Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 23, 2009

Sibuk nak poll. Ni gua buat.

Oleh : AdukaTaruna

Gua pun terbuka ala2 Hadi gak beb. Korang memekak pasal design, ni gua buat Mesyuarat Khas. EGM gua tak buat. Mesyuarat Khas ni, akan membincangkan apa kenyataan media nanti.

So, poll ala2 Mesyuarat Khas gua dah buat kat atas. Terbuka tak gua? Ada iras2 Hadi tak? Dah2.... jangan berlengah lagi. G undi copek..

16 comments:

uma said...

hampeh punye poll...haha

lu kasi org senang baca laaa..
bukan kasi myusahkan...

arkitek lu nak kene terajang ni...haha

bumblebee said...

woi uma.
wa terajang lu baru tau.
lu buang air liur je lebey.
hahaha

wa dah modified.
harap gen melayu pemalas mcm lu dah buleh senang lenang.

uma said...

kaler kasi brutal skit...hehe

ni blog maki2
jgn turunkan taraf nya...haha

uma said...

haha..
bumblebee
lu jgn guna ayat tu..
nanti hadi leh guna ayat tu
utk hentak pale lu balik...haha

Anonymous said...

hahaha

kalau wa ada masa, wa tukar la. bajet tak cukup maa.

btw, kalau nak sgt gelap,
lu tukar la resolution lu punya skrin.

kasi malap.

hahaha

Anonymous said...

hentak yo la.

tak kurang pong duwet wa dlm bank.

kah kah kah

Lyn said...

Tulisan tu kelabu sangat. Tolong guna warna hitam atau warna gelap, sebab warna latar putih melepak.

Edyes said...

bro..

yang lama lagi senan baca la bro... gua takleh nak vote...

lu sajer je nak nyusahkan puak hadi kan?

Anonymous said...

buat macam yg lama la duka.... yang baru ni sakit mata gua baca...ada yang kena highlight baru boleh baca

satu lagi, link ke blog lain macam dulu lebih senang tengok

jibam

CgLyn said...

Mintak maaf bumblebee. Rasanya yang dulu lebih cantik. Warna latar hitam lebih garang. Nak cari post lama pun senang. Nak cari pautan pun mudah. Lagi satu kenapa tak tulis tajuk kat atas tu? Kosong je.

Anonymous said...

aku setuju 100% ngan uma..paparan blog kau dah tak garang, ganaz dan membunuh macam dulu..warna ala2 Mama Juwie..lemah gemalai dan sopan santun.....
kau maki hamun pun aku rasa macam seorg ostaz tegur aku dgn penuh lemah lembut jangan buang sampah merata2 je....
aku tak tau la kalau kau dah dapat hidayah nak tukar blog maki hamun ke blog gossip artis ala2 mangga online....
apepun aku wala' aje la....
muahahaha.......

~KOPI JANDA

The Highlander said...

Lu hentam gila2. Lu hentak tak ingat. Ludah kiri kanan. Lu mmg brutal...Tiba2 lu pakai baju pink.
Sakit mata!!

abang botak said...

nie serius nak cakap,

design baru nie memang cam mat skema punya blog...Ke lu tgh berchenta ngan puteri umno?? ~ngee~

apa daaa....tak ganaih langsung...

tak de selera nak membaca jang oiii..

kelam kabut sikit ler design baru nie....

kasik tukau ler weiiii...

Anonymous said...

tajuk entri kaler merah menyala..ayat kaler hitam..baru ganaz maa.....

Aduka = Mat Bunga

muahahahahaaa.....

~KOPI JANDA

bumblebee said...

a ah. bagus plak idea kopi janda nih.

nanti la try.

haha.

gengkilangspeak said...

gua respek lu bro!
lu mmmg brutal!!
Gua suppot!!!