Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 16, 2009

Sorry gang. Gua bz sket la nih.

Sebelum persepsi lu orang berubah yang gua ni dah pro UMNO, gua memaklumkan gua bz sket la nih. Haha. Maybe gua tak dapat apdet macam biasa. Gua ulang-alik Johol ma.. nenek gua sakit skang nih. Baru ingat nak ajak nenak gua jadi krew Projek Langgar Hadi tahun depan supaya dia boleh glamer dan bertanding PRU macam nenek Ganu tuh.

So, kang ni, Marching To Rusila bertukar ke Marching ke Johol. Doakan yg tbaik untuk nenek gua aaa.. choww...

12 comments:

Anonymous said...

Aku baru je nak tuduh kau ejen Umno dan primitif..huahaha....

~KOPI JANDA

Anonymous said...

Aikk..puas dah ke kutuk TGHH?.selagi ko kutuk dia,selagi tu lah ko akan terima kesusahan.bukan aku cakap tapi mcm realiti.terkini ko tengok rancangan dah dibongkar dikelantan sptmana didedahkan oleh kickdafella dlm blognya 'usaha terancang utk jatuhkan TGHH'-yg terlibat TGNA,Husam dan Arifahmi.semuanya bakal lingkup.1 malaysia dah termakan persepsi buruk yg menimpa TGNA sekarang ni.apa pandangan ko?

-Pemerhati Politik-

Anonymous said...

padanla aku masuk sejak pagi tadi 4 kali,tak pasal kau daptb 4 hits hari ni dr aku,aku dah macam ketagih tunggu berita dr kau

walaubagaimanpun

aku berdoa agr nenek kau sembuh ceopat dan kau boleh update cepat sikit.

hari2 aku sakit hati dengan umno banggang ni,untuk meredakan hati aku masuk blog kau.

Anonymous said...

takziah, semoga nenek lu lekas sembuh

jibam

Anonymous said...

AT..lu mmg mangkuk la..wat blog malas mau updated..

apa2 pun lu kira cucu yg bagush sbb jago nenek lu...moga lu n nenek cepat2 sembuh n sehak..

Anonymous said...

bro, blog dengan nenek sekarang nih sama penting la, lu tak tauke? ke ni adalah persepsi wa?

tapi persepsi sentiasa no 1!

so sambil lu urut2 nenek lu kasi hapdet la bukan susah pon. sambil baca surah2 tu taip2 la sedas dua. adios

Anonymous said...

-AT,wa doakan agar nenek lu cepat sembuh..wa ingat lu kna beli satu laptop ngan brodban ar..bru lu bole update blog ngan cepat kt mane2,wa tak sbar nk dgr komen lu ttg isu2 trbaru..

-zargus-

uma said...

moga2 nenek lu cepat sembuh bro.
selamat berkorban masa
dan tenaga utk mjaga nya.

moga2 semua nya
dijadi amalan utk dibawa ke sana nanti.

Lyn said...

tak pe. jaga nenek baik2. semoga lekas sembuh.

agas linggi said...

bro,nenek lu suka ke lu jaga dia?he he..

Hanz_Azdi said...

moga nenek hang cepat sembuh ler AT woiit, bagi ler makan ubat yg ditauliahkan, jangan ler hang memandai bagi ubat tak bertauliah tok moh mana-2 pulak...hehe
Sambil-sambil hang jaga nenek hang tu apa salahnya hang apdet blog hang ni? Tak salah,kan?
Secara tak langsung hang dapat membentuk dan memperbetulkan persepsi nenek hang kat TGNA, TGHH, PAS, PR,kan? ...hehe.

Anonymous said...

Pi MAMPOS la dgn lu..Lu bz lu punya pasal lah..apahal lak lu nak cite dgn org...punya lah banggang bin bangsat punya budak...kahkahkah..