa mesti jumpa di Rusila? Aii takkan tak tahu Aduka nak langgar Rusila)
Pucuk dicita, petai mendatang. Terima kasih banyak bro. Jadi, di sini, gua dengan sukacitanya, bertepatan dengan pelawaan tuan, gua lampirkan anggaran jumlah krew yang dirancang.

1. Gua sendiri (AdukaTaruna)
2. 2 jurukamera
3. 3 Pembantu

Semuanya berjumlah 6 orang. Dengan budi baik pihak Webmaster TKO, bermakna, dana hasil jualan T-Shirt dan kutipan derma dari simpati kumpulan kami bolehlah diperuntukkan khusus untuk equipment peralatan. Kalau ada yang simpati memberi kami pinjam video cam, spot light, etc, lebih jimat.


Jika ada mana-mana blogger yang mahu turut serta dalam Projek Langgar Hadi tersebut, turut kami alu2kan. Namun, segala perbelanjaan adalah sendiri. Webmaster TKO nak sponsor kami ni pun dah cukup baik. Alhamdulillah. Perjalanannya bermula di Seremban dan terus ke Rusila nanti. Insyaallah.


Kami akan melancarkan Projek Langgar Hadi di Rusila pada tahun 2010. Tarikh secara khusus belum ditetapkan lagi. Insyaallah, kami akan majukan surat rasmi kami kepada pihak tuan untuk satu Program Wacana Ilmiah dengan Presiden PAS, Hadi Awang.

Bagaimanapun, seandainya pihak Rusila mahu membariskan Abu Bakar Chik, Mustapa Ali dan Harun Taib sekali sebagai panel atau backup, pun kami alu2kan dengan besar hati.

Jumpa di sana tahun 2010. Insyaallah. Terima kasih, bro.

46 comments:

Anonymous said...

kehkeh...

tak sabar wa nak tengok kancil langgar bas mini.

-boyot-

kapt_shiqaqi said...

hahaha dtg jgn xdtg, wa nak tengok hebat tak salakan Lu, tolong establish tarikh wa nak amek coti kang, wa pun leh bayar/jamu utk sup tulang nanti.

Anonymous said...

kapt-Anjing mana boleh datang...NAJIS MUGHALLAZAH oiii...nampak dek Hadi ada dilemparnya terompah...tp terompah Hadi takde org nak amik mcm selipar Nik Aziz..terompah Hadi khas utk Kapt-Anjing...buat menjilat jilat..hahahaha.........

boyot..bas mini tayar dah pancit...pintu kopak kopak, tingkap pecah sana sini, body lekuk lekuk, enjin dah semput dan terbarai....tp kunci bas masih nak dipegang bhai...degil tanak bg kat org lain repair dan bawa bas tu..muahahaha.....

Anonymous said...

kolonel mat tul la AT ni

kapt_shiqaqi said...

elo anjinAnon, aku dah baling seketoi tulang kambing pong eko menyalak lg? aku pelangkung dgn blekberi aku kang saje xleh nyalak keh keh

Anonymous said...

gua sebut Kapt-Anjing, apasal Kapt-Shiqaqi terasa?

nampaknya tilikan gua tak silap, huahahahaha.............

kapt_shiqaqi said...

wa campak tulang kambing tu Lu kan dah rasa? hihihi nak lg tulis la jgn segan2 plak

Anonymous said...

macam budak budak,
tak habis habis cerita anjing

-abangramping

trgkini said...
This comment has been removed by the author.
trgkini said...

AT,
Krew terengganukini bersedia bila-bila masa untuk merakam projek langgar hadi.

equipment:
1 Video Cam Beta DV200
2 Video Cam DV 30
2 Handycam sony dv
2 spotlight.
2 DVC Reccorder
2 still digital Camera.
1 Video Mixer
2 AV Booster.

Berserta 4 Jurukamera dan 3 video editor.

Krew kami sedia merakam projek lu, harap lu pasti datang, kami juga akan hubungi SP untuk makluman ini.
Terima Kasih>
Sebarang persetujuan sila hubungi kami di www.terengganukini.net @
http://trgkini.blogspot.com

Kalau alatan masih tak cukup sila maklumkan kpd kami.

trgkini said...

Kami berjanji akan berkhidmat secara percuma khas untuk projek tersebut.

bumblebee said...

hoyeh hoyeh.

thanks bro SOngkokPutih.

lu memang kellasss.. kalau ramai org yg berfikiran terbuka mcm SongkokPutih nih kan bagus.

bro SP nih profesional. wpun dia tak setuju atas sesetgh perkara, tp bro SP boleh bersikap profesional atas tajuk2 tertentu. syabas bro... kalau lebih rmai ahli PAS cerdik mcm SP dan boleh pandang jauh kehadapan, PAS akan mempunyai masa depan yang lebih baik.

