Skip to main content

Sah : Ketua Pemuda PAS berpakat dengan ejen UMNO.

Maklumat sahih ini disahkan oleh harakah sendiri. Klik sini.

Comments

  1. penyokong pas ganu aje yang kata aziz geng umno, penyokong pas lain tak kata pun! tuan penyokong pas ganu ke?

    ReplyDelete
  2. Bhai... kalau nak harapkan orang parti je mengundi... tak kan menang punye... mesti diharapkan jugak kat orang luar parti yang lebih kepada persepsi...

    ReplyDelete
  3. macam mana ketua pemuda pas boleh berpakat dgn agenda musuh dlm slimut ni.agen umno tu!ish!apa pulak persepsi rakyat (baca org pas ganu) nanti bila tgk gambar beramah mesra berbelai manja dgn agen umno macam ni?

    ReplyDelete
  4. meramaikan kwn2..
    jgn bijaksana meramaikan musuh yg telah sedia ada... tu bengong lg bengap..haha

    kene hentak skit
    dah dianggap musuh...haha

    ReplyDelete
  5. asal tak setuju je ejen Umno....
    asal tak setuju je ejen Anwar.....
    asal tak setuju je Erdogan...
    pemimpin Pas dah macam pemimpin Umno......
    tu yg menjilat Umno je saban hari...

    ~KOPI JANDA

    ReplyDelete
  6. harakah? kamu mengatakan harakah mensahihkan berita itu?

    aku sedikit pun tak pernah percaya pada harakah sebab diorang main masukkan berita ikut HOT! jer.. yg tak betul pun dimasukkan juga.. mmg padan muka kena label sebagai media portal news penipu oleh nik abduh sendiri

    Selepas penang? Selangor pun rampas tanah rakyat. http://unitmediasiber.blogspot.com/2009/11/selepas-penang-selangor-juga-mahu.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen berbentuk fitnah, ugutan dan ancaman akan dipadam. Segala tulisan komen adalah tanggungjawab pemberi komen. Blog ini tidak bertanggungjawab keatas komen-komen diruangan ini.

Popular posts from this blog

Betul ke Islam yang kau anut?

Betul ke versi Islam yang kau anut sekarang ni? KALAU KAU NAK VERSI PENUH BERVIDEO, KLIK SINI: https://youtu.be/KmJOEreKp6o Sekarang abam nak bagi anti thesis kepada thesis yang dah establish sekarang ini. Bila ada yang kemukakan hujah balas, akan ada spark ilmu yang dapat dikutip dan dinilai. Islam sekarang ni banyak versi. Nak2 pula versi politik parti. Kecilkan lagi skop, Dulu UMNO kafir, kekalkan perlembagaan kafir adalah kafir, tak boleh bayar zakat pada ulul amri yang tak laksanakan hudud. Macam2. Naratif dan kebentukan agama itu bergerak ikut survival parti politik. Kita ambil skop besar. Begitu juga kumpulan Islam selepas Muawiyah-Aishah memerangi ulul amri Ali as. Kumpulan2 berkembang dan terus berperang merebut kaabah. Dapat kaabah, dapatlah pengaruh agama. Dalam proses peperangan, pergaduhan merebut pengaruh itu, kau bayangkan berapa banyak hadis, naratif, kata2 mutiara, kitab2, fatwa2, pandangan2 telah dicipta. Untuk dapatkan pengaruh. Sama macam abam cakap dalam skop n

Ulasan gua PRK Kajang

Try ulas buat kali terakhir untuk PRK Kajang. Ini pendapat gua atas premis perbahasan yang boleh ditolak. No prob. Small matter. 1. Gua menolak logik MB, Putrajaya, Mahathir vs Najib, tangisan Rafizi, bla bla sebagai alasan PRK Kajang. Sebenarnya, pendapat gua, kehadiran Anwar secara rasmi dalam DUN Selangor adalah satu mandat tanpa rasmi mengambil Pengerusi PKR negeri Selangor dari Azmin. Di Selangor, wujud ketidak selarasan kuasa. MB vs pengerusi negeri. Seumpama MB Kelantan adalah Nik Amar. Tapi PJ Kelantan adalah Husam. Anwar tak berani mengambil pengerusi negeri dari Azmin secara rasmi. Sebabnya banyak spekulasi. Azmin ada 12 orang yang akan lompat / bebas, Azmin ada video, Azmin ada fail, anak Azmin ada DNA Anwar (hujah seks UMNO) bla bla bla. Sidang media Azmin pun menyaksikan kenyataan berunsur sinis. Seperti Anwar bukan sahaja diperlukan di Kajang, tetapi dunia seperti Timur Tengah (Malaysiakini). Dengan Anwar di dalam DUN Selangor, maka pengimbangan berlaku antar

E wallet rupanya voucher potongan harga.

Abam setuju imbuhan wang bagi galakkan rakyat buat sesuatu. Macam download app untuk mudahkan kerajaan. Untuk kesejahteraan rakyat sendiri. Ianya sama macam paksa bayar wang (saman) bagi galakkan rakyat JANGAN buat sesuatu. Tapi pundek apakah imbuhan dalam bentuk potongan harga ini?   Ada si bangang kata e wallet PH dulu bangang sebab ada tarikh luput. Tarikh luput la sebab nak galakkan download dan guna e wallet. Pengguna dan peniaga. Bukan suh simpan RM30 tu dalam almari macam Armada. Tapi, ini lebih bangang. Imbuhan dalam bentuk potongan harga. Bagi jer la terus. Dia beli barang apa pun bernilai RM50.