Sahabat

Iklan




Tabung Guaman





3. Maybank 155014038030 (Khairul Nizam Bin Abd Ghani)

Nov 23, 2009

Projek langgar Tantawi tahun depan kensel.

Oleh : AdukaTaruna

Gua bercadang memilih mamat Tantawi as pemanas badan sebelum Langgar Hadi. Tapi bila Hasbulahpit melancarkan serangan psikologi camni, gua rasa down la lak. Gua terpaksa masuk gym balik maaa...

Ini The Rock


Ini Nasrudin Hassan Tantawi



Daripada Perspekstif lain




Ini The Rock



Ini Nasrudin


Tapi ini bukan The Rock.

10 comments:

uma said...

lu nak hentak mamat ni
kat sudut mana bro?

wa belum dpt mimpi lg..haha

setakat jadi wartawan melodi tu
wa rasa
leh tolerate lg..hehe

Arjuna said...

kalau nak langgar tantawi tak payah masuk gym. 4 wheel kan ada?

ZORRO said...

alo mangkok tandas !

lu ada hati nak langgar tantawi yer..
jangan lupe malaikat maut sedang ngintai nak langgar lu...

hehehe...

wa ingat aa lu goreng char kue tiaw udah ler...aaa wakakakaka!!!

Yong said...

Macam rupa Afdin whats his name je. Langgar...jangan tak langgar...

Hanz_Azdi said...

hehehe.. takkan AT cuak kot? takut kalu, lu simpan saja ler niat lu nak langgar dia...baik lu 'hibernasi' saja. hehehe

Berg said...

haha.. lu siot la bro... kuikui.. wa nengok gambar2 nie hilang skit stress...

mantap beb ketua wa tu.. lu jangan main2..huhu

Anonymous said...

bai

gua cadang lu langgar nasha / hassan dulu sebelum langgar hadi

diorang tu sorang sakit, sorang lagi dah tu....takde hal kalau lu langgar diorang

jibam

Anonymous said...

lu penakut la

nak try test kasi langgar husam dulu laa

ramai tengah tunggu projek lu ni

kalau tulang besi pun lu takut lagi mau langgar hadi ka

saye said...

kah kah kah. gambar pertama paling real. sipa dengan kening skali.

CgLyn said...

Ada iras2 the Rock. Hensem.