Thanks SP!!

bumblebee said...

bro trgkini,

Projek Langgar Hadi 2010 adalah milik eksklusif Team Langgar Hadi. Segala video, audio, rakaman, grafik adalah hak mutlak team kami. Termasuk hakmilik dan proses editing adalah tertakluk pada terma-terma kami.

Itu adalah pra-syarat Team Langgar Hadi sebelum apa2 persetujuan dicapai.

Jika pihak tuan sudi membuat rakaman dan meminjamkan tenaga kerja dan peralatan, kami ucapkan terima kasih. Namun, pihak kami juga akan menyediakan alatan kami agar suasana menjadi lebih 'seimbang'.

Maklumat lanjut akan disampaikan oleh Aduka nanti.

oleh,
Team Langgar Hadi

trgkini said...

sdr bumblebee,
Sebarang rundingan dan perbincangan seterusnya sila hubungi kami melalui emai kami di laman kami.

TQ.

Anonymous said...

wa akan bawak excavator...... senang skit nak robohkan rumah n nak clear kawasan nanti.... hahaha

-abanghensem

Anonymous said...

aku harap sangat lepas projek haram jadah ini terlaksana, si bangsat aduka n the geng akan tersungkur di pintu neraka (setidaknya boleh bau syurga, insyaallah)!

tahniah SP dan geng TKO!

aku yakin TGHA seorg (tak perlu cikgu topa dll) boleh menahan malah melanggar kembali geng haram jadah yg diketuai oleh aduka bangsat ini!

bumblebee said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pemudabatuenam said...

wokey..
kami juga boleh sediakan tempat tinggal untuk sdra-sdri team langgar hadi..
untuk maklumat lebh detail boleh email kami..
pemudabatuenam@yahoo.com.my

wokey..

kayukelat said...

Program Wacana Ilmiah dengan Presiden PAS, Hadi Awang.
ni aku tak gemar ni, baru dpt sponsor dah tukar tajuk, primitif sungguh Aduka Taruna, kau kena kekalkan caci maki, nampak mcm tak jadi je, dah tukar tajuk, dulu tajuk lain, tak kan nk jadi mcm kes nuar berahim lak, sket sket tukar tarikh, semoga team langgar hadi berhasil jgn jadi team kosong dah le, haprak lah lu org, habis kredibiliti team ni,

bumblebee said...

kayukelat,

kau nih tak paham2 lg ke?

dalam nih kita berdebik berdebuk.
tp diluar, kita profesional lah.

atau lu pun nak jadik batu api?

kahkahkah.

bumblebee said...

sdr pemudabatuenam,

terima kasih atas perhatian pihak saudara. insyaAllah kami akan hubungi pihak tuan kelak.

Anonymous said...

wakakaka.....
bum, lu jadi jurucakap aduka bangsat ke?

kayukelat, aduka bangsat senak perut dapat sponsor terus jd ulamak! kurangkn caci maki...wakakakaka...

macamoranggila said...

Gua pun pelik bila pula lu punya team boleh cakap pasal profesional lah.wakaaaaaa...wa dah cakap dulu lu semua sudah gila, sikit kena sponser dah tukar tajuk dah nampak baik...nanti sampai rusila lu terkencing dalam kereta, siapa susah..???? wakakaaaaaa....lu gila wa gila kita sama-sama gila.....lu gila sebab N9 sudah gempa bumi ma.....sana ramai org gila dan org jahat ma.....

Anonymous said...

Kalau korang nak tahu,ada forumer TKO yang cakap kat aku dia kenal bumblebee ni. tuh blod dia moment in time. Baru jek member aku ym ngan aku. bumblebe nih perempuan,aku bajet dia nih awek si Aduka. Itu pasal dia tahu semua pasal Aduka nih.hahahahaa.woii mangkuk aduka bangsat takkan sembunyi belakang awek kot?????aku akan bongkarkan semua pasal kao dan geng2 kau ni siap sedia la korang

Anonymous said...

aku rasa,ko sibuk2 nak langgar hadi,nanti nik aziz dan husam musa yg rebah.wakakaka.

aduka ni,grand design husam jugak ni.aku pasti K.O!

Anonymous said...

Nah ko...

Orang yang korang hina, keji kecam pagi petang siang malam, hulur bantuan kat korang....heheheh

Oiit...mesti jadi projek hao liau korang ni tau! Aku nak masuk dalam silibus sejarah darjah satu suatu hari nanti, bila aku jadi PM..huwahwawawawa....carik tarikh cecantik...aku cadang 1-2-2010, tak pun 1-1-2010, ato 2-1-2010, tapi kalau 20-10-2010...itu dah lambat bhai.....baik buat 2011 terusshhh....tak pun 2012...huhuhu!

Tak pe, Seremban ke Rusila makan 6-8 jam...aku sponsor lampin pampers kat korang...sorang sebungkus...amacam...?ada bran???

-penembak babi-

Anonymous said...

OOOiitt..jangan lopa, bawak uma thurman ngan gear Box sekali...hehehhe

-penembak babi-

Anonymous said...

harapnya projek langgar hadi ni jadi kenyataan.aku nak tengok je hehehhe.terlajak perahu,boleh tarik balik.terlajak kata,jatuhla maruah ko wahai blogger sesat.jangan ko korner 180 darjah plak,bagi alasan mcm2..

OrangJauh said...

Aku harap juga krew terengganukini boleh buat live macam kuliah Jumaat tu, mesti AT and Geng langgar Rusila masuk webtv biar semua forumer kenal itu Laksa mana Hang Li Po

Anonymous said...

wauuuu....bukan main ramai sponsor ....pemudabt6 pun join...wakakakakaka...

kalu lu kansel ini projek....layak potong sekali lagi.....wakakaka

tp lu tukar tajuk wacana ilmiah, dh nampak lu memang pengecut...wakakaka

Anonymous said...

orangjauh, wa harap AT and the geng tak bungkus mcm azilah n sirul...wakakaka...apa barengggg langgar hadi tutup muka..kahkahkah

Anonymous said...

penembak babi,

kat sini rupanya lu curi tulang ye.
tauke Ah Kau cari lu seminggu tak jumpa.
stok babi dah takde, gua n geng makan gaji buta sebab lu.
cepat cari babi, tangan kami dah menggigil ni, tak sabar nak melapah.
kang tengkorak lu gua lapah kang!

.: penyembelih babi :.

Anonymous said...

-waaaaa,AT lu projek manyak siott woo..rmai mau sponsor..bgus la tue,tp projek lu punye t-shirt ttap jalan bro..

-AT, blog roslan sms msuk site geng PRO UG..lu jgn suke2 ltak kat situ,kt die saman lu nti..trtngguh plak nti projek langgar hadi..

-zargus-

Anonymous said...

AT kena bagi tarikh cepat sikit..mudah kami nak abik cuti..tak sabar nk hadir gak laa..lama dah nak tengok AT berdepan dgn TGHA..ni..bg tarikh cepat cket..maklum TGHA tu kan sibuk

Anonymous said...

wa ingat, nak follow gak team langgar hadi, gua nak masuk jugak dalam buku sejarah akan datang

jibam

al_madd said...

berani k aduka taruna??

aduka taruna ni penakut...

bahasa ingris x reti
bahasa arab x reti

hmmm....

Xenan said...

baru wa sempat usya,

Wokeh..mmg terbaik la camnih.Boleh proceed la bro

Anonymous said...

Aku doakan AT and the gang berjaya menyampaikan persepsi AT pada pemimpin PAS, akan lahirlah sejarah pemuda islam yang berani menyatakan kebenaran pada seorang pemimpin parti yang selama ini cuma diagongkan oleh golongan tertentu dalam PAS,biarlah ini menjadi titik keramat dalam perjuangan AT,yakinlah AT Allah sentiasa bersama orang orang yang berani mengatakan kebenaran dan sampaikanlah olehmu akan kebenaran walaupun pahit. wassalam Man Nawa

Anonymous said...

man nawa, persepsi bangsat cam AT ni, harap lepas jumpa tok guru insaf hendaknya...jgn suka suki maki ulamak!

AT, bila lu jumpa tok guru, wa harap lidah lu tak kelu

MaLin said...

wa xkirala projek langgar hadi ke wacana ilmu ke , janji wujudkan tarikh bila nak adakan itu yg pertama, keduanya jgn hantar wakil blogger lain plak, ketiganya jgn tersesat jln kay dan ke4nya jgn ambil gambar t.fortuna aje.

uma said...

lu dah jadi mcm asri lah bro..haha
glamer gitu..
xkira lah
dari pandangan negatif or positif
yg pasti glamer...hehe

cume klu kita bbicara dlm bab niat ni..
klu sekadar mcari glamer tarak dpt apa2 laa.... dpt glamer je..hehe
tp niat hentak pale hadi
demi mcilok agamaNYA dlm bernegara
ijtihad wa
ada gak pahalanya...hehe

kayukelat said...

bumblebee:
betul ke lu org pro, aku tengok tak ada satu artikel pun yg pro, level seterusnya dah nampak gelabah dah, standet le species lembab mcm melayu gak, sket-sket pro, faham ke makna pro, apakah yg akan disampaikan oleh AdukaTaruna and the geng kepada hadi atau level-level budak tepi longkang je

al_madd said...

lu ada berani x aduka taruna??

Anonymous said...

al-madd telur kecut,

berani tak berani tunggu la hari kejadian.

uma said...

dari pandangan peribadi wa ni,


insyaAllah jadi.
cume bg wa
harap jgn pandangan sebelah mata.


sejarah mciterkan
kisah disaat ramai ulamak2 serban beso tergolek pd sorg mamat.
tiba2 ada bdk kecik yg mampu
terajang mamat tu dgn hujah selamba badak air.

masyhumi said...

woi bile nak mari..nk tengok gok mung gane muke..hahaha